İstanbul da ki güzel havayı değerlendirenler burada mı
Kızımla ilk defa bu kadar uzun dışarıda kaldık
Rüzgar artmaya baslayınca geri döndük evimize
Cocuklar dışarıda olmayı cok seviyor bence :)
Bende dışarda emzirirken kahve içmeyi yemek yemeyi pratik yapmış oldum
Haftaya uçağı ve tatili de deneyimlersem cesaretim iyice artacak

Oğlum da sarılık, hatta geçmesi gerekiyodu ama geçmedi maalesef doktor tahlil yapacak. Ben de 2 saatte bir zorla uyandırdım emzirdim mama verdim vs. Sarılığı düşmeye başladı ama hala geçmedi. Sarılık çok halsizlik ve uyku yapıyor, karnı doydukça sarılığı geçiyor. Çok mu kusuyor bebeğin? Emzirmeye devam et. Benim uyandırma aşamam çok uzun sürüyor, emmesi yaklaşık yarım saat, sonra da sağıyorum sütü

Kızlar bi de bizim kız hep başını sağ ya da sola koymaya alıştı
Şimdi sırt üstü hiç durmuyor hep yana çeviriyor
Başının arkası yamuk olcak ya napcaz
Öyle olunca yamuk mu oluyomuş, bizimki de çoğunlukla sola dönüyor

Kızlar benim kızın göbeği hafif dışarda gibi hala içine gitmedi sizinkiler nasıl GB öbepimiz düştü 5 gğnlğkken şuan 16 günlüğüz
Bizimkinin 12 günlükken düştü göbeği, şu an 17 günlük hala dışarda göbeği hatta hafif akıntısı da oluyo bazen. Doktor alkolle temizleyin dedi

Kızlar bizim kızın kakası açık sarı mukusluydu baya az önce altını alırken farkettim başına gelen var mı? netten baktım da inek sütü proteini alerjisi olabilir yazıyo kaç gündür bişey yoktu bugün gördüm doktora gitmeli miyim?

Kizlar disari cikinca emzirme olayini nasil yapicaz ? Mesela mama hazirlanip cikilir mi bozulur mu ?
Ben kizda mama veriyordum emmiyor diye. Yanimda cam bir sisede kaynatilmis sogutulmus su, minik bir termosta da sicak su ve mama tasiyordum. Gittigim yerde mamayi hazirlayip veriyordum.
Bugun disari ciktik. Bebegin beslenmesine de 1 saat vardi yanima kendi sutumden aldim. Disarda 3 saat bozulmadan duruyor diye oyle yaptim. Termos ve plastik kap aldim. Emme saati gelince sicak suyu kaba dokup bieronu da icine koyup sutun isinmasini bekledim ve bebege verdim iliyinca. Biylece dsarda 3 saatten fazla kalabildim.
Eve donunce de hemen sut sagdim. Normalde emzirme odalari oluyor cogu yerde ama ben daha yeniyiz diye kullanmak istemiyorum o odalari

Ben 6 aylik falan olunca yapacagim. Ben de tek başımayım ve hic enerjim yok. Hem minicik bebegi o kadar insan icine cikarmak istemiyorum. Biraz buyuyup kendini toparlamis olur.

Bende alicam kahve tuylusunude hm kaliplari buyukmus 2-4 aylik alicam herhalde
benim yeğen de eylül sonu doğumlu. marta kadar giyebildi sonra kücüldü ona göre al bence 2-4 aylık kücük olabilir. gerçi astronot aldım demiştin diğeri biraz daha büyükse olabilir. he bide gülce obur bi kız

Açık sarı olunca sütün yarıyor derler benimkide öyle İnternete bakma sen yediğin bişey fen mukuslu olabilir takip et geçmezse git istersen ama bence sarı renk normal

sormaaa obur ama kilo falan yok ortada evet 3-6 aylik almistim onu.. diger bedende 4-6 ocakta giydirmeye baslicaz gec oluyo marta kadar yeter kız marttan sonra napcaz o tulumu

Ay ne güzel yapmışsınız , ya bizimki evde bile boş bırakmıyor bizi dışarda düşünemiyorum şuan panik olurum heralde habire süt gaz , süt gaz kaka birde çok ağlıyor arttık
Önceden uyanınca altını değiştirip sonra emzirirdim , şimdi ne mümkün kıyamet kopuyor çenesini titreterek ağlıyor yıkıyor ortalığı
Geçen gün hem annem hem kayınvalidem bizde onlar varken bizde staj yapıyoruz eşimle annelerde ee birkaç gün sonra yanlız kalacaksınız alışın diyorlar
altını değiştiriyoruz ama yıktı ortalığı kakasını yapmış ama devamını yapamıyor gaz sıkıştırıyor bir taraftan kıyameti kopardı kayınvalidemin üstüne de sıçtı ve işedi bir de beyaz yatak örtüsünün çeşitli yerlerine sıçrattı çırpınırken bir güzel , poposunu yıkayalım yeni kıyafet giydirelim eldiveni kayboldu o sırada benim minik sinirden yüzünü tırmaladı biz biranda 4 kişi ordan oraya seferber olduk noldu alışın diyordunuz hepiniz heyecanlandınız dedim , senin kızın cadı diyorlar evde bunu yapan dışarda ne yapmaz ağlayıp sinirlenince de tip aynı ben aayyy diyorum içimden küçük Seçil

Hahahahaha benim kızda sacini cekti gecen ayni sekilde suratini tirmaliyo babasi buyusun bizi dover bu diyor..kucucuk seylerde ki hirsa bak

Araba yı cok seviyorlar hemen uykuya dalıyorlar oto koltugu ana karnı gibi sekil verdiriyor ya rahatlıyorlar yoksa bizimkide yırtık
Dün kusmus bi dünya uyurken ; yatak, kafasının yan tarafı komple kusmuk olmus hemen ablamı aradım gel yıkayalım diye tabi yıkanana kadar mosmor kesildi aglamaktan ben zaten panik atak gecirdim aksama dudagımda ucuk dilimin ucunda yara :)
Alışmamız lazım yalnız kalmaya her an yanımızda birileri olmayacak ama erteleyebildigin kadar ertele tabi :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…