Kelle paça hamilelikte yasaktı şimdi serbest mi?

Ay hadi inşallah ağrısız sizisiz olsun. Açıklık varsa bebisimiz kanala girmiştir. Bir kaç güne gelir. Benim çatı muayenimi de geçen çarşamba yaptı kanama olursa korkma dedi olmadı açıklık söylemedi bende akıl edip sormadım. 40+3 kadar gelmezse kontrole gel dedo bana. Bu sefer inşallah suni şancı almadan kendiliğinden gelir. 4 çocuğun olduğunu bilmiyordum.sen çok tecrübeli bir annesin o zaman masallag sana.

Bizim kvde tam tersi bize küsüp duruyor bana getirmiyorsunuz diye gelip gördüğü halde.Ama bizimkinin derdi biraz da desinler diye işte gelin kvde de kalıyor desinler.neyseki eşim farkında benim annem böyle diyor şu an eşim memlekette değil işe döndü bana da kendini iyi hissettiğinde anneme gidersin hiç kendini zorlama diyor.Lohusa bir değilki diyor:))vallahi öyle kaç yaşında olgun insanlar diyorsun ama hepsinin ayrı ayrı tavırları afedersiniz şımarıkliklari var

Kucagimdan biraktgimiz an basliyo ya emecek ya orda uyuyacak..az önce anakucagna biraktim baya agladi tam daldi derken irkildi tekrar aglamaya basladi..kucagima almadim diye yuzunu tirmaladi yine kucagimda falanda korkuyo aglayarak uyaniyo cok tedirgin ürkek ne bileyim

Kucagimdan biraktgimiz an basliyo ya emecek ya orda uyuyacak..az önce anakucagna biraktim baya agladi tam daldi derken irkildi tekrar aglamaya basladi..kucagimda falanda korkuyo aglayarak uyaniyo cok tedirgin ürkek ne bileyim
Kundak yapsana kendi kollarıyla irkilip kendi kendine uyanıyordur

Kundak yapsana kendi kollarıyla irkilip kendi kendine uyanıyordur
Ondanda hoslanmiyo nasil bagiriyo ellerini cikartmaya calisiyo boyle giderse cidden bi yol cizemicem yapisik geziyoruz daha öglen yemegi yemedim kahvaltida da ustun koru tostla gecistirdim su bile icemedim..ben bitkin dusuyorum zilli ac kalcak haberi yok

Kelle paça neden yasaktı alerjiniz mi var ?
Benim doktorum özellikle 3ayı doldurduktan sonra haftada bir iç diye tavsiyeler vermişti
Aynen kelle paça serbestti hep.kokoreç yasaktı mesela o da olsun artik:)ama evde annemin yaptığı kelle paça corbalarindan içtim hep her dönemde şu anda devam ediyorum

Günaydin.
Savas verdigim bir gecenin ardindannn... bitmis durumdayim..bizim derdimiz uykuya gecis emmede gazds pek sorun yok ama sonra boncuk boncuk bakiyo uyumadigi surecede mizikmizik..resmen uykuya direniyo cocuk
Ben de bugun bitigim. Gece 3'te uyandi sonra uyumadi. Daha simdi uyudu gibi ama her an uyanabilir. Perisan oldum valla. Bizimkinin gaz problemi var ama emerken mememde huzurla uyuyor. Yerine koyar koymaz uyaniyor. Kucaga mi alisti bilmiyorum.

Aynı durumdayız bunun durumun çözümünü bulan yokmu bittim bittim emmekten süt birikmiyo bu defa sutum olmuyo tasasina düşüyorum sıyırmaya çeyrek var

Rezene de içiyorum, süt için duyduğum ne Varsa yiyip içiyorum
Canim en cok yesillige abanmak gerekiyormus. Veteriner bir arkadasim su anda ineklerden farksiz oldugumuzu soyledi aci ama gercek onlar gibi otlanmamiz lazimmis en cok, sut olmasi icin. Ozellikle.dereotu, maydanoz ve yesil sogan. Ben faydasini goruyorum.

Ben de bugun bitigim. Gece 3'te uyandi sonra uyumadi. Daha simdi uyudu gibi ama her an uyanabilir. Perisan oldum valla. Bizimkinin gaz problemi var ama emerken mememde huzurla uyuyor. Yerine koyar koymaz uyaniyor. Kucaga mi alisti bilmiyorum.
Aynı durumdayız bunun durumun çözümünü bulan yokmu bittim bittim emmekten süt birikmiyo bu defa sutum olmuyo tasasina düşüyorum sıyırmaya çeyrek var
Bilmiyorum simdi oturup hungur hungur aglicam...yarim saat uyusa kucagimdan biraktigim an cin gibi aciyo gozunu..sinirlerim bozuldu

Kefir gaz yapmıyor yazıyor internette
Kefiri de ben sevmiyorum napcam bilmiyorum 6 ay gerçekten çok zor geçecek süt ürünleriyle zaten aram yoktu idare etmeye çalışıyodum şimdi bilmiyorum nasıl yaparım yerine ne koyabilirim

Bilmiyorum simdi oturup hungur hungur aglicam...yarim saat uyusa kucagimdan biraktigim an cin gibi aciyo gozunu..sinirlerim bozuldu
GiGözlerini kapadığı an nerdeyse nefesimi tutucam yok allah yok elimden bırakırken sanırsın beyefendi 8 saat uyumuş gibi gerine gerine uyaniyo kavga edicek adam ariyorum valla az sakinlerim belki

Meyve yogurt falan ye bari

Aynen kelle paça serbestti hep.kokoreç yasaktı mesela o da olsun artik:)ama evde annemin yaptığı kelle paça corbalarindan içtim hep her dönemde şu anda devam ediyorum
Ben kokorecte yiyordum
Midye yasaktı hala yemiyorum özlesemde :)
Annemde ilk hafta kemik suları kellepaçalar icirdi dikişlerime iyi gelsin diye
Ama artık icmiyorum bu sıcak havalarda cok cekilmiyor

Bizimki de aynı 3-4 gündür. Canları sağolsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…