Ayy ben de persembe dogum yaptim. Cuma aksam ciktik hastaneden, demek ki ayni saatlerde, ayni hastanedeymisiz ben 503 nolu odadaydim bebisler saglikli ya, diger tum sikintilar unutulur. Darisi dogumu bekleyenlere. Herkese bebisleriyle mutlu, huzurlu, saglikli gunler diliyorum ❤❤

Kızlar bi de bizim kız hep başını sağ ya da sola koymaya alıştı
Şimdi sırt üstü hiç durmuyor hep yana çeviriyor
Başının arkası yamuk olcak ya napcaz

Ah hadi gözün aydın saglıkla büyüt insallah bizim odamızda 503 tü
En köşe geniş oda oh mis

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah tez vakitte darısı bize olsun inşallah dua edin sizde kızlar son zamanlar vakit hiç geçmiyor artık

Eşim çok pimpirik hiç üstüme ihale almak istemiyorum , bebeği evde bile üşüttük gaz sancısından ilk kez bu kadar kötü oldu bütün gece huzursuzdu kıvranıp durdu kakasınında az yaptı , içeriği odaları havalandırıyoruz gün içinde evde dolaşan havadan üşüttük sanırım , mevsim geçişi ben bile üşüyorum bazen

yok mevlütü daha sonra yapıcam. 40ı uçurup ilk babaanneye sonra anneanneye gidicez güzel bisey alıyım diyorum :)
Mevlütü en geç ne zaman yapabiliriz acaba ya hem yapasım, hevesim var hem de hiç kendim de o gücü hissetmiyorum. Bana yardımcı olacak pek kimse de yok gibi. Çoğu işi tek başıma halletmem gerek, gözüm korkuyor

Ben cahili bir aydınlatın. Bunları kışın dışarı çıkarken giydirmek için mi alıcaz?

valla 5-6 aylık yapan bile var. ben çok kar kış gelmeden yapayım diyorum ekim sonu kasım başı gibi. tek başına da yaparsın. biraz zor olur ama yaparsın.

Kızlar bi de bizim kız hep başını sağ ya da sola koymaya alıştı
Şimdi sırt üstü hiç durmuyor hep yana çeviriyor
Başının arkası yamuk olcak ya napcaz
Düz yatırmayı pek tavsiye etmiyorlar ki başıma geldi.Altini değiştirmek için düz yatirdigim an kusuverdi anında cevirdim,O yüzden yan yatırırken bir de sırtını beşiğe yasliyorum düze dönmesin diye.Bos ver düzelir birşey olmaz bir saga bir sola yatır.Kizimin bebekken kafasının arkası çekiç gibi çıkıntılı idi şimdi 7 yaşına hiç birşey yok

Ben aldım aspiratör yavaş yavaş çok Çektirmeden yapıyorum rahatlıyor

Kızlar benim kızın göbeği hafif dışarda gibi hala içine gitmedi sizinkiler nasıl GB öbepimiz düştü 5 gğnlğkken şuan 16 günlüğüz

Bende alicam kahve tuylusunude hm kaliplari buyukmus 2-4 aylik alicam herhalde

valla 5-6 aylık yapan bile var. ben çok kar kış gelmeden yapayım diyorum ekim sonu kasım başı gibi. tek başına da yaparsın. biraz zor olur ama yaparsın.
Ben de 2-3 buçuk aylık gibiyken düşünüyorum bakalım. Zaten çok insan da çağırmayacağım çok yakın akrabalar ve çok yakın 3-4 arkadaşım. Maksat hevesim kalmasın sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…