Süt ve süt ürünleri gaz yapoyor diye yoğurt yiyemiyorum ben

Oh sefaniz olsun. Ne güzel yapmışsınız. Bizim biraz sehir disinda gol kenarında küçük bi bahçemiz ve evimiz var. Gozumde tutuyo cok gitmek istedim bugub ama cesaret edemedim. Yarın akşam eşim gelince büyük kızımla gezerim biraz insallah. Tatile nereye gidiyorsunuz? Kızımın okulu olmasa ben de Hemen sıcak bi yerlere gitmek istiyorum

Süt ve süt ürünleri gaz yapoyor diye yoğurt yiyemiyorum ben
Gaz damlasıyla gaz problemini az çok idare ediyoruz ama öyle mukuslu görünce korkmadım değil yani daha ben de yemem yoğurt falan insan kendini de suçlu hissediyo bizden beslendikleri için

Bazen oluyor öyle cidden cocuk pompadan iyi cekiyor o zaman..

Haftaya aydın muğla tarafları sıcak olucakmıs 29 dereceler diyor hava durumu
Bi cesaret edebilsem/k kaçmak iyi gelicek
Yoksa tatile değilde psikologa gitmek zorunda kalıcam bu gidişle

Haftaya aydın muğla tarafları sıcak olucakmıs 29 dereceler diyor hava durumu
Bi cesaret edebilsem/k kaçmak iyi gelicek
Yoksa tatile değilde psikologa gitmek zorunda kalıcam bu gidişle
Valla ben o kadar bunaldim ki bugün ekmek almaya ben gidicem diye tartıştım evdekilerle :) bakkal bile terapi gibi geliyo :)

Kizlar simdi emzirdim sonra sagayim dedim ama hic süt gelmiyo hepsini emdi sanirim ..siz emzirdikten sonra nasil sagip süt cikartiyosunuz ya..e diger turlu sagmaya zaman yok dolu olunca anca emiyor..ne ara sagim yapicam?
Bende baya emzirdim sonra sağdım 40 cc onu içirdim bakalım ne kadar idare edecek

Çok haklısın benşm ikinci çocuğum ama sanki ilk gibi 6.5 yıl ara verince sil baştan oluyormuş iyiki grup varda bilgi alışverişi yapıyoruz

ben pierre cardin yeehoo aldım henüz hiç kullanmadım. ama çok pratik ve hafif bi araba. nasıl bişey düşündüğüne bağlı travel sistem mi vs
Canim disarda bebek arabasi sarsinca uyuyor merak etme.

Valla bişey söylim i millet gidince daha Bi güven geliyo kendine biz 10 gğnlğkken yanlız kaldık bugün gek başıma bile yıkadım her kafadan Bi ses gelince olmuyo öyle güzel bakarsın ki hiç korkma Allah yol verir sen yeterki kendine güven

Çok haklısın benşm ikinci çocuğum ama sanki ilk gibi 6.5 yıl ara verince sil baştan oluyormuş iyiki grup varda bilgi alışverişi yapıyoruz
Ama baya zaman varmış arada evet gerçekten burası iyiki var bazen ailemden çevremden bile daha iyi geliyor burdan fikir almak çok zor zamanlar geçiriyoruz hepimiz ayrı ayrı ve destek görmek çok iyi

Çok şanslısınız gerçekten, kıymetini bilin çevrenizde destekçiniz olan insanların. Ne güzel hep iyi insanlar olsun çevrenizde
Görüyor musun annen sağlıklı olsa herşeyine koşardı belki, bizimli turp gibi cezalandırma gibi beni bırakıp gidiyor. İnanın o kadar acı ki bu durum. Bir ailem var ama yok gibiler, bunu kabullenmek lohusa halimle çok zor oldu, gerçi kabullenemedim ki, psikolojik destek alacağım.
Ayy hadi bakalım darısı başıma ya. Ben de bir başıma kahvaltımı falan hazırlayabilir miyim, ortalığı toplamaya yetişebilir miyim, şu an çok imkansız geliyor ama inşallah jerşey kolay olur. Allah yardım etsin ne diyim
12. Gün ben de yalnız kalmış olacağım. Kendi başınıza banyo mu yaptırdınız maşallah size yaa. Nasıl başardınız onu?

Kıyamam yaa benim de annem bazı durumlardan ötürü 1 hafta kalabildi sonra gitti, kv geldi hastaydı 3 gün durabildi o da gitti. Ben de yalnız sayılırım. Eşim bazen evde oluyor, bazen olmuyor. Ben bebeğin uyuduğu saatleri hep çok iyi değerlendiriyorum bir de eşimin evde olduğu saatleri. Fırsat bulunca bi kaç çeşit çorba yap at dolaba en kurtarıcı yemek acıktıkça ısıtıp ısıtıp içersin hem de süt yapar sulu sulu. Ev temizleme, süpürme işini filan eşinden rica et. Çevrende nazın geçen kim varsa destek iste arkadaş, akraba, komşu... 2 kap yemek getirseler veya bebeğin başında 2 saat durup senin uyumanı sağlasalar hora geçer. Sakın korkma bi şekilde oluyor. Arkadaşım geçen diyorki ben bebeği emzirirken tuvalete bile gittiğimi bilirim, yazık onun da kimsesi yotku yardım edecek.

Yarın 40 haftan doluyor gözüküyor, doktorun nasıl bir yöntem izleyecek nE yapacak acaba benimki bekleme taraftarı ancak 3 günde bir kontrol edecek şekilde bekleyeceğiz demisti
Yarın kontrol var canım bakalım bende merak ediyorum hastaneden gelince haber veririm canım ne diyecek bakalım ne kadar daha bekleyeceğiz hayırlısı artık inşallah tez zamanda bizde alırız kucağımıza yavrularımızı sağlıkla canım

Zor evet özellikle lohusayken annenden destek görememek bazen bende düşünüyorum annem sağlığına dikkat etseydi şimdi yanımda daha fazla olabilirdi baya hastalıklar geçirdi hala deli gbi sigara içiyor zamanında çok tartışmıştım kendine dikkat etmiyor diye ama sonra kabullendim kendimi yırtsamda onlar böyle ve değiştiremiyoruz, bize geldiğinde bile sigara kaçamakları yapıyor kızmama rağmen
Zamanında onlara kızdığım için sağlıklı beslenmeye dadanmıştım ben öyle olmayacağım diye düşünürdüm
Bende ne yaptım biliyor musun , emzirirken kızıma söz verdim , kendi sağlığıma kendi mutluluğuma çok önem vereceğim , kızımın ihtiyacı olduğunda yanında dimdik durabilmek için ömrüm boyunca çabalayacağım. Annemde görüp içten içe beni üzen bazı huylarını, umursamazlığını ben kızıma yaşatmayacağım dedim
Şimdi sende bugün ve sonrasına odaklanıp kendini özgür bırak , seçemiyoruz ailemizi ve bazen onlara da üzülüyorum nasıl bu hale geldiler diye düşünüyorum
Ama artık ne onlar için üzülmeye ne de kızmaya gerek görmüyorum ben kendi yoluma bakıyorum , sen de öyle yap

Basiniz sagolsun Allah yardimciniz olsun inşallah

morcivertkedi bu arada smothie fikri için teşekkürler 3gecedir kurtarıyor beni
Böyle pratik ve doyurucu hatta süte de yarıyor bence ikinci kalktığımda
Bu yeme içme işleri beni de darladı hep böyle basit şeylerle dıydak keşke
Suyu iyi içmeye çalışıyorum bi de

afiyet olsun bol bol süt olsun
gece kalkıp mutfağa gidip bişeyler hazırlamak cidden yorucu o uykusuzlukla. böyle bana da çok iyi geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…