Zor evet özellikle lohusayken annenden destek görememek bazen bende düşünüyorum annem sağlığına dikkat etseydi şimdi yanımda daha fazla olabilirdi baya hastalıklar geçirdi hala deli gbi sigara içiyor zamanında çok tartışmıştım kendine dikkat etmiyor diye ama sonra kabullendim kendimi yırtsamda onlar böyle ve değiştiremiyoruz, bize geldiğinde bile sigara kaçamakları yapıyor kızmama rağmen
Zamanında onlara kızdığım için sağlıklı beslenmeye dadanmıştım ben öyle olmayacağım diye düşünürdüm
Bende ne yaptım biliyor musun , emzirirken kızıma söz verdim , kendi sağlığıma kendi mutluluğuma çok önem vereceğim , kızımın ihtiyacı olduğunda yanında dimdik durabilmek için ömrüm boyunca çabalayacağım. Annemde görüp içten içe beni üzen bazı huylarını, umursamazlığını ben kızıma yaşatmayacağım dedim
Şimdi sende bugün ve sonrasına odaklanıp kendini özgür bırak , seçemiyoruz ailemizi ve bazen onlara da üzülüyorum nasıl bu hale geldiler diye düşünüyorum
Ama artık ne onlar için üzülmeye ne de kızmaya gerek görmüyorum ben kendi yoluma bakıyorum , sen de öyle yap