Gözünaydın kuzum Allah analı babalı büyütsün inşallahcanlar ben de cuma doğum yaptim sezaryendi fakat cuma 7de başlayan seruvenim ancak öğlen tamamlandi ardindan gelen tuşeler beni kendimden geçirdi resmen o sebeple ağır ağrı kesiciler aldim
kızım beklenen kilonunun üstünde doğdu
okuma fırsatım olmadı
sezaryen öncesi 2 gece uyuyamamıştim
ilk günkü yorgunluk anestezi ilaçlar derken 72 saatlik bir sapitma yaşadım
o kadar masa v.s. hazirlattim fakat kimseye demek içim den gelmedi cmrtesi 5 civarı ancak gözünaydı aksam foto falan çekildik
hastane hemşireler doktorlar herşey çok iyiydi bazı odalar düğün salonu gibiydi
süt hikayesi ile ugrasiyorum sizlerden ne haber
zamane24
H honey bunch
38his
magic fruit
İlk sütün gelir şimdiKızlar hastaneden geldikten sonra bebeği uyandıramadım uzun süre her yolu denememe rağmen. Sanırım gelen 2 damla süt yetmedi şekeri çok düştü. Çocuk aç kaldi diye mama vereyim dedim aptamil verdim ama hiç içime de sinmiyor mama vermek. Şimdi ilk günkü gibi değil tabi süt arttı ama ilk güne göre. Nasıl anlayacağım yetip yetmediğini napsam neetsem hiç bilemedimbi el atın kızlar bana
Demek ki senin ikinci fena çıkmışBenim ilk olan 34+6 Da doğdu erken doğan bebekler günü doluncaya kadar daha çok uyurlarmış ilk 1 ay hep uyudu sesi bile çıkmazdı 1 aydan sonra bir başladı oyle fenaydiki hiç uyutmazdi beni çok gazliydi. Bu bebiste erkenden başladı gaz sorunumuz çok sesi cikiyo bakalim 2. Ay nasil olucaz
Sutu yetmemiss ve sarilik atlatmis bi anne olarak yazayim..oncelikle mama vermekten korkma.cogu anne mama vermemek adina cocuguna sariligi yasatiyor ya da bebek acliktan agliyor..emzirme sonrasi cok agliyordu mesela mama veriyorum hooop uyuyor cocuk..eger ihtiyac varsa emzirmek icin zamana ihtiyac varsa bebegi ac mi birakacaksin ? Hastanede daha ortaligi yikti kizim orda ac kalmaya basladi siringayla mama verildi..kilo takibi yapacaksiniz..hastaneden sonra ilk kontrollerinde Tarttilar ve 3gun sonr gelin dediler kac gr aldi ona bakttilar..mama verirken 4 gunde 80 gr almisti sonra azaltalim dedi doktor mamayi azalttik 6 gunde 50 gr almisti.yani almamis..simdi hem emzirme hem mama gidiyoruz 20 gun oldu anca anca oturuyor..korkma ne beni emmeyi birakti biberonla mama vermeme ragmen ne de bir sey oldu..sutun gelene kadar ihtiyac neyse o.. doktor kontrollu gidersen iyi olur..biz bir daha 1 aylik oldugunda gidecegiz mesela..o zamana kadar 4,5 kez gittikKızlar hastaneden geldikten sonra bebeği uyandıramadım uzun süre her yolu denememe rağmen. Sanırım gelen 2 damla süt yetmedi şekeri çok düştü. Çocuk aç kaldi diye mama vereyim dedim aptamil verdim ama hiç içime de sinmiyor mama vermek. Şimdi ilk günkü gibi değil tabi süt arttı ama ilk güne göre. Nasıl anlayacağım yetip yetmediğini napsam neetsem hiç bilemedimbi el atın kızlar bana
Ay ne guzel ya bizimki ameliyathanede daha ciglik atarak cikti..doktorlar boyle bise gormedik dediDemek ki senin ikinci fena çıkmış
Çok ağlayıp gazı olan çocuklar kolik oluyor
İnşallah değildir senin ki.
Bizimkinin sesi çıkmıyordu hastanede
Sadece arada inliyordu,
O yüzden bi sorun mu var diye yoğun bakıma götürdüler gözlem amaçlı
30 dk sürmeden geri getirdiler
Maşallah bi sorun yok dediler
Ablası da böyleydi ağlamazdı deyince
Onlarda şaşırdı tabi
Acıkınca kafa sallardı
Çok dua ettim böyle olsun diye
Saglikla buysuun gozun aydincanlar ben de cuma doğum yaptim sezaryendi fakat cuma 7de başlayan seruvenim ancak öğlen tamamlandi ardindan gelen tuşeler beni kendimden geçirdi resmen o sebeple ağır ağrı kesiciler aldim
okuma fırsatım olmadı
o kadar masa v.s. hazirlattim fakat kimseye demek içim den gelmedi cmrtesi 5 civarı ancak gözünaydı aksam foto falan çekildik
zamane24
H honey bunch
38his
magic fruit
Kimi kınadın bacımAy ne guzel ya bizimki ameliyathanede daha ciglik atarak cikti..doktorlar boyle bise gormedik dedibaya cırlama..sonra ilk gece kabustu..yine katı ayaga kaldirdi mama verdiler biraz sustu.acmis meger..karnimda da boyleydi sabahlari acken tekmelerdi..simdi de yetmiyor..az önce emzirdim iki meme..hadi dedim doymadi yalaniyor 60 cc sut verdim sagdiigmdan 9du saat suan yine agliyo mama vermeyimde napayim
Benimki de ilk 3 4 gun zor uyandi sirtini biraz sert bir sekilde ovala ayaklarini ovala kulagina dokun uyandir ama mutlaka emzir. Mama konusunda da tereddut etme sarilik olmamasi icin arada ver icin rahat olsun ac kalip sarilik olup hastanede yatmasindan iyidir. Biraz toparlaninca kesersin mamayi. Ama once emzir sonra mama ver.Kızlar hastaneden geldikten sonra bebeği uyandıramadım uzun süre her yolu denememe rağmen. Sanırım gelen 2 damla süt yetmedi şekeri çok düştü. Çocuk aç kaldi diye mama vereyim dedim aptamil verdim ama hiç içime de sinmiyor mama vermek. Şimdi ilk günkü gibi değil tabi süt arttı ama ilk güne göre. Nasıl anlayacağım yetip yetmediğini napsam neetsem hiç bilemedimbi el atın kızlar bana
Ohh maşallah hadi gözün aydın canım. Hem geçmiş olsun hem hayırlı olsuncanlar ben de cuma doğum yaptim sezaryendi fakat cuma 7de başlayan seruvenim ancak öğlen tamamlandi ardindan gelen tuşeler beni kendimden geçirdi resmen o sebeple ağır ağrı kesiciler aldim
okuma fırsatım olmadı
zamane24
H honey bunch
38his
magic fruit
Aynen oyle çaki diyorum bende..meme emerken bakisiKimi kınadın bacım
Bildiğin açken Chucky bebek oluyor seninki
Oburix im benim yerim onu
Yesin yesin kan olsun can olsun gülce ye
Böyle tombik yanaklı tombik elli olsun
Açsa elini yalayıp ağlıyor. Dudağını yalıyor.Kızlar hastaneden geldikten sonra bebeği uyandıramadım uzun süre her yolu denememe rağmen. Sanırım gelen 2 damla süt yetmedi şekeri çok düştü. Çocuk aç kaldi diye mama vereyim dedim aptamil verdim ama hiç içime de sinmiyor mama vermek. Şimdi ilk günkü gibi değil tabi süt arttı ama ilk güne göre. Nasıl anlayacağım yetip yetmediğini napsam neetsem hiç bilemedimbi el atın kızlar bana
BakışlaraAynen oyle çaki diyorum bende..meme emerken bakisibir de ayyas gibi kendinden gecmesi..tam bir saykoo kizim annesi ne kadar gülecse bu da sinirli ve ciddi cok egleniyoruz bu cocukla iyiki yapmisim
Arada guluyo ama uykusundaBakışlaraAllahım yarabbim
Tulumunu seveyim senin çok tatlı
Maşallah subhanallah
Bi gülmeye başlasın siniri geçer annesi daha küçük ya pek bi ciddiler
MerhabaGüzel anneler merhaba. Benim de 13 günlük bebeğim var. Dünden bu yana hırlıyor hep anladığım kadarıyla burnu tıkandı. Serum fizyolojik damla yaptım ama fayda sağlamdı hala hırlıyor. Acaba burun aspiratörü mü alsam. Sizler nasıl yapıyorsunuz
Ay sen hiç yazmayınca beklemiştik bir doğum. Cok şükür kucağına almışsın. Biraz zamanla atlatırsın sezaryanini kızımız iyi olsun sende toparlar ona güzel bakarsın.canlar ben de cuma doğum yaptim sezaryendi fakat cuma 7de başlayan seruvenim ancak öğlen tamamlandi ardindan gelen tuşeler beni kendimden geçirdi resmen o sebeple ağır ağrı kesiciler aldim
okuma fırsatım olmadı
zamane24
H honey bunch
38his
magic fruit
Canım imkanın varsa emzirdikten sonra sağ sütünü, hem emzir hem sağdığın sütü ver. Benim ilk hafta hiç sütüm yoktu bi de açlıktan sarılık oldu mecbur mama başladık ilk hafta 2 saatte bir 30 cc, ikinci hafta 2 saatte bir 45 cc mama verdik. Sonra sütüm arttı, şimdi sadece gece veriyorum. Günde en az 5 tane dolu dolu çişli bez yapması sütün yettiğini gösteriyormuş.Kızlar hastaneden geldikten sonra bebeği uyandıramadım uzun süre her yolu denememe rağmen. Sanırım gelen 2 damla süt yetmedi şekeri çok düştü. Çocuk aç kaldi diye mama vereyim dedim aptamil verdim ama hiç içime de sinmiyor mama vermek. Şimdi ilk günkü gibi değil tabi süt arttı ama ilk güne göre. Nasıl anlayacağım yetip yetmediğini napsam neetsem hiç bilemedimbi el atın kızlar bana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?