Kızlar selam. Bugün 4 haftalık olduk. Kanamam bitti ama 1 haftadır açık kahve/sarı renkli akıntı var yoğun şekilde. Sizde durumlar nasıl?

Geçmiş olsun. Aynen benim küçük de büyüğün hasta olmasından dolayı hastalandı. Oksurugumuz geçti 3 günde ama burnundaki hırıltı bitmiyo bi türlü. Serum fizyolojik yapıyoruz. 3 gündür de götürmedim doktora. Götürmeli miyim bilmiyorum daha çok hasta olacak diye korkuyorum.persembe 1 ay kontrolümüz var

Kızlar ben sütümü arttırmak için bestlak damla kullanıyordum bitti. Şimdi yine aynısını mı alsam humana stil tea mi denesem bilemedim. Var mı öneriniz?

Ben de serum fizyolojik yapıyorum şimdilik. Bir de bol bol emziriyorum. Doktor kelle paça çorba, bol bol soğan sarımsak yememi söyledi. Boğazını temizleyemediği için çok kusuyor benimki. Kusar kusmaz yeniden emmek istiyor sonra yeniden kusuyor. Üstüm başım kusmuk kokuyor kaç gündür. Allah başka dert vermesin inşallah. Korumak çok zor şu mevsimde. Özellikle de evde okul çocuğu varsa. Size de çok geçmiş olsun.

Günaydin.
Savas verdigim bir gecenin ardindannn... bitmis durumdayim..bizim derdimiz uykuya gecis emmede gazds pek sorun yok ama sonra boncuk boncuk bakiyo uyumadigi surecede mizikmizik..resmen uykuya direniyo cocuk
Uykuya geçişi kolaylastiran çaylar var cnm doktoruna sorabilirsin biz az da olsa kullanıyoruz bebegin 1. Haftasindan sonra kullsnilabiliyormuş. Ama sormadan araştırmadan alma sen yinede benimki gazlı bi bebis uykusundan uyanıyor gaz sancisi geldiği zaman ondan dolayı ben tercih ettim

Çok benziyor benim kv. Sürekli doktor doktot gezer hep çok hastadır ama ne doktorun verdiği ilaçları kullanır ne düzenli beslenir, hastanede kalsın bayılır aslında ama ömrüm hastanelerde geçti diye söylenmeyi çok sever

Kızlar ben sütümü arttırmak için bestlak damla kullanıyordum bitti. Şimdi yine aynısını mı alsam humana stil tea mi denesem bilemedim. Var mı öneriniz?
Ben kullaniyourm humana stilli ama aman aman artis var diyemem..kullananlar.memnun ama

Hayırlı olsun sağlıcakla büyütün:))))

Hadi bakalım güzel haberlerin ile bekliyoruz. Eğer suyun iyiyse doktorun bekleyelim diyebilir. Tabi sen sezaryan istemezsen
Canım kontrolden geldim nst de sancı çıktı ilk defa alttan muayene etti 2 cm açıklık varmış yarın tekrar nst için çağırdı hem de yine muayene edecek alttan ona göre bişey der herhalde inşallah açılma olur yarına kadar dua edin ama işin ilginç tarafı ben hiç sancı hissetmiyorum bu benim 4. Bebeğim diğerlerinde hiç kendi sancım gelmemişti suni sancı ile normal doğum yapmıştım o yüzden mi bilmiyorum doktor düzenli sancın var diyince dedim ben bişey hissetmiyorum oda dedi ağrı eşiğin yüksektir bakalım biraz yürüyüş yapıcam bugün açılmaya faydası olur inşlallah

Elimle o su döktü ben köpükledim bebek küveti in içine yatırıp yıkadım valla Allah kuvvet veriyo 3 gündür yıkamamıştık artık yalnızız mecbur

Hamileyken aş vermeyi anlıyorum da
Lohusayken aş vermek nedir arkadaş

Valla bende agırlastıgını hissediyorum ama yalan hissediyormusum sanırım evdeki tartıda birlikte tartıldıkta baya az almıs on günde bu hafta bi saglık ocagına gidip tarttırıcam bakalım

Bu saat oldu uyku yok bende de onda da deliricem basima agrilar saplaniyo artik karni tok alti temiz surekli kucakta biraktgm an nasil kiyamet..birakicam besigine saatlerce aglicak o olacak surekli emzirmektende bi hal oldum memelerde de hal kalmadi..tuketti resmen beni

Aynen labneli muhallebi ve sütlü irmik tatlısı da yapıyorum, üzerine de puding döküyorum, Arap bol bulunca tabi ahahaha
Yarasın bacım şırıl şırıl süt olsun
Sütlü irmik tatlısını saglık ocagıda bana önermişti
Bi arastırıp bende yapayım
Dün sagolsun kaynanam hastaneden sonra ilk defa yanımıza geldi tek torununu görmeye köy sütü getirmiş bi kısmına yogurt bi kısmına tatlı yapayım diyordum

Bana saglıkocagındaki hemsire emzirdiginde emzirdigin yerde bırak uyusun tek bi yere alıstırma ilerde zorluk cekersin dedi
Bende koltukta mı emzirdim oraya bırakıyorum sabah seanslarımızı eşim gittikten sonra yatakta yapıyorsam yataga bırakıyorum
Ablama gittiysem oto koltuguna koyuyorum
Falan böyle sürekli bi orda bi burda yatırıp duruyorum aklında olsun

Mügeye bi kadin cikti 28 cocugu olmus ve olmus..yasalar 38 olcakmis Allahimmmmm biz birtanesinde pert olduk her 9 ayda bi cocuk yapmislar bir de diyor ki kv min yaninda yatiyordumm..avukat dedi ki berekrt kv nin yaninda yatmissin
Ahahhahahah avukat beyi Müge Anlı susturmasa daha çok laflar sokacak da:))belli oluyordur ben de mugecigimle güne baslayanlardanim eşim hep kaostan besleniyorsun der:)okuldan gelince de yemek programlarini izlerdim
Ben 2.si için bile tereddut ederken kadına bak ya.Cahil cesareti mi nedir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…