Normal aman aç bırakma aç kalınca kan şekeri düşer daha da çok uyur bi de sarılık çıkma ihtimali artar. Ayaklarının altıyla oyna, sıkıştır, bebişi biraz sağa sola döndür, gerekirse altını aç veya komple soy-giydir uyandırmak için. Daha olmadını ellerini ıslat hafif hafif yüzüne sür.

Normal aman aç bırakma aç kalınca kan şekeri düşer daha da çok uyur bi de sarılık çıkma ihtimali artar. Ayaklarının altıyla oyna, sıkıştır, bebişi biraz sağa sola döndür, gerekirse altını aç veya komple soy-giydir uyandırmak için. Daha olmadını ellerini ıslat hafif hafif yüzüne sür.

Canım emzirme sonrası mama vermiyor musun? Ona rağmen mi aranıyor hala?
Mama alana kadar canim..cok guzel sutum oluyo bence goguslerim dolu dolu ama emzirmr sonrasi aglayinca mamada veriyorum 40 cc..bazen ona ragmen araniyo ama cogunlukla uyuyo az öncede mama verdim uyudu Yarim saat bende uyumusum sanirim mamayi birakamicaz azaltma bile azaltamiyorum

Evet onu daha cok seviyor ama o da 2büklüm benim icim rahat etmiyo yenidogana uyumlu ama yorgun dustu uyudu cok sukur biraz kendini oyle guvende hissediyo herhlde yada aliskanlik oldu

Kizlar, oyun halisi ne aldiniz? Bir de ne zaman kullanmayi dusunuyorsunuz?

Benim kızın gece uykusu hala ağır gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmez derler ya bizimki o hesap çok zor uykuya dalıyor sonra emzirmek için uyandır uyandırabilirsen.
Canim sarilik riski kalmadiysa uyandirmasan mi acaba? Ben ilk 2 hafta saati kurup uyandirdim ama doktor artik sarilik riski kalmadi dedi. Buyume hormonu salgilamasi icin gece uykusu da cok onemli. 3-4 saat uyuyorsa uyandirmana gerek yok dedi. Ama artik bizimki en gec saatte bir uyaniyor. Keske uyusa da ben de uyusam

Dun bir sey okudum. 3-4 haftada bir bebekler buyume atagi geciriyormus. Sut yetersiz geliyor, ihtiyaclari fazlalastigi icin surekli uyanip huysuzlasiyorlarnis. Annenin sutu de bu sirada ihtiyaclarina adapte oluyormus. Sanirim hepimiz bu siralar bunu yasiyoruz. Surekli bir huzursuzluk. Gecer insallah yakinda

Dun bir sey okudum. 3-4 haftada bir bebekler buyume atagi geciriyormus. Sut yetersiz geliyor, ihtiyaclari fazlalastigi icin surekli uyanip huysuzlasiyorlarnis. Annenin sutu de bu sirada ihtiyaclarina adapte oluyormus. Sanirim hepimiz bu siralar bunu yasiyoruz. Surekli bir huzursuzluk. Gecer insallah yakinda

Ay inşallah öyledir. Şu an mememde uyuyor. Sadece 6-7 dk. Sonra deli gibi aranarak uyanıyor. Memede bile tam uyumuyor. İnşallah hepimizinki biter bu dertler. Sağlıklı olsunlar da, uykusuz olması onun büyümesine engel olduğu için üzülüyorum daha çok. Sırt ve boyun ağrısı da yanında bonus :)

Kızlaaaarrrr napıyorsunuz
Ay giremez oldum foruma yaa. Sayfalarca yorumlarınızı okumayı Özledim ilk oğlumda memedeyken okurdum ama bunda bebişi emzirirken büyüğe resim çizdiriyorum kitap okuyoruz, arabaları tokuşturup kaza yaptırıyoruz falan. Nefessiz koşturuyorum resmen. Bir de yetmezmiş gibi bugün Kv görümceler ve elti kısmını yemeğe çağırdım. Menü kabarık ama yetiştirdim neyseki , bir tek salata kaldı. Şimdi büyük oğlanı dedesiyle parka yolladım emzirme seansından yazıyorum. Benim prematürem 2aylık oldu ve dünyayı anne sıcaklığını keşfetti bırakmıyor. Sakin sakin bakınırken birden yaygara kopartıyor öyle böyle değil. Geçenlerde altını değiştirirken yine yaygarayı bastı eşim namazı bozup yanımıza gelmiş bebeği düşürdüğümü sanıp.
Bazen büyüğün altını değiştirirken basıyor yaygarayı, O an yetişemediğim için bir süre çığlığı basıp sonra susuyor çıtı çıkmıyor bu sefer. Aha diyorum gitti çocuk. Her türlü baktırıyor kendine yani Büyük oğlumun da 2yaş sendromları başladı. Hiç söz geçiremiyorum. Allah hepimizin yardımcısı olsun.

Kizlar tektek alintilayamadim nihayet uyudu 1 saat falan sagolsun bende uyumusum gogusler sismis simdide memede uyuyor süt var yaaaa emmeyecek alicam memeden bagiricak..hepsi anneye eziyet olsun..sipalaaar
Ohh mis darisi bize insallh

GiGözlerini kapadığı an nerdeyse nefesimi tutucam yok allah yok elimden bırakırken sanırsın beyefendi 8 saat uyumuş gibi gerine gerine uyaniyo kavga edicek adam ariyorum valla az sakinlerim belki
Bende sadece emzirdiğim zaman kısa uyuyor , o yüzden gece 2 kez öğlen 3 kez 60-70 cc sağdığım sütü 1 kez de mama veriyorum 2-2.5 saat uyuyor , yapacak bişey yok biberonla hızlı doyup , doyduğunu anlıyor. Emme olayını da ara öğün ve tatlı birde hasret giderme olarak kullanıyoruz E Elwing6

Tesekkur ederım zorla emdiriyorum. Herkes bebeğin uyumamasından şıkayet edınce benm oğlanda mı sorun var die korkmaya başladım
İlk zamanlarda öyle oluyor bende işimiz var diye düşündüm ama bir kaç gün geçsin gece yaygarayı koparır aç olunca merak etme

Amin canım Allah seninde yardımcın olsun
Bizde 2 yaş sendromu yok şuan
Sadece ilk günler biraz korktu, hastane ev derken, gece yanında olmadığımdan ağlıyordu, babaya naz niyaz yaptı.
Şimdi geçti şükür, kardeşi kimseye vermiyor. Öpmekten de kendini alamıyor
İnşallah hep böyle devam eder
Diğer ay 2 olacağız
Niye o kadar yordun kendini, bıraksaydın daveti filan 2 çocukla yazık ya.
Onlar çağırsın seni

Benim drum da öyle dedi ama güvenemedim

Hadi hayırlısı olsun çömelme hareketi faalanda ise yarıyormuş bende yaramadı ama senin 4.normal inşallah kolaycacik acilman olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…