Ben de bugun bitigim. Gece 3'te uyandi sonra uyumadi. Daha simdi uyudu gibi ama her an uyanabilir. Perisan oldum valla. Bizimkinin gaz problemi var ama emerken mememde huzurla uyuyor. Yerine koyar koymaz uyaniyor. Kucaga mi alisti bilmiyorum.
Bizim kokumuzu sıcaklığımızı arıyorlar o yüzden beşiğine koyar koymaz uyanıyorlar sanırım. Arkadaşım çareyi yanına almakta bulmuş ama ben güvenemem o kadarına.

Günaydin.
Savas verdigim bir gecenin ardindannn... bitmis durumdayim..bizim derdimiz uykuya gecis emmede gazds pek sorun yok ama sonra boncuk boncuk bakiyo uyumadigi surecede mizikmizik..resmen uykuya direniyo cocuk
Off aynı benimki. Şu an tam 4,5 saat oldu uyumuyor, bitiyorum

Kızlar 3 günlük bebeğim var devamlı uyku halinde zar zor uyandırıp emzirmeye çalışıyorum emerken bile uyuyakalıyor dogru duzgun emmıyor sarılık olmasın diye mama verıyorum arada mecbur. Normal mi sizce? Tecrubesızlık bılgısızlık cok zor.

Çok geçmiş olsun, nasıldı kontrol ne dedi doktor?
Gece uykusu diye bi şey henüz yok onlar için üzülme sakın, 2 saatte bir uyandırıp emzir. Çok zor biliyorum. Ben 45 dk uyandırmaya çalıştığımı biliyorum. Bazı bebekler uyurken de emiyor, benimki öyle değil. Şimdi hala sarılıktan mı bilmiyorum zor uyanıyor ve asla uyumuyor. 5-6-7 saat uyanık kalıyor.
Emzirmeye, gerekirse mama destediğine devam et. Bu sarılık yüzünden ben de mamaya başladım mecbur

Valla bende agırlastıgını hissediyorum ama yalan hissediyormusum sanırım evdeki tartıda birlikte tartıldıkta baya az almıs on günde bu hafta bi saglık ocagına gidip tarttırıcam bakalım
Aynen ya resmen simariklik. Bosver sen de kendine ve bebege odaklan. Su an en onemisi biziz.

Normal tabiki
Ama zorlada olsa uyandırıp emzirsen en azından bi gıdım bile alsa sütünüde içsin

Aynen kelle paça serbestti hep.kokoreç yasaktı mesela o da olsun artik:)ama evde annemin yaptığı kelle paça corbalarindan içtim hep her dönemde şu anda devam ediyorum
Ben işkembe yasak die kelle paça da yasak sanıyodum tühh

Canım emzirme sonrası mama vermiyor musun? Ona rağmen mi aranıyor hala?

Offf biz senle aynı durumdayız. Şu an 5 saat oldu uyumuyor. Sürekli memede.su dahi içemiyorum. Böyle düzen de olmuyo ki kaçta yedi kaçta uyudu belli değil. Sırtım ağrıdan kopacak. Allah yardımcımız olsun

Yeşillik hiç sevmem ama sırf süt olsun diye zorla yiyorum

Bilmiyorum simdi oturup hungur hungur aglicam...yarim saat uyusa kucagimdan biraktigim an cin gibi aciyo gozunu..sinirlerim bozuldu
Üşüyor olabilir mi? Kucak daha sıcak geliyor olabilir belki beşiği daha soğuk geliyordur. Acaba pusete mi koymayı denesen puset dediğim arabaya taktığımız şey, belki o kavradığı için kucak gibi hoşuna gider.

Sırt bacak ağrısı. Bel fıtığı olacam

Normal aman aç bırakma aç kalınca kan şekeri düşer daha da çok uyur bi de sarılık çıkma ihtimali artar. Ayaklarının altıyla oyna, sıkıştır, bebişi biraz sağa sola döndür, gerekirse altını aç veya komple soy-giydir uyandırmak için. Daha olmadını ellerini ıslat hafif hafif yüzüne sür.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…