Bi tane temizlikçi ayarladım, o temizliği yapar haftada bir yemek olayını da dediğin gibi geçiştireceğim. Makarna çorba falan. Valla arkadaşınız haklı napsın kızcağız bir başına sürekli bakım gerektiren bir bebek allah eksikliklerini göstermesin ama kolay değil ki. Bebeğin uyuduğu saatleri bende değerlendirmek isterdim ama o kadar uykum oluyor ki anca yatıyorum. Ama sanırım bundan biraz feragat etmem gerekecek yoksa yemek bile yiyemem. Teşekkür ederim bu arada cevp için
Ne güzel yazmışsınız bayıldım, ben de sizin gibiyim bebeğim uyurken fısıldıyorum annemde gördüğüm olumsuz şeyleri kızıma karşı yapmayacağıma söz veriyorum. Konuşuyorum onunla, hep onun yanında olacağıma dair. Tesellim bebeğim gerçekten daha şimdiden bana arkadaş oldu bile. Umarım bebişşerimize layık anne baba olabiliriz. Onlar şu an melek bizi de melekleştirecekler

Kızlar hastane harici bebeği dışarı çıkardınız mi ya? Ben çok bunaldim valla. Hasta olmuş olmasak çıkarırdım sanirim. Zaten Ankarada güzel havalar tükenmek üzere iyice eve kapanacaz yavrumla
Ben bugün çıkardım, eve 5 dk mesafede bir yere kahvaltıya gittim, en kötü ihtimalle hemen dönerim diye düşündüm ama hiç uyanmadan eşlik etti bize iyi hissettim cidden,

Kızlar hastane harici bebeği dışarı çıkardınız mi ya? Ben çok bunaldim valla. Hasta olmuş olmasak çıkarırdım sanirim. Zaten Ankarada güzel havalar tükenmek üzere iyice eve kapanacaz yavrumla
Hastaneye bol bol gittik ilk hafta özellikle Onun dışında çıkmadık. Gece zor uyuduğumuz için gündüz benim de enerjim olmuyor, yoksa e Bebek'e gitmek istemiştim.

Oyyy yarım saattir gaz çıkarmaya uğraşıyprum kollarım koptu ne zor işmiş bu gaz çıkmıyo bir türlü

Kutsalsekerpare gözünaydın canım çok sevindim
Gelelim meşhur soruya
Doğum kilosuyla ultrason kilosu tuttu mu

Kuzum ben ilk günden beri yalnızım
Üstelik hastanede bile eşimle kızım yanımda kaldı.
Kızım daha diğer ay 2 yaşına girecek.
Annem gelemedi maalesef, 3. Günü geldi bi gün kalıp gitti
Kaynanam desen kendine hayrı yok, doğru dürüst arayıp sormadı bile.
Zaten pek bi beklentim de olmadı,
Bi kaç gün kahvaltı türü idare ettik
Eltim bi kere yapıp getirdi
Sonrasında yavaş yavaş halletmeye başladım işlerimi.
Bizimki Tırnağın varsa başını kaşı olayı resmen.
Şimdi çok şükür herşeye yetişiyorum

Sen toparlandın mı 10 gün olmuş ağrın azalmıştır, bebeğine odaklan bu günler gelir geçer canım
Allah güç kuvvet veriyor

Hayırlı olsun sağlıcakla büyütün:))))

Hadi bakalım güzel haberlerin ile bekliyoruz. Eğer suyun iyiyse doktorun bekleyelim diyebilir. Tabi sen sezaryan istemezsen

Bebeğine yalnız bakan biri olarak şunu söyleyebilirim ki inan daha rahat olacaksın. Ben de annemde kaldım 6 gün. Öncesinde 4 gün oğlum küvezde kalmıştı. Yani oğlumun 10. Günü evime geldim. Orda rahattım evet yemek önüme geliyordu, eh arada bebekle de ilgileniyordu ama geceleri yine ben bakıyordum. 10. Günüydü geldik eve, böylesi daha iyi oldu. Evet yemek kısmı sorun oluyor ama annelerin o tripleri, suratları, anlayışsızlıkları şu an hiç çekilmez. Bizde de benzerleri oldu, bi de babam üstüme geldi çok iyice bunaldım. Aç kalacak halimiz yok, önemli olan kafa rahat olsun. Bebek ağlıyor mesela, niye ağlıyor bu diye insanı strese sokuyorlar bu sefer bebek daha çok ağlıyor. Güçlüsün sen, yapabilirsin, o senin bebeğin ve senden iyi kimse bakamaz. Yemek de bi şekilde çözülür. Evet yorucu, evet uykusuzluk var ama hepimiz öyleyiz, yalnız değilsin. Annenin gitmesi moralini bozarak kalmasından kat kat iyi

Günaydin.
Savas verdigim bir gecenin ardindannn... bitmis durumdayim..bizim derdimiz uykuya gecis emmede gazds pek sorun yok ama sonra boncuk boncuk bakiyo uyumadigi surecede mizikmizik..resmen uykuya direniyo cocuk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…