- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.026
- 348
Casual cadilkac trona kullanan var mı?Bebek arabası hangi marka kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
Oğlum da sarılık, hatta geçmesi gerekiyodu ama geçmedi maalesef doktor tahlil yapacak. Ben de 2 saatte bir zorla uyandırdım emzirdim mama verdim vs. Sarılığı düşmeye başladı ama hala geçmedi. Sarılık çok halsizlik ve uyku yapıyor, karnı doydukça sarılığı geçiyor. Çok mu kusuyor bebeğin? Emzirmeye devam et. Benim uyandırma aşamam çok uzun sürüyor, emmesi yaklaşık yarım saat, sonra da sağıyorum sütüKızlar bebeğim sarılık olduğu için doktor sık emzirmek gerektiğini söyledi, iki saatte bir uyandırıp emziriyorum. Ama bazen 20-30 dk emzirirken bazen 10 dakikada pes ediyor uyuyor, yetmemiştir diye zorlarsam kusuyor. Sizin emzirme rutininiz nasıl, gece kaş saatte bir uyandırıyorsunuz, kaç dakika emzirip uyutuyorsunuz ?
Öyle olunca yamuk mu oluyomuş, bizimki de çoğunlukla sola dönüyorKızlar bi de bizim kız hep başını sağ ya da sola koymaya alıştı
Şimdi sırt üstü hiç durmuyor hep yana çeviriyor
Başının arkası yamuk olcak ya napcaz
Bizimkinin 12 günlükken düştü göbeği, şu an 17 günlük hala dışarda göbeği hatta hafif akıntısı da oluyo bazen. Doktor alkolle temizleyin dediKızlar benim kızın göbeği hafif dışarda gibi hala içine gitmedi sizinkiler nasıl GB öbepimiz düştü 5 gğnlğkken şuan 16 günlüğüz
Ben kizda mama veriyordum emmiyor diye. Yanimda cam bir sisede kaynatilmis sogutulmus su, minik bir termosta da sicak su ve mama tasiyordum. Gittigim yerde mamayi hazirlayip veriyordum.Kizlar disari cikinca emzirme olayini nasil yapicaz ? Mesela mama hazirlanip cikilir mi bozulur mu ?
Ben 6 aylik falan olunca yapacagim. Ben de tek başımayım ve hic enerjim yok. Hem minicik bebegi o kadar insan icine cikarmak istemiyorum. Biraz buyuyup kendini toparlamis olur.Mevlütü en geç ne zaman yapabiliriz acabaya hem yapasım, hevesim var hem de hiç kendim de o gücü hissetmiyorum. Bana yardımcı olacak pek kimse de yok gibi. Çoğu işi tek başıma halletmem gerek, gözüm korkuyor
benim yeğen de eylül sonu doğumlu. marta kadar giyebildi sonra kücüldü ona göre al bence 2-4 aylık kücük olabilir. gerçi astronot aldım demiştin diğeri biraz daha büyükse olabilir. he bide gülce obur bi kızBende alicam kahve tuylusunude hm kaliplari buyukmus 2-4 aylik alicam herhalde
Arkadaşlar yardım edin. Hangi arabayı aldınızCasual cadilkac trona kullanan var mı?
Ben Kraft pocket aldık ama arabayı kullanmadık puseti kullanıyoruz henüzArkadaşlar yardım edin. Hangi arabayı aldınız
ben pierre cardin yeehoo aldım henüz hiç kullanmadım. ama çok pratik ve hafif bi araba. nasıl bişey düşündüğüne bağlı travel sistem mi vsArkadaşlar yardım edin. Hangi arabayı aldınız
Yarın 40 haftan doluyor gözüküyor, doktorun nasıl bir yöntem izleyecek nE yapacak acaba benimki bekleme taraftarı ancak 3 günde bir kontrol edecek şekilde bekleyeceğiz demisti
Hafif çift yön araba koltuklu 180 derece yatan araba arıyoruö. Fiyatlar uçmuşben pierre cardin yeehoo aldım henüz hiç kullanmadım. ama çok pratik ve hafif bi araba. nasıl bişey düşündüğüne bağlı travel sistem mi vs
Chicco travel sistem aldım ama cok agır hantal kalıyor ana kucagı ile tavsiye etmemHafif çift yön araba koltuklu 180 derece yatan araba arıyoruö. Fiyatlar uçmuş
Açık sarı olunca sütün yarıyor derler benimkide öyle İnternete bakma sen yediğin bişey fen mukuslu olabilir takip et geçmezse git istersen ama bence sarı renk normalKızlar bizim kızın kakası açık sarı mukusluydu baya az önce altını alırken farkettim başına gelen var mı? netten baktım da inek sütü proteini alerjisi olabilir yazıyo kaç gündür bişey yoktu bugün gördüm doktora gitmeli miyim?
benim yeğen de eylül sonu doğumlu. marta kadar giyebildi sonra kücüldü ona göre al bence 2-4 aylık kücük olabilir. gerçi astronot aldım demiştin diğeri biraz daha büyükse olabilir. he bide gülce obur bi kız
Ay ne güzel yapmışsınız , ya bizimki evde bile boş bırakmıyor bizi dışarda düşünemiyorum şuanİstanbul da ki güzel havayı değerlendirenler burada mı
Kızımla ilk defa bu kadar uzun dışarıda kaldık
Rüzgar artmaya baslayınca geri döndük evimize
Cocuklar dışarıda olmayı cok seviyor bence :)
Bende dışarda emzirirken kahve içmeyi yemek yemeyi pratik yapmış oldum
Haftaya uçağı ve tatili de deneyimlersem cesaretim iyice artacak
HahahahahaAy ne güzel yapmışsınız , ya bizimki evde bile boş bırakmıyor bizi dışarda düşünemiyorum şuanpanik olurum heralde habire süt gaz , süt gaz kaka birde çok ağlıyor arttık
Önceden uyanınca altını değiştirip sonra emzirirdim , şimdi ne mümkün kıyamet kopuyor çenesini titreterek ağlıyor yıkıyor ortalığı
Geçen gün hem annem hem kayınvalidem bizde onlar varken bizde staj yapıyoruz eşimleannelerde ee birkaç gün sonra yanlız kalacaksınız alışın diyorlar
altını değiştiriyoruz ama yıktı ortalığı kakasını yapmış ama devamını yapamıyor gaz sıkıştırıyor bir taraftan kıyameti kopardı kayınvalidemin üstüne de açıyı bir güzel , poposunu yıkayalım yeni kıyafet giydirelim eldiveni kayboldu o sırada benim minik sinirden yüzünü tırmaladı biz biranda 4 kişi ordan oraya seferber olduknoldu alışın diyordunuz hepiniz heyecanlandınız dedim , senin kızın cadı diyorlar evde bunu yapan dışarda ne yapmaz ağlayıp sinirlenince de tip aynı ben aayyy diyorum içimden küçük Seçil
Araba yı cok seviyorlar hemen uykuya dalıyorlar oto koltugu ana karnı gibi sekil verdiriyor ya rahatlıyorlar yoksa bizimkide yırtıkAy ne güzel yapmışsınız , ya bizimki evde bile boş bırakmıyor bizi dışarda düşünemiyorum şuanpanik olurum heralde habire süt gaz , süt gaz kaka birde çok ağlıyor arttık
Önceden uyanınca altını değiştirip sonra emzirirdim , şimdi ne mümkün kıyamet kopuyor çenesini titreterek ağlıyor yıkıyor ortalığı
Geçen gün hem annem hem kayınvalidem bizde onlar varken bizde staj yapıyoruz eşimleannelerde ee birkaç gün sonra yanlız kalacaksınız alışın diyorlar
altını değiştiriyoruz ama yıktı ortalığı kakasını yapmış ama devamını yapamıyor gaz sıkıştırıyor bir taraftan kıyameti kopardı kayınvalidemin üstüne de açıyı bir güzel , poposunu yıkayalım yeni kıyafet giydirelim eldiveni kayboldu o sırada benim minik sinirden yüzünü tırmaladı biz biranda 4 kişi ordan oraya seferber olduknoldu alışın diyordunuz hepiniz heyecanlandınız dedim , senin kızın cadı diyorlar evde bunu yapan dışarda ne yapmaz ağlayıp sinirlenince de tip aynı ben aayyy diyorum içimden küçük Seçil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?