Kizlar disari cikinca emzirme olayini nasil yapicaz ? Mesela mama hazirlanip cikilir mi bozulur mu ?
Canım mamayı toz olarak ölçüsü kadar biberona koy, küçük termos al yanına onun içinne de sıcak su koy, dışarıda istediğin zaman mamanı hazırla çevremdeki tüm anneler öyle yapıyordu

Amerikada 40 gün evden çıkmayana psikolog gondrriyolarmis :) senle bana gelecek az kaldı:) aman elin Amerikalisina kolay Ankaranin ayazini ne bilecekler :)
Sorma panoraya yakiniz yemek icin bile esim cesaret edemedi.gidelim dedim ya mikrop kaparsa kizim deyince tüm cesaretim kirildi eve soyledik hafif psikologluk olduk sanirim endiseleeerr basladi zaten bundan sonrada soguklar baslar astronot tulumlar bolbol

Canım mamayı toz olarak ölçüsü kadar biberona koy, küçük termos al yanına onun içinne de sıcak su koy, dışarıda istediğin zaman mamanı hazırla çevremdeki tüm anneler öyle yapıyordu
En mantiklisi yoksa bozulur falan..termosla

astronot tulum dedin de aklıma geldi E Elwing6
almak isteyenler hm’deki bu model çok güzel. geçen yıl yeğenime siyahı almıştık içi polar sıcacık tutuyor. dışı mont gibi olanlar çok kaba duruyor poşet gibi böyle hoşuma gitmiyordu benim. bunu beğendim kızıma da diğer modelini alıcam :)
bir de 40 için kıyafet almayı düsünüyor musunuz? özellikle kız anneleri elbise yatan bebekte sevmiyorum güzel bi tulum arıyorum biraz özel. görürseniz atın şu garibana

Eklentiler

• CF7227ED-91CB-4C09-AAFC-6B596A0FA844.webp
    18,4 KB · Görüntüleme: 47
  • CE05A6C2-308B-4E32-91A5-68B3BEA0C34A.webp
    20,7 KB · Görüntüleme: 49
Ben de almıştım mothercare den evet biraz kaba duruyormuş haklısın bunlar çok tatlıymış ya
40 için kıyafet derken mevlütte mi giyceklik

Evet bunun tuyluleride var ben aldim astronot ama bunun tuylulerinde de aklim kaldi.kac beden alcaksin.. hm de 2-4 aylik falan seklinde bedenler..40ini nerde cikartiriz bilmedigimden henuz bir sey almadim..

Ah süper hadi gözün aydınnn
Saglık sıhhatle büyüt insallah :)
Hastaneyi begenmenede sevindim standart oda mı tuttun geniş vip ?
suit yani vip mi oluyo bilmiyom
önce tepemin tası bi atti dediler oda yok standart vericez
neyse cıktı odada nstye bagladilar beni ama yüzümden düşen bin parça
sonra dedi esim ben yine de hemşire lere sorayım
belki çıkan olur dedi
neyse gittiki iki tip de var demişler eşim de suiti almış malz. direk orda açıldı benim nst m bitince beni de aldılar
hemşireler ameliyathane ekibi vs.. gerçekten her adımda süper ilgiliydiler
doktorumuz da öyle....
yemek ler de hastane yemeğine göre gayet güzeldi

Ben de almıştım mothercare den evet biraz kaba duruyormuş haklısın bunlar çok tatlıymış ya
40 için kıyafet derken mevlütte mi giyceklik
yok mevlütü daha sonra yapıcam. 40ı uçurup ilk babaanneye sonra anneanneye gidicez güzel bisey alıyım diyorum :)

Evet bunun tuyluleride var ben aldim astronot ama bunun tuylulerinde de aklim kaldi.kac beden alcaksin.. hm de 2-4 aylik falan seklinde bedenler..40ini nerde cikartiriz bilmedigimden henuz bir sey almadim..
ben tüylüsünü beğenmedim dışı tüy içi penye. böylesi sanki daha sıcak tutar gibi geldi. 4-6 ay alırım şubat-martta da giysin. bu havalar için 1-3 aylık tüylü bi montu var aralık gibi bunu giydiririm diye düsünüyorum

Kizlar disari cikinca emzirme olayini nasil yapicaz ? Mesela mama hazirlanip cikilir mi bozulur mu ?
Şuanda sahilden yazıyorum emzirme önlüğü yoksa müslin bezi yoksa herhangi bi şalı boynuna baglıyorsun catır catır emziriyorsun bi yerin gözükmeden :)

Ben Gap ten aldım kuş tüyü cok güzel oda aklınızda olsun indirimdedir belki hala

Ah cok sevindim övüp övüp duruyordum manyak gibi hatırlarsan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…