Hahahahaha benim kızda sacini cekti gecen ayni sekilde suratini tirmaliyo babasi buyusun bizi dover bu diyor..kucucuk seylerde ki hirsa bak
Ay hiç sorma nasıl sinirliler , kaşlarını çatıyor sinirlenince Allahım ya sen daha 25 günlüksün neye sinirlenenilirsin

Açık sarı olunca sütün yarıyor derler benimkide öyle İnternete bakma sen yediğin bişey fen mukuslu olabilir takip et geçmezse git istersen ama bence sarı renk normal
Sarılıkken yeşildi sonradan sarıya döndü ben de sarı renk olması iyi diye biliyorum ama bugün ilk kez öyle mukuslu görünce şaşırdım baya da vardı yani inşallah tekrarlamaz hazır yoğurt yiyorum belki ondan olmuş olabilir dikkat edicem artık daha çok küçükler insan herşeyden korkuyo ya çok sağol içimi rahatlattın

Birden çok ağlıyorlar dimi ya geçen gün bir ses çıkarttı kaç volumdü bilmiyorum o saniye başıma ağrı girdi yemin ederim ben dünyanın en sakin insanı olabilirim soğukkanlıyımdırda, dirayetliyimdir fln ama tüm bunlar 25 gün öncesine kadardı hayatımda ilk kez panik nedir onu yaşadım özellikle ilk zamanlar neyse bu sayede eşim benden iyi alt değiştirip kıyafetini giydiriyor ben sakinleşene kadar sütü ısıtıp getiriyor fln sen yanımda dur kokunu alsın diyor. sende resmen uçuk çıkmış inanılmaz haklısın eninde sonunda yanlız kalacağız aslında ben sabırsızlanıyorum sadece çok ağladığı anlarda naparım bilemiyorum, eşim habire beni işten çağırıp durursun diyor zaten 3 haftalık izni var yılsonuna kadar. 40ından sonra 1 hafta kullanacak birlikte geçiş yapıcaz bakalım nasıl olacak

Bende sari ve partikullu olursa iyi diye biliyorum hepte bakiyorum kakasina babasida ne acip bakiosun diyo nerden bileeeecekleeeer

Hafif çift yön araba koltuklu 180 derece yatan araba arıyoruö. Fiyatlar uçmuş
Bende chicco duo kwik one aldim.burada bi arkadas tavsiye etmisti hatta.. hem travel hem baston hafif bi araba biz sevdik

Bi bende değilmiş gazlı bebis :) içim rahatladı valla.. dün bizde dışarıya çıktık disarisi derken annemin evine :) annem zaten bwnde kalıyor yoksa halim harapmis cidden.. neyse ordan esim annesigile uğramak iştedj tamam dedim ama nereye 1 saat duramadık hiç durmaz mi bi çocuk hiç durmadı ya kaşlarını çatıyo sinirli sinirli bağırıyor eve geldik de rahatladı ama gece boyunca da huzursuzdu..bugün karnını doyurdu uyudu genelde şükür çocuğum da ben gibi pek kalabalık sevmeyecek sanırım misafir geldiğinde de aynı tepkileri veriyor gecesi huzursuz geçiyor.. annem de çok el degdigi zaman huzursuz olur çocuk elden ele gezdi mi dior

Kizlar simdi emzirdim sonra sagayim dedim ama hic süt gelmiyo hepsini emdi sanirim ..siz emzirdikten sonra nasil sagip süt cikartiyosunuz ya..e diger turlu sagmaya zaman yok dolu olunca anca emiyor..ne ara sagim yapicam?

Kizlar simdi emzirdim sonra sagayim dedim ama hic süt gelmiyo hepsini emdi sanirim ..siz emzirdikten sonra nasil sagip süt cikartiyosunuz ya..e diger turlu sagmaya zaman yok dolu olunca anca emiyor..ne ara sagim yapicam?
Benimde sağınca süt çıkmıyor hepsini emiyor sanırım

MErhaba Kızlar ben de 12 Eylül günü kızımı kucağıma aldım. Güya buraya yazacaktım ama doğum sonrası ağrılardan ziyade annem tüm lohusalığımı bana zehir etti. Yapmadığı şey kalmadı, 5 karış suratını çeltim durdum. 40 gün kalacak kadın salı günü gidiyor. Ben geceleri bebekle uğraşırken yan odadan gelip bakmadı bile bize. Varlığının da pek hayrını görmedim gerçi ama şimdi gidince nasıl yapıcam, en azından bi yemek pişiriyordu. Lütfen yalnız başına bakanlar bana destek olsun, yapabileceğimi yazsınlar. Yoksa çıldırmak üzereyim

Bende sari ve partikullu olursa iyi diye biliyorum hepte bakiyorum kakasina babasida ne acip bakiosun diyo nerden bileeeecekleeeer
Evet aynen öyle ben de sürekli takipteyim biraz da panik bazen herkes fazla rahat diye deli oluyorum eşim bile sanki on tane çocuk büyütmüş akıl vermesi yok mu bi de delirmeden büyütebilirsem şu çocuğu inşallah

Ben artık hergün sağmıyorum
Bazen mememden çok akıyor o zaman sağıyorum bu akşam sağdım emdikten sonra bi on dakika nerdeyse hiç gelmedi sonra birden akmaya başladı diğer memede aynı şekilde oldu bi 60 cc için toplam 40 dkkdan fazla sağmışımdır emdikleri için galiba hemen inmiyor süt
Bi de makineyi evirip çeviriyorum kendim de memeye değişik şekiller veriyom ki süt bi yolunu bulup aksın
Kıyamam ya ben tek kalmadım hiç ama tek kalanlar da vardı etrafımda gayet güzel de baktılar bebeklerine evlerine sen de yaparsın hiç bozma moralini
Hatta geçen sene tek kalan bi arkadaşıma bikaç günlüğüne yardıma gittim
Senin de arkadaşın ya da kuzenin varsa arada bikaç günlüğüne onlar gelebilir yoldaş olurlar
Yoksa da anneyiz biz kalkarız altından

Cok uzuldum insanin en buyuk destekcisi kendi canindan kanindan olandir diyordum..biliyosun belki annem rahatsiz ve yanimda degil sureci tek basima idare ettim..en uzucusude kv'dem bakti iyiyim 4. 5.gün gideyim ben yapacak bir seyim yok dedi..kal demedim öyle diyen birine..yemek yapsa yeterdi biraz daha kalip cunku bazi sabahlar ve oglenlerde ac kaldigim bile oluyor..ama güc geldi bana :) esim gitmesini istemedi annesinin ama onada annesi yaninda kizdim.sen neden kendine guvenmiyosun diye..mesaji almistir kv de herhalde...sonra hergun ariyor yok akli bendeymisde bilmem ne dahada aramadim..eskisi gibide olamam..annem o haldeyken annelik bekledim..

cocuk nasil yikanir bilmezdim bir hirsla aldim kizimi yikadim..sonra uyuttum o uyudukca kahvalti yaptim.aksam esim geldi o cocuha bakarken yarinin yemegini yaptim..haftasonu tertip duzeni esim yapti supurdu topladi..bu sekilde idare ettim..hep kendime soyledigim bir sey vardi..herkesin annesi yok basindanonlsr nasil yaptiysa yapacaksin cunku sende annesin..bu ayakta tuttu beni emin ol yalniz degilsin bir suru insan mucadele veriyor bu sekilde ustelik bir kac cocukla..
O yuzden canini sıkma..bir farkindalikta annem yogun bakimdayken muaynne oldugum bir doktordan gelmisti..anne evet ama sende annesim ve karnindaki sana muhtac..hic aklimdan cikmiyo.o yuzden bebisine odaklan..sevdikce her seyi unutuyorsun..koklarken kendimi kaybediyorum

Ayy evet yaa sinir bozucu o durum..ben tikaniyo diye odum kopuyo ya bise olmaz diyo ama mama yedirirken al sen yedir diyo

Benimde sağınca süt çıkmıyor hepsini emiyor sanırım
Emzirme sonrasi olmuyo bencede bebek emiyo sut falan yok cokcok cekiyo zaten ee 2 saat sonra acikcak zaten sut biriksin diyorum sagmaya vakit bulamadim

Enteresanlar cidden, ilk çocugumda eşimde aynıydı, sanırım ilgi bir anda bebege yönelince şaşırıyorlar, 2. de o kadar farklı ki dalga geçiyorum, bi sagsan süt gelir mi bir bak diye o kadar ilgili, ilk çocugu olan anneler gibi pimpirikli falan ama dediğim gibi ilk çocugumda hatırlamak istemiyorum ilk zamanları resmen lohusa gibiydi o zaman,

Bende aşırı paniğimdir normalde dahada panik oluyorum resmen stresten iki yerde birden ucuk fırladı aglayınca bana atak geliyor elim ayağım dolanıyor
Ablam sen oyuncak bebek istiyordun galiba emzik vereyim sussun falan aglayacak tabi bebek o vs vs diyor ama lafta işte dinleyen kim suanda :)
Süt kokan bi kıyafetini geceliğini falanda yanına koyabilirsiniz oda belki işe yarar

Canım benimki de 1 saat emdi hala aranıyordu bi yarım saat daha emdi ama emerken kızıyor filan ben süt bitti herhalde dedim ama baktım sıkınca süt çıkıyor sağayım dedim 10 dk çok az çıktı 5-10 cc anca. Ama sonra bi baktık kız kaka yapmış ondan ağlıyormuş onun bahanesine iki göğsümü de sömürmüş.

Hiç gerek yok paniğe. Inan daha iyi oluyo yalnız. Kafan rahat oluyo sinirlerin bozulmuyo. Ben 2 haftadır yalnızım. Sabah kalkıyorum once kızımla ilgileniyorum temizliyorum doyuruyorum koyuyorum anakucagina kahvaltımı yapıyorum. Evimi topluyorum. Hatta öğlen biraz kestiriyorum onunla. Hiç korkma. Kendine güven...

Ayy evet yaa sinir bozucu o durum..ben tikaniyo diye odum kopuyo ya bise olmaz diyo ama mama yedirirken al sen yedir diyo
Bizimki tutmaya bile korkuyodu ilk gördüğünde şimdi korkma çocuk o herşeyi düşünme bilmem ne uzaktan uzağa nutuk çekiyo Ne cesaretiyse anlamadım gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…