Ben de serum fizyolojik yapıyorum şimdilik. Bir de bol bol emziriyorum. Doktor kelle paça çorba, bol bol soğan sarımsak yememi söyledi. Boğazını temizleyemediği için çok kusuyor benimki. Kusar kusmaz yeniden emmek istiyor sonra yeniden kusuyor. Üstüm başım kusmuk kokuyor kaç gündür. Allah başka dert vermesin inşallah. Korumak çok zor şu mevsimde. Özellikle de evde okul çocuğu varsa. Size de çok geçmiş olsun.
Canım kontrolden geldim nst de sancı çıktı ilk defa alttan muayene etti 2 cm açıklık varmış yarın tekrar nst için çağırdı hem de yine muayene edecek alttan ona göre bişey der herhalde inşallah açılma olur yarına kadar dua edin ama işin ilginç tarafı ben hiç sancı hissetmiyorum bu benim 4. Bebeğim diğerlerinde hiç kendi sancım gelmemişti suni sancı ile normal doğum yapmıştım o yüzden mi bilmiyorum doktor düzenli sancın var diyince dedim ben bişey hissetmiyorum oda dedi ağrı eşiğin yüksektir bakalım biraz yürüyüş yapıcam bugün açılmaya faydası olur inşlallah
Ay hadi inşallah ağrısız sizisiz olsun. Açıklık varsa bebisimiz kanala girmiştir. Bir kaç güne gelir. Benim çatı muayenimi de geçen çarşamba yaptı kanama olursa korkma dedi olmadı açıklık söylemedi bende akıl edip sormadım. 40+3 kadar gelmezse kontrole gel dedo bana. Bu sefer inşallah suni şancı almadan kendiliğinden gelir. 4 çocuğun olduğunu bilmiyordum.sen çok tecrübeli bir annesin o zaman masallag sana.
Ben kaynanadan korkmasam ve ekonomim duzgun olsa ben de cok cocuk isterim ama 3.yu bile istemiyom artik.
Kadin, tekrar dogursam kanser olur. 34 gunluk oldu bebegimiz ama daha gormedi. Biraz da zor gorur. Inat ettim. O cook istedigi erkek torunu ona gostermeyecem. Evde bir oturamiyoruz hemen telefon, hoop esim annesinde. Artik cocuk bile farketti baba senjnle hic vakit geciremiyorum hep babannemle ilgileniyorsun diyor. Benimle ilgilenmiyorsun diyor kizcagizim.
Bizim kvde tam tersi bize küsüp duruyor bana getirmiyorsunuz diye gelip gördüğü halde.Ama bizimkinin derdi biraz da desinler diye işte gelin kvde de kalıyor desinler.neyseki eşim farkında benim annem böyle diyor şu an eşim memlekette değil işe döndü bana da kendini iyi hissettiğinde anneme gidersin hiç kendini zorlama diyor.Lohusa bir değilki diyor:))vallahi öyle kaç yaşında olgun insanlar diyorsun ama hepsinin ayrı ayrı tavırları afedersiniz şımarıkliklari var
Bana saglıkocagındaki hemsire emzirdiginde emzirdigin yerde bırak uyusun tek bi yere alıstırma ilerde zorluk cekersin dedi
Bende koltukta mı emzirdim oraya bırakıyorum sabah seanslarımızı eşim gittikten sonra yatakta yapıyorsam yataga bırakıyorum
Ablama gittiysem oto koltuguna koyuyorum
Falan böyle sürekli bi orda bi burda yatırıp duruyorum aklında olsun
Kucagimdan biraktgimiz an basliyo ya emecek ya orda uyuyacak..az önce anakucagna biraktim baya agladi tam daldi derken irkildi tekrar aglamaya basladi..kucagima almadim diye yuzunu tirmaladi yine kucagimda falanda korkuyo aglayarak uyaniyo cok tedirgin ürkek ne bileyim
Kucagimdan biraktgimiz an basliyo ya emecek ya orda uyuyacak..az önce anakucagna biraktim baya agladi tam daldi derken irkildi tekrar aglamaya basladi..kucagimda falanda korkuyo aglayarak uyaniyo cok tedirgin ürkek ne bileyim
Ondanda hoslanmiyo nasil bagiriyo ellerini cikartmaya calisiyo boyle giderse cidden bi yol cizemicem yapisik geziyoruz daha öglen yemegi yemedim kahvaltida da ustun koru tostla gecistirdim su bile icemedim..ben bitkin dusuyorum zilli ac kalcak haberi yok
Aynen kelle paça serbestti hep.kokoreç yasaktı mesela o da olsun artik:)ama evde annemin yaptığı kelle paça corbalarindan içtim hep her dönemde şu anda devam ediyorum
Günaydin.
Savas verdigim bir gecenin ardindannn... bitmis durumdayim..bizim derdimiz uykuya gecis emmede gazds pek sorun yok ama sonra boncuk boncuk bakiyo uyumadigi surecede mizikmizik..resmen uykuya direniyo cocuk
Ben de bugun bitigim. Gece 3'te uyandi sonra uyumadi. Daha simdi uyudu gibi ama her an uyanabilir. Perisan oldum valla. Bizimkinin gaz problemi var ama emerken mememde huzurla uyuyor. Yerine koyar koymaz uyaniyor. Kucaga mi alisti bilmiyorum.
Bu saat oldu uyku yok bende de onda da deliricem basima agrilar saplaniyo artik karni tok alti temiz surekli kucakta biraktgm an nasil kiyamet..birakicam besigine saatlerce aglicak o olacak surekli emzirmektende bi hal oldum memelerde de hal kalmadi..tuketti resmen beni
Canim en cok yesillige abanmak gerekiyormus. Veteriner bir arkadasim su anda ineklerden farksiz oldugumuzu soyledi aci ama gercek onlar gibi otlanmamiz lazimmis en cok, sut olmasi icin. Ozellikle.dereotu, maydanoz ve yesil sogan. Ben faydasini goruyorum.
Ben de bugun bitigim. Gece 3'te uyandi sonra uyumadi. Daha simdi uyudu gibi ama her an uyanabilir. Perisan oldum valla. Bizimkinin gaz problemi var ama emerken mememde huzurla uyuyor. Yerine koyar koymaz uyaniyor. Kucaga mi alisti bilmiyorum.
Kefiri de ben sevmiyorum napcam bilmiyorum 6 ay gerçekten çok zor geçecek süt ürünleriyle zaten aram yoktu idare etmeye çalışıyodum şimdi bilmiyorum nasıl yaparım yerine ne koyabilirim
GiGözlerini kapadığı an nerdeyse nefesimi tutucam yok allah yok elimden bırakırken sanırsın beyefendi 8 saat uyumuş gibi gerine gerine uyaniyo kavga edicek adam ariyorum valla az sakinlerim belki
Ondanda hoslanmiyo nasil bagiriyo ellerini cikartmaya calisiyo boyle giderse cidden bi yol cizemicem yapisik geziyoruz daha öglen yemegi yemedim kahvaltida da ustun koru tostla gecistirdim su bile icemedim..ben bitkin dusuyorum zilli ac kalcak haberi yok
Aynen kelle paça serbestti hep.kokoreç yasaktı mesela o da olsun artik:)ama evde annemin yaptığı kelle paça corbalarindan içtim hep her dönemde şu anda devam ediyorum
Ben kokorecte yiyordum
Midye yasaktı hala yemiyorum özlesemde :)
Annemde ilk hafta kemik suları kellepaçalar icirdi dikişlerime iyi gelsin diye
Ama artık icmiyorum bu sıcak havalarda cok cekilmiyor
Kefiri de ben sevmiyorum napcam bilmiyorum 6 ay gerçekten çok zor geçecek süt ürünleriyle zaten aram yoktu idare etmeye çalışıyodum şimdi bilmiyorum nasıl yaparım yerine ne koyabilirim
Bu saat oldu uyku yok bende de onda da deliricem basima agrilar saplaniyo artik karni tok alti temiz surekli kucakta biraktgm an nasil kiyamet..birakicam besigine saatlerce aglicak o olacak surekli emzirmektende bi hal oldum memelerde de hal kalmadi..tuketti resmen beni
Ben kokorecte yiyordum
Midye yasaktı hala yemiyorum özlesemde :)
Annemde ilk hafta kemik suları kellepaçalar icirdi dikişlerime iyi gelsin diye
Ama artık icmiyorum bu sıcak havalarda cok cekilmiyor