Sağ göğsümün üst kısmı kızarık ve aşırı sertti benim
Aynen malesef canım
Bir de sağ memenin alt kısmında kızarıklık ve sertlik oluşmuştu
Sagolun kızlar
Parol aldım birde kızım sagolsun müsade etti uzandım ter attım sanırım düşüyor 37.8olmus bu geceyi atlatırsam gecmiş demektir
Gögüslerimde yok henüz şişkinlik veya sertlik benimki baska bişey demekki

Ne kadar emdigini bilmiyorum ama üstüne 40 cc mama veriyorum..doktor öyle demisti benimkinin kilosuna göre..

İllaki antibiyotiklik durum olmasa da süt ateşi diye birşey de oluyormuş
Doğum doktorun memelerin tamamen boşalması gerek demişti aklında olsun
Bir de dediğin gibi dinlenmene müsaade ederse çabucak geçer inşallah canım

Sertlik 4-5 gün kaldı bende nasıl geçti biliyor musun
Kızımı yatarak emzirdim dün gece baktım tamamen boşalmış nasıl sevindim
Pompada da basen yatarak yapıyorum farklı pozisyonlar iyi oluyor

Kizlar ben bir sey farkettim bize hipp 2 yazilmis devam sutunde ama kutuda 6.aydan itibaren yaziyo siz hipp 1 mi kulllaniyosunuz ? Eczanemi yanlislik yapti doktor mu yoksa bilerek mi hipp 2yazildi..o yazan cocuk doktorunada gitmedik sonraa.. ShinSeGi limelemon

Benimde yetmemeye başladı gece mama veriyordum ama artık gün içindede veriyorum malesef sütümle hiç doymuyor çok üzülüyorum ama yapacak bişey yok içmediğim yemediğim kalmadı bünye demekki herkezin bol bol olmuyor sütü

Canım ben aptamil kullanıyorum aptamil 1 ama hip 2de 6.aydan itibaren kullanıyo diye biliyorum

Bende merak ediyorum şu meseleyi. Gerçi benim meme ucum yoktu, tutamadığından silikon kullandık. Bir kaç defa silikonsuz denedik silikonla çekmekten uçta çıktı az çok ama cok çabalıyor zorlanıyor emmeye. Tam tutamıyor hala kıyamıyorum.

Ne kadar emdigini bilmiyorum ama üstüne 40 cc mama veriyorum..doktor öyle demisti benimkinin kilosuna göre..
Bana da 40 demişti ama benimki doymuyo aranıp duruyo. 3300 idi en son kilosu 1 hafta önce, fazla bi şey almamıştır şimdiye kadar

Yanlış yazılmıştır bence, 1 olmalıdır. Biz de aptamil kullanıyoruz

Baby plus in 6 fonksiyon bir arada ana kucagini kullaniyoruz biz. Besik seklinde yaptik icine de reflu yatagini koyduk orda yatiyor bebegim sabah aksam. Biz cok memnunuz. Fotograf yukleyemedigim icin gosteremiyorum

Yanlış yazılmıştır bence, 1 olmalıdır. Biz de aptamil kullanıyoruz
Degistirdim simdi saka gibi bende kutuya bakmamistim cocuga 6.aydan itibaren kullanmasi gereken mamayi veriyormusum..nasil yaptim oyle ni hatayi receteyide attim acaba ne yazmisti doktor

Ben de öyleyim, üzülüyorum ama onun aç kalmasından daha önemli değil üzülmem. Mecburen nerdeyse her öğünde veriyorum mama, doymuyor çünkü, zaten sarılığı da var. Üzülme, yalnız değilsin. Benim de sütüm çok yok. Hem emziriyorum, hem sağıyorum. Sağınca 25-30 cc anca çıkıyor. Üstüne de mama veriyorum

Tiny love aldik biz de canim hem besik gibi gunduz yatmasi icin..hem titresimli muziikli

Degistirdim simdi saka gibi bende kutuya bakmamistim cocuga 6.aydan itibaren kullanmasi gereken mamayi veriyormusum..nasil yaptim oyle ni hatayi receteyide attim acaba ne yazmisti doktor
Dert etme üzülme bi şey olmaz inşallah

Benimkijin 20. Gun düştü. Kizimin 11. Gun dusmustu. Baya gec dustu ama 20 gune kadar normalmis.

Üşütmüşte olabilirsin gece emzirirken çorap hırka giyiyormusun ? Ben gece çok üşüyorum meme de açıkta

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…