Ay hiç sorma nasıl sinirliler , kaşlarını çatıyor sinirlenince Allahım ya sen daha 25 günlüksün neye sinirlenenilirsinHahahahahabenim kızda sacini cekti gecen ayni sekilde suratini tirmaliyo babasi buyusun bizi dover bu diyor..kucucuk seylerde ki hirsa bak
Sarılıkken yeşildi sonradan sarıya döndü ben de sarı renk olması iyi diye biliyorum ama bugün ilk kez öyle mukuslu görünce şaşırdım baya da vardı yani inşallah tekrarlamaz hazır yoğurt yiyorum belki ondan olmuş olabilir dikkat edicem artıkAçık sarı olunca sütün yarıyor derler benimkide öyle İnternete bakma sen yediğin bişey fen mukuslu olabilir takip et geçmezse git istersen ama bence sarı renk normal
Araba yı cok seviyorlar hemen uykuya dalıyorlar oto koltugu ana karnı gibi sekil verdiriyor ya rahatlıyorlar yoksa bizimkide yırtık
Dün kusmus bi dünya uyurken ; yatak, kafasının yan tarafı komple kusmuk olmus hemen ablamı aradım gel yıkayalım diye tabi yıkanana kadar mosmor kesildi aglamaktan ben zaten panik atak gecirdim aksama dudagımda ucuk dilimin ucunda yara :)
Alışmamız lazım yalnız kalmaya her an yanımızda birileri olmayacak ama erteleyebildigin kadar ertele tabi :))
Bende sari ve partikullu olursa iyi diye biliyorumSarılıkken yeşildi sonradan sarıya döndü ben de sarı renk olması iyi diye biliyorum ama bugün ilk kez öyle mukuslu görünce şaşırdım baya da vardı yani inşallah tekrarlamaz hazır yoğurt yiyorum belki ondan olmuş olabilir dikkat edicem artıkdaha çok küçükler insan herşeyden korkuyo ya çok sağol içimi rahatlattın
TesekkürlerChicco travel sistem aldım ama cok agır hantal kalıyor ana kucagı ile tavsiye etmem
Yine chicco nun baston liteway aldık ama onu henüz kullanmadık
Bende chicco duo kwik one aldim.burada bi arkadas tavsiye etmisti hatta.. hem travel hem baston hafif bi araba biz sevdikHafif çift yön araba koltuklu 180 derece yatan araba arıyoruö. Fiyatlar uçmuş
Benimde sağınca süt çıkmıyor hepsini emiyor sanırımKizlar simdi emzirdim sonra sagayim dedim ama hic süt gelmiyo hepsini emdi sanirim..siz emzirdikten sonra nasil sagip süt cikartiyosunuz ya..e diger turlu sagmaya zaman yok dolu olunca anca emiyor..ne ara sagim yapicam?
Evet aynen öyleBende sari ve partikullu olursa iyi diye biliyorumhepte bakiyorum kakasina babasida ne acip bakiosun diyo nerden bileeeecekleeeer
Ben artık hergün sağmıyorumKizlar simdi emzirdim sonra sagayim dedim ama hic süt gelmiyo hepsini emdi sanirim..siz emzirdikten sonra nasil sagip süt cikartiyosunuz ya..e diger turlu sagmaya zaman yok dolu olunca anca emiyor..ne ara sagim yapicam?
Kıyamam ya ben tek kalmadım hiç ama tek kalanlar da vardı etrafımda gayet güzel de baktılar bebeklerine evlerine sen de yaparsın hiç bozma moraliniMErhaba Kızlar ben de 12 Eylül günü kızımı kucağıma aldım. Güya buraya yazacaktım ama doğum sonrası ağrılardan ziyade annem tüm lohusalığımı bana zehir etti. Yapmadığı şey kalmadı, 5 karış suratını çeltim durdum. 40 gün kalacak kadın salı günü gidiyor. Ben geceleri bebekle uğraşırken yan odadan gelip bakmadı bile bize. Varlığının da pek hayrını görmedim gerçi ama şimdi gidince nasıl yapıcam, en azından bi yemek pişiriyordu. Lütfen yalnız başına bakanlar bana destek olsun, yapabileceğimi yazsınlar. Yoksa çıldırmak üzereyim
Cok uzuldumMErhaba Kızlar ben de 12 Eylül günü kızımı kucağıma aldım. Güya buraya yazacaktım ama doğum sonrası ağrılardan ziyade annem tüm lohusalığımı bana zehir etti. Yapmadığı şey kalmadı, 5 karış suratını çeltim durdum. 40 gün kalacak kadın salı günü gidiyor. Ben geceleri bebekle uğraşırken yan odadan gelip bakmadı bile bize. Varlığının da pek hayrını görmedim gerçi ama şimdi gidince nasıl yapıcam, en azından bi yemek pişiriyordu. Lütfen yalnız başına bakanlar bana destek olsun, yapabileceğimi yazsınlar. Yoksa çıldırmak üzereyim
Ayy evet yaa sinir bozucu o durum..ben tikaniyo diye odum kopuyo ya bise olmaz diyo ama mama yedirirken al sen yedir diyoEvet aynen öyleben de sürekli takipteyim biraz da panik bazen herkes fazla rahat diye deli oluyorum eşim bile sanki on tane çocuk büyütmüş akıl vermesi yok mu bi de delirmeden büyütebilirsem şu çocuğu inşallah
Benimde sağınca süt çıkmıyor hepsini emiyor sanırım
Emzirme sonrasi olmuyo bencede bebek emiyo sut falan yok cokcok cekiyo zaten ee 2 saat sonra acikcak zaten sut biriksin diyorum sagmaya vakit bulamadimBen artık hergün sağmıyorum
Bazen mememden çok akıyor o zaman sağıyorum bu akşam sağdım emdikten sonra bi on dakika nerdeyse hiç gelmedi sonra birden akmaya başladı diğer memede aynı şekilde oldu bi 60 cc için toplam 40 dkkdan fazla sağmışımdır emdikleri için galiba hemen inmiyor süt
Bi de makineyi evirip çeviriyorum kendim de memeye değişik şekiller veriyom ki süt bi yolunu bulup aksın
Kıyamam ya ben tek kalmadım hiç ama tek kalanlar da vardı etrafımda gayet güzel de baktılar bebeklerine evlerine sen de yaparsın hiç bozma moralini
Hatta geçen sene tek kalan bi arkadaşıma bikaç günlüğüne yardıma gittim
Senin de arkadaşın ya da kuzenin varsa arada bikaç günlüğüne onlar gelebilir yoldaş olurlar
Yoksa da anneyiz biz kalkarız altından
Enteresanlar cidden, ilk çocugumda eşimde aynıydı, sanırım ilgi bir anda bebege yönelince şaşırıyorlar, 2. de o kadar farklı ki dalga geçiyorum, bi sagsan süt gelir mi bir bak diye o kadar ilgili, ilk çocugu olan anneler gibi pimpirikli falan ama dediğim gibi ilk çocugumda hatırlamak istemiyorum ilk zamanları resmen lohusa gibiydi o zaman,Bence normal degil. Bizler kadin olarak daha agirini yasiyoruz. Ama bebegimizi birakip kacmiyoruz. Baba olmuslarsa onlar da baba gibi davranmali. Kimseyi doldurusa getirnek istemem ama bu yapilan bence simariklik. Bizim kacip gitme luksumuz yok, erkeklerin de yok.
Bende aşırı paniğimdir normalde dahada panik oluyorum resmen stresten iki yerde birden ucuk fırladı aglayınca bana atak geliyor elim ayağım dolanıyorBirden çok ağlıyorlar dimi ya geçen gün bir ses çıkarttı kaç volumdü bilmiyorum o saniye başıma ağrı girdi yemin ederimben dünyanın en sakin insanı olabilirim soğukkanlıyımdırda, dirayetliyimdir fln ama tüm bunlar 25 gün öncesine kadardı hayatımda ilk kez panik nedir onu yaşadım özellikle ilk zamanlar neyse bu sayede eşim benden iyi alt değiştirip kıyafetini giydiriyor ben sakinleşene kadar sütü ısıtıp getiriyor fln sen yanımda dur kokunu alsın diyor. sende resmen uçuk çıkmış inanılmaz haklısın eninde sonunda yanlız kalacağız aslında ben sabırsızlanıyorum sadece çok ağladığı anlarda naparım bilemiyorum, eşim habire beni işten çağırıp durursun diyor zaten 3 haftalık izni var yılsonuna kadar. 40ından sonra 1 hafta kullanacak birlikte geçiş yapıcaz bakalım nasıl olacak
Canım benimki de 1 saat emdi hala aranıyordu bi yarım saat daha emdi ama emerken kızıyor filan ben süt bitti herhalde dedim ama baktım sıkınca süt çıkıyor sağayım dedim 10 dk çok az çıktı 5-10 cc anca. Ama sonra bi baktık kız kaka yapmış ondan ağlıyormuşKizlar simdi emzirdim sonra sagayim dedim ama hic süt gelmiyo hepsini emdi sanirim..siz emzirdikten sonra nasil sagip süt cikartiyosunuz ya..e diger turlu sagmaya zaman yok dolu olunca anca emiyor..ne ara sagim yapicam?
Hiç gerek yok paniğe. Inan daha iyi oluyo yalnız. Kafan rahat oluyo sinirlerin bozulmuyo. Ben 2 haftadır yalnızım. Sabah kalkıyorum once kızımla ilgileniyorum temizliyorum doyuruyorum koyuyorum anakucagina kahvaltımı yapıyorum. Evimi topluyorum. Hatta öğlen biraz kestiriyorum onunla. Hiç korkma. Kendine güven...MErhaba Kızlar ben de 12 Eylül günü kızımı kucağıma aldım. Güya buraya yazacaktım ama doğum sonrası ağrılardan ziyade annem tüm lohusalığımı bana zehir etti. Yapmadığı şey kalmadı, 5 karış suratını çeltim durdum. 40 gün kalacak kadın salı günü gidiyor. Ben geceleri bebekle uğraşırken yan odadan gelip bakmadı bile bize. Varlığının da pek hayrını görmedim gerçi ama şimdi gidince nasıl yapıcam, en azından bi yemek pişiriyordu. Lütfen yalnız başına bakanlar bana destek olsun, yapabileceğimi yazsınlar. Yoksa çıldırmak üzereyim
Bizimki tutmaya bile korkuyodu ilk gördüğündeAyy evet yaa sinir bozucu o durum..ben tikaniyo diye odum kopuyo ya bise olmaz diyo ama mama yedirirken al sen yedir diyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?