Allah analı babalı büyütsün gözün aydın sana da çooook geçmiş olsun

Kızlar bebeğim sarılık olduğu için doktor sık emzirmek gerektiğini söyledi, iki saatte bir uyandırıp emziriyorum. Ama bazen 20-30 dk emzirirken bazen 10 dakikada pes ediyor uyuyor, yetmemiştir diye zorlarsam kusuyor. Sizin emzirme rutininiz nasıl, gece kaş saatte bir uyandırıyorsunuz, kaç dakika emzirip uyutuyorsunuz ?

Kızlar hastane harici bebeği dışarı çıkardınız mi ya? Ben çok bunaldim valla. Hasta olmuş olmasak çıkarırdım sanirim. Zaten Ankarada güzel havalar tükenmek üzere iyice eve kapanacaz yavrumla
Ben disari cikiyorum yemek yemek icin. Bebegi bebek arabasina koyup ustunu ortuyoruz. Carsiya kiza ayakkabi almaya da bebek ile ciktik. Yoksa evde bunalinir.

Ah süper hadi gözün aydınnn
Saglık sıhhatle büyüt insallah :)
Hastaneyi begenmenede sevindim standart oda mı tuttun geniş vip ?

Bende çıkarmadım ya ,40 uçurmayı bekliyorum bugün 25.gün
İstanbul’da hava soğudu
Kiz cikarsana eve kapatma kendini. Bi yemege falan gidin. Yari 40da d cikmak gerekiyormus diye duydum. Az az dirari da al8sir bebek. Birden cikmamis olur. Bizde abla oldugundan mecbur onun okul alisverisi icin ciktik disari. Gecen de misafirim vardi yemege disari goturduk. Biz ayagi kirik tavuk gibi gezmisiz. Disarida 3 saatten fazla kalmadik. Emme saati gelince cabucak eve kosuyoruz. O emzirme odalarini falan kullanmak istemiyorum hastalak vs bulasmasin diye.

Canım hadi gözün aydın sağlıkla büyütün inşallah

Emzirme odası hastanede iyi olıyor. Deneyimli annelerden çok şey öğreniyorsun

Gözün aydın olsun hoşgelmiş minikk
Aynen oyle çaki diyorum bende..meme emerken bakisi bir de ayyas gibi kendinden gecmesi..tam bir saykoo kizim annesi ne kadar gülecse bu da sinirli ve ciddi cok egleniyoruz bu cocukla iyiki yapmisim
Ay bu nasıl tatlı bi tip ya Allahım yesinler
Tam ısırmalık ya
Gerçekten bu bebekler çok komik
Yapılı gibi dudakları maşallah

Gözün aydın olsun hoşgelmiş minikk

Ay bu nasıl tatlı bi tip ya Allahım yesinler

Tam ısırmalık ya
Gerçekten bu bebekler çok komik
Yapılı gibi dudakları maşallah
Sağol canım
Evet bal dudağın gazabı olacak diyorum
Bazen uykusunda emiyor gibi yapınca dudakları çok komik oluyo

Kizlar disari cikinca emzirme olayini nasil yapicaz ? Mesela mama hazirlanip cikilir mi bozulur mu ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…