Aynisi bizede oldu dogru duzgun almamislar bir daha cani acidi yavrumun..ucret veriyorsun ama dogru duzgun alamiyolar saglik ocagindaki doktor bu kacinci dedi..
Cok guzel ve faydali bi makale cogu soruma yanit oldu tek katilmadiigm mama konusu..mama önermekten baska caresi yoktu doktorumun cunku kilo kaybi vardi.. mama vermeyin emzirin seklindeki bilgiler yuzunden cogu anne kendini suclu hissediyor ya da bebege eziyet ediyor..gerektigi yerde(emzirme ile ilgili her sey yapildiysa) vermekten kacinmamak lazim..
Ne yazik ki benim esimde iciyor..ustelik kizim bir onunla uyuyo benden cok temastalar ne desem duymazliktsn geliyor soz konusu sigars olunca..aman aman icmiyor gunde 5 ancadir ama yinede tedirginim
Cikmadi cok sukur. Sadece 1 defa fazladan cani yanmis oldu. Aman yanarsa da yansin. Cunku cok ciddi hastaliklar icin tarama yapiyorlar. Allah korusun erken teshis onemli.
Uyumayan cocuk yapmısım ne tatlı :)
Emsin emsin artık kaka değil kusmuk olarak cıkarsın yetmesin uyumasın
Eşim artık koluna emziği yaslayıp öyle uyutmaya calısıyor yalancı meme emiyor gibi ben tükendim :/
Benimki de ayni cok gazli emdigi an basliyo ikinip sıkınmaya kaka yapiyo yine istiyo meme tekrar ayni dongu 3 ay bi dolsaydi tek basima ve bazende 9 yasindaki kizimla ince pikenin icinde salliyorum oyle susuyor ve uyuyor bu gecede yaptim ama aynisi oldu uyandi hala ayakta suan cok yoruluyorum bi de hafta ici 6 45 te okul icin kalkiyorum analik cok zor
Kızlar hastane harici bebeği dışarı çıkardınız mi ya? Ben çok bunaldim valla. Hasta olmuş olmasak çıkarırdım sanirim. Zaten Ankarada güzel havalar tükenmek üzere iyice eve kapanacaz yavrumla
morcivertkedi
ya o kadar katılıyorum ki sana aşırı katılıyorum doğum bile yapılır da bu lohusalık fenaymış
İnsana ikinciyi düşündürmüyor ben zorlandım gerçekten ama 40 sayısının var elbet bir hikmeti yarıladık çok şükür 24 olduk bugün, en zor günler geçti diyebiliriz sanırım
Hepimiz için gün geçtikçe kolaylaşsın inşallah
Benimki de ayni cok gazli emdigi an basliyo ikinip sıkınmaya kaka yapiyo yine istiyo meme tekrar ayni dongu 3 ay bi dolsaydi tek basima ve bazende 9 yasindaki kizimla ince pikenin icinde salliyorum oyle susuyor ve uyuyor bu gecede yaptim ama aynisi oldu uyandi hala ayakta suan cok yoruluyorum bi de hafta ici 6 45 te okul icin kalkiyorum analik cok zor
Bizimki rutin 5-6 arası uyanma seansı var ondan baska okula giden cocugum olsaydı işime yarardı demekki
Sallanma fikri hosuna gitmiyor ana kucagı bazen rahatlatıyor ama daha cok memede huzur buluyor
Bi yandan cok küçük tabiki emecek isteyecek diyorum bi yandan e doydu yeter bagımlı gibi olmasın diyorum kafamda deli sorular modunda :)
Kızlar hastane harici bebeği dışarı çıkardınız mi ya? Ben çok bunaldim valla. Hasta olmuş olmasak çıkarırdım sanirim. Zaten Ankarada güzel havalar tükenmek üzere iyice eve kapanacaz yavrumla
Ne yazik ki benim esimde iciyor..ustelik kizim bir onunla uyuyo benden cok temastalar ne desem duymazliktsn geliyor soz konusu sigars olunca..aman aman icmiyor gunde 5 ancadir ama yinede tedirginim
morcivertkedi
ya o kadar katılıyorum ki sana aşırı katılıyorum doğum bile yapılır da bu lohusalık fenaymış
İnsana ikinciyi düşündürmüyor ben zorlandım gerçekten ama 40 sayısının var elbet bir hikmeti yarıladık çok şükür 24 olduk bugün, en zor günler geçti diyebiliriz sanırım
Hepimiz için gün geçtikçe kolaylaşsın inşallah ♥
aynen bizim de 22 oldu. sürekli biseyler yemekten içmekten bunaldım. vücudum alışsa da her yediğim süt olsa. 40dan sonra öyle oluyomus. neyse az kaldı az
Bizimki ağlamıyo çok şükür
Maşallah uslu bi oğlum var
(Herkes erkekler fena olur, 2. Çocuk uslu olmaz dedi )
Bizde tutmadı bu teori tabi
ama bol bol emmek istedi bu gece
Tabi emdikçe gaz seansı başladı
Velhasıl sabah ettik
Ben annemdeydim doğumu orda yaptim 2 hafta sonra 3 saatlik yol evime geldim. Arada çıkıyoruz biz dün ankara baya soğuktu gene ciktik yemek yedik döndük. Bence güzel havalari kaçırmamak gerek hava almaya ihtiyaçları var.
Bizimki ağlamıyo çok şükür
Maşallah uslu bi oğlum var
(Herkes erkekler fena olur, 2. Çocuk uslu olmaz dedi )
Bizde tutmadı bu teori tabi
ama bol bol emmek istedi bu gece
Tabi emdikçe gaz seansı başladı
Velhasıl sabah ettik
Benim ilk olan 34+6 Da doğdu erken doğan bebekler günü doluncaya kadar daha çok uyurlarmış ilk 1 ay hep uyudu sesi bile çıkmazdı 1 aydan sonra bir başladı oyle fenaydiki hiç uyutmazdi beni çok gazliydi. Bu bebiste erkenden başladı gaz sorunumuz çok sesi cikiyo bakalim 2. Ay nasil olucaz
aynen bizim de 22 oldu. sürekli biseyler yemekten içmekten bunaldım. vücudum alışsa da her yediğim süt olsa. 40dan sonra öyle oluyomus. neyse az kaldı az
Bende kararsiz kaldim canim ama dun cok esiyordu cesaret edemedik..sogudu bence hava o yuzden cikamadik bugun bir ihtimal ama en ufak bir seyde hapsiriyor bizimki..uyku tulumu falan bakicam belki e bebege gider gelirim hemen