Süt ve süt ürünleri gaz yapoyor diye yoğurt yiyemiyorum benSarılıkken yeşildi sonradan sarıya döndü ben de sarı renk olması iyi diye biliyorum ama bugün ilk kez öyle mukuslu görünce şaşırdım baya da vardı yani inşallah tekrarlamaz hazır yoğurt yiyorum belki ondan olmuş olabilir dikkat edicem artıkdaha çok küçükler insan herşeyden korkuyo ya çok sağol içimi rahatlattın
Oh sefaniz olsun. Ne güzel yapmışsınız. Bizim biraz sehir disinda gol kenarında küçük bi bahçemiz ve evimiz var. Gozumde tutuyo cok gitmek istedim bugub ama cesaret edemedim. Yarın akşam eşim gelince büyük kızımla gezerim biraz insallah. Tatile nereye gidiyorsunuz? Kızımın okulu olmasa ben de Hemen sıcak bi yerlere gitmek istiyorumİstanbul da ki güzel havayı değerlendirenler burada mı
Kızımla ilk defa bu kadar uzun dışarıda kaldık
Rüzgar artmaya baslayınca geri döndük evimize
Cocuklar dışarıda olmayı cok seviyor bence :)
Bende dışarda emzirirken kahve içmeyi yemek yemeyi pratik yapmış oldum
Haftaya uçağı ve tatili de deneyimlersem cesaretim iyice artacak
Gaz damlasıyla gaz problemini az çok idare ediyoruz ama öyle mukuslu görünce korkmadım değil yaniSüt ve süt ürünleri gaz yapoyor diye yoğurt yiyemiyorum ben
Bazen oluyor öyleCanım benimki de 1 saat emdi hala aranıyordu bi yarım saat daha emdi ama emerken kızıyor filan ben süt bitti herhalde dedim ama baktım sıkınca süt çıkıyor sağayım dedim 10 dk çok az çıktı 5-10 cc anca. Ama sonra bi baktık kız kaka yapmış ondan ağlıyormuşonun bahanesine iki göğsümü de sömürmüş.
Haftaya aydın muğla tarafları sıcak olucakmıs 29 dereceler diyor hava durumuOh sefaniz olsun. Ne güzel yapmışsınız. Bizim biraz sehir disinda gol kenarında küçük bi bahçemiz ve evimiz var. Gozumde tutuyo cok gitmek istedim bugub ama cesaret edemedim. Yarın akşam eşim gelince büyük kızımla gezerim biraz insallah. Tatile nereye gidiyorsunuz? Kızımın okulu olmasa ben de Hemen sıcak bi yerlere gitmek istiyorum
Valla ben o kadar bunaldim ki bugün ekmek almaya ben gidicem diye tartıştım evdekilerle :) bakkal bile terapi gibi geliyo :)Haftaya aydın muğla tarafları sıcak olucakmıs 29 dereceler diyor hava durumu
Bi cesaret edebilsem/k kaçmak iyi gelicek
Yoksa tatile değilde psikologa gitmek zorunda kalıcam bu gidişle
Bende baya emzirdim sonra sağdım 40 cc onu içirdim bakalım ne kadar idare edecekKizlar simdi emzirdim sonra sagayim dedim ama hic süt gelmiyo hepsini emdi sanirim..siz emzirdikten sonra nasil sagip süt cikartiyosunuz ya..e diger turlu sagmaya zaman yok dolu olunca anca emiyor..ne ara sagim yapicam?
Dimi ya haftalardır evde delirmemek içten değil :/Valla ben o kadar bunaldim ki bugün ekmek almaya ben gidicem diye tartıştım evdekilerle :) bakkal bile terapi gibi geliyo :)
Çok haklısın benşm ikinci çocuğum ama sanki ilk gibi 6.5 yıl ara verince sil baştan oluyormuş iyiki grup varda bilgi alışverişi yapıyoruzSarılıkken yeşildi sonradan sarıya döndü ben de sarı renk olması iyi diye biliyorum ama bugün ilk kez öyle mukuslu görünce şaşırdım baya da vardı yani inşallah tekrarlamaz hazır yoğurt yiyorum belki ondan olmuş olabilir dikkat edicem artıkdaha çok küçükler insan herşeyden korkuyo ya çok sağol içimi rahatlattın
ben pierre cardin yeehoo aldım henüz hiç kullanmadım. ama çok pratik ve hafif bi araba. nasıl bişey düşündüğüne bağlı travel sistem mi vs
Canim disarda bebek arabasi sarsinca uyuyor merak etme.Ay ne güzel yapmışsınız , ya bizimki evde bile boş bırakmıyor bizi dışarda düşünemiyorum şuanpanik olurum heralde habire süt gaz , süt gaz kaka birde çok ağlıyor arttık
Önceden uyanınca altını değiştirip sonra emzirirdim , şimdi ne mümkün kıyamet kopuyor çenesini titreterek ağlıyor yıkıyor ortalığı
Geçen gün hem annem hem kayınvalidem bizde onlar varken bizde staj yapıyoruz eşimleannelerde ee birkaç gün sonra yanlız kalacaksınız alışın diyorlar
altını değiştiriyoruz ama yıktı ortalığı kakasını yapmış ama devamını yapamıyor gaz sıkıştırıyor bir taraftan kıyameti kopardı kayınvalidemin üstüne de sıçtı ve işedi bir de beyaz yatak örtüsünün çeşitli yerlerine sıçrattı çırpınırken bir güzel , poposunu yıkayalım yeni kıyafet giydirelim eldiveni kayboldu o sırada benim minik sinirden yüzünü tırmaladı biz biranda 4 kişi ordan oraya seferber olduknoldu alışın diyordunuz hepiniz heyecanlandınız dedim , senin kızın cadı diyorlar evde bunu yapan dışarda ne yapmaz ağlayıp sinirlenince de tip aynı ben aayyy diyorum içimden küçük Seçil
Valla bişey söylim i millet gidince daha Bi güven geliyo kendine biz 10 gğnlğkken yanlız kaldık bugün gek başıma bile yıkadım her kafadan Bi ses gelince olmuyo öyle güzel bakarsın ki hiç korkma Allah yol verir sen yeterki kendine güvenMErhaba Kızlar ben de 12 Eylül günü kızımı kucağıma aldım. Güya buraya yazacaktım ama doğum sonrası ağrılardan ziyade annem tüm lohusalığımı bana zehir etti. Yapmadığı şey kalmadı, 5 karış suratını çeltim durdum. 40 gün kalacak kadın salı günü gidiyor. Ben geceleri bebekle uğraşırken yan odadan gelip bakmadı bile bize. Varlığının da pek hayrını görmedim gerçi ama şimdi gidince nasıl yapıcam, en azından bi yemek pişiriyordu. Lütfen yalnız başına bakanlar bana destek olsun, yapabileceğimi yazsınlar. Yoksa çıldırmak üzereyim
Ama baya zaman varmış aradaÇok haklısın benşm ikinci çocuğum ama sanki ilk gibi 6.5 yıl ara verince sil baştan oluyormuş iyiki grup varda bilgi alışverişi yapıyoruz
Çok şanslısınız gerçekten, kıymetini bilin çevrenizde destekçiniz olan insanların. Ne güzel hep iyi insanlar olsun çevrenizdeBen artık hergün sağmıyorum
Bazen mememden çok akıyor o zaman sağıyorum bu akşam sağdım emdikten sonra bi on dakika nerdeyse hiç gelmedi sonra birden akmaya başladı diğer memede aynı şekilde oldu bi 60 cc için toplam 40 dkkdan fazla sağmışımdır emdikleri için galiba hemen inmiyor süt
Bi de makineyi evirip çeviriyorum kendim de memeye değişik şekiller veriyom ki süt bi yolunu bulup aksın
Kıyamam ya ben tek kalmadım hiç ama tek kalanlar da vardı etrafımda gayet güzel de baktılar bebeklerine evlerine sen de yaparsın hiç bozma moralini
Hatta geçen sene tek kalan bi arkadaşıma bikaç günlüğüne yardıma gittim
Senin de arkadaşın ya da kuzenin varsa arada bikaç günlüğüne onlar gelebilir yoldaş olurlar
Yoksa da anneyiz biz kalkarız altından
Görüyor musun annen sağlıklı olsa herşeyine koşardı belki, bizimli turp gibi cezalandırma gibi beni bırakıp gidiyor. İnanın o kadar acı ki bu durum. Bir ailem var ama yok gibiler, bunu kabullenmek lohusa halimle çok zor oldu, gerçi kabullenemedim ki, psikolojik destek alacağım.Cok uzulduminsanin en buyuk destekcisi kendi canindan kanindan olandir diyordum..biliyosun belki annem rahatsiz ve yanimda degil sureci tek basima idare ettim..en uzucusude kv'dem bakti iyiyim 4. 5.gün gideyim ben yapacak bir seyim yok dedi..kal demedim öyle diyen birine..yemek yapsa yeterdi biraz daha kalip cunku bazi sabahlar ve oglenlerde ac kaldigim bile oluyor..ama güc geldi bana :) esim gitmesini istemedi annesinin ama onada annesi yaninda kizdim.sen neden kendine guvenmiyosun diye..mesaji almistir kv de herhalde...sonra hergun ariyor yok akli bendeymisde bilmem ne dahada aramadim..eskisi gibide olamam..annem o haldeyken annelik bekledim..
cocuk nasil yikanir bilmezdim bir hirsla aldim kizimi yikadim..sonra uyuttum o uyudukca kahvalti yaptim.aksam esim geldi o cocuha bakarken yarinin yemegini yaptim..haftasonu tertip duzeni esim yapti supurdu topladi..bu sekilde idare ettim..hep kendime soyledigim bir sey vardi..herkesin annesi yok basindanonlsr nasil yaptiysa yapacaksin cunku sende annesin..bu ayakta tuttu beni emin ol yalniz degilsin bir suru insan mucadele veriyor bu sekilde ustelik bir kac cocukla..
O yuzden canini sıkma..bir farkindalikta annem yogun bakimdayken muaynne oldugum bir doktordan gelmisti..anne evet ama sende annesim ve karnindaki sana muhtac..hic aklimdan cikmiyo.o yuzden bebisine odaklan..sevdikce her seyi unutuyorsun..koklarken kendimi kaybediyorum
Ayy hadi bakalım darısı başıma ya. Ben de bir başıma kahvaltımı falan hazırlayabilir miyim, ortalığı toplamaya yetişebilir miyim, şu an çok imkansız geliyor ama inşallah jerşey kolay olur. Allah yardım etsin ne diyimHiç gerek yok paniğe. Inan daha iyi oluyo yalnız. Kafan rahat oluyo sinirlerin bozulmuyo. Ben 2 haftadır yalnızım. Sabah kalkıyorum once kızımla ilgileniyorum temizliyorum doyuruyorum koyuyorum anakucagina kahvaltımı yapıyorum. Evimi topluyorum. Hatta öğlen biraz kestiriyorum onunla. Hiç korkma. Kendine güven...
12. Gün ben de yalnız kalmış olacağım. Kendi başınıza banyo mu yaptırdınızValla bişey söylim i millet gidince daha Bi güven geliyo kendine biz 10 gğnlğkken yanlız kaldık bugün gek başıma bile yıkadım her kafadan Bi ses gelince olmuyo öyle güzel bakarsın ki hiç korkma Allah yol verir sen yeterki kendine güven
Kıyamam yaaMErhaba Kızlar ben de 12 Eylül günü kızımı kucağıma aldım. Güya buraya yazacaktım ama doğum sonrası ağrılardan ziyade annem tüm lohusalığımı bana zehir etti. Yapmadığı şey kalmadı, 5 karış suratını çeltim durdum. 40 gün kalacak kadın salı günü gidiyor. Ben geceleri bebekle uğraşırken yan odadan gelip bakmadı bile bize. Varlığının da pek hayrını görmedim gerçi ama şimdi gidince nasıl yapıcam, en azından bi yemek pişiriyordu. Lütfen yalnız başına bakanlar bana destek olsun, yapabileceğimi yazsınlar. Yoksa çıldırmak üzereyim
Yarın kontrol var canım bakalım bende merak ediyorum hastaneden gelince haber veririm canım ne diyecek bakalım ne kadar daha bekleyeceğiz hayırlısı artık inşallah tez zamanda bizde alırız kucağımıza yavrularımızı sağlıkla canımYarın 40 haftan doluyor gözüküyor, doktorun nasıl bir yöntem izleyecek nE yapacak acaba benimki bekleme taraftarı ancak 3 günde bir kontrol edecek şekilde bekleyeceğiz demisti
Zor evet özellikle lohusayken annenden destek görememek bazen bende düşünüyorum annem sağlığına dikkat etseydi şimdi yanımda daha fazla olabilirdi baya hastalıklar geçirdi hala deli gbi sigara içiyor zamanında çok tartışmıştım kendine dikkat etmiyor diye ama sonra kabullendim kendimi yırtsamda onlar böyle ve değiştiremiyoruz, bize geldiğinde bile sigara kaçamakları yapıyor kızmama rağmenÇok şanslısınız gerçekten, kıymetini bilin çevrenizde destekçiniz olan insanların. Ne güzel hep iyi insanlar olsun çevrenizde
Görüyor musun annen sağlıklı olsa herşeyine koşardı belki, bizimli turp gibi cezalandırma gibi beni bırakıp gidiyor. İnanın o kadar acı ki bu durum. Bir ailem var ama yok gibiler, bunu kabullenmek lohusa halimle çok zor oldu, gerçi kabullenemedim ki, psikolojik destek alacağım.
Ayy hadi bakalım darısı başıma ya. Ben de bir başıma kahvaltımı falan hazırlayabilir miyim, ortalığı toplamaya yetişebilir miyim, şu an çok imkansız geliyor ama inşallah jerşey kolay olur. Allah yardım etsin ne diyim
12. Gün ben de yalnız kalmış olacağım. Kendi başınıza banyo mu yaptırdınızmaşallah size yaa. Nasıl başardınız onu?
Basiniz sagolsunKızlar selam maalesef eylül.annesi olamadım telefondan giremiyorum işteyken çok sık giriyorum takip ediyodum ama izne çıkınca giremedim 5 inde doğum yaptım 1 hafta yaşadı yavrum 1 hafta oldu vefat etti yaşasaydı 15 günlük olucaktı bugün çok üzgünüm toparlayabilirmiyim bilmiyorum çok acı hiç aklıma gelmezdi böyle olucağı rabbim.kimseye yaşatmasın....
afiyet olsun bol bol süt olsunmorcivertkedi bu arada smothie fikri için teşekkürler 3gecedir kurtarıyor beni
Böyle pratik ve doyurucu hatta süte de yarıyor bence ikinci kalktığımda
Bu yeme içme işleri beni de darladı hep böyle basit şeylerle dıydak keşke
Suyu iyi içmeye çalışıyorum bi de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?