Kendini çok yorgun hissettiğinde ya da yemek yiyeceğin zaman ver canım mama uyusun sen de biraz kendine bakarsın o ara. Sonuçta anne sütü alıyor zaten.

Ben de kendi uyanmazsa 3-3buçuk saat sonra uyandırıyorum emzirmek için. Mamayı azaltıığımız için az kilo alıyor o yüzden emzirmeyi de ihmal etmek istemiyorum ama ellemesem sabaha kadar uyur uyusalar dert uyumasalar dert

Kızlar bugün bebişin dr kontrolü vardı.Dil altı bağı var biraz bir ara inn götür ucundan kesiyor yoksa ileride bazı sesleri çıkaramaz dedi.Bugun sanki bende farkeder gibi olmuştum dil altını ama küçük daha demistim ama dr deyince teyit edilmiş oldu.Hic duydunuz mu bu durumu.
Bir de bebiş fazla büyümeden sünnet isini aradan çıkaralım diyoruz nasipse

Nasil farkettin ki onu nasil bir sey

Teşekkürler canım amin inşallah bakalım bekliyorum şuan belimde hafif tatlı bir ağrı gelip gidiyor hayırlısı ile alırız bizde inşallah kuzıcuklarımızı kucaklarımıza evet canım benim diğerleri büyüdüler artık büyük oğlum 15yaşında ortanca oğlum 11 yaşında kızımda 5 yaşında teyzesi

Hadi hayırlısı olsun çömelme hareketi faalanda ise yarıyormuş bende yaramadı ama senin 4.normal inşallah kolaycacik acilman olur
Sağol canım bakalım baya yürüyüş yaptım geldim yemeği yaptım yemekten sonrada sıcak bir duş alıp çömelme hareketlerde yapıyım bakalım belim de hafif hafif ağrı var bakalım dua edin bana kızlar insan son zamanlarda daha çok sabırsızlanıyor

Canım benim görümcemin oğlunun bağlı dilinin altı ufakken kestirmemişler çocuk askerden geldi hala r harfini söyleyemiyor y diyor sanırım ufakken kestirmek gerekiyormuş götür muhakkak bir doktora ihmal etme

Ay maşallah kocaman olmuş ilk gozagrin:) diğerleri hala küçük:)
Bugün yarın minnosumuz gelir o zaman. Ağrılar başladı ise geliyorum diyor.

İlk zamanlarda öyle oluyor bende işimiz var diye düşündüm ama bir kaç gün geçsin gece yaygarayı koparır aç olunca merak etme
Çok sagolun içimi rahatlattınız kendı kendıne uyanacağı günleri sabırsızlıkla beklıyorum

Canım ayağına al Bi yastık koy bebişi salla hafif hafif kendinde kafanı yasla yatak başına o şekilde uyujlamaya çalış bebek durursa eğer bide öyle dene

Geçen bş yerde okudum doğru mu bilmem ama diyorki vücuda alınan zararlı kimyasalların, ağır metallerin vs ilk atıldığı yer anne sütü o yüzden yediğinize içtiğinize dikkat edin diyordu.
Benim kızın gece uykusu hala ağır gece yatmak bilmez sabah kalkmak bilmez derler ya bizimki o hesap çok zor uykuya dalıyor sonra emzirmek için uyandır uyandırabilirsen.
E tabi süt yapsın diye yiyeceklerimize dikkat ediyorsak midyede süte gecebilir mantıken
Gece uyandırmaya calısma artık sarılık riski kalmamıştır bırak kendi uyansın acıkınca :)

Ne kadar yürüyüş yapmak gerekiyor acaba ben öğlen sadece çıkabiliyorum ama öyle uzun soluklu süreli olmuyor

Oyy tam bir anne Allah yardımcın olsun valla biz biriyle bas edemiyoruz bide iki yaş sendromlusuyla sabırlar diliyorum :)

E tabi süt yapsın diye yiyeceklerimize dikkat ediyorsak midyede süte gecebilir mantıken
Gece uyandırmaya calısma artık sarılık riski kalmamıştır bırak kendi uyansın acıkınca :)
Ellemesem sabaha kadar uyur, açlıktan ölecek uyku derdine

Ay maşallah kocaman olmuş ilk gozagrin:) diğerleri hala küçük:)
Bugün yarın minnosumuz gelir o zaman. Ağrılar başladı ise geliyorum diyor.
Sağol canım aynen büyüyorlar insan şaşırıyor onların öyle büyüdüğünü gördükçe mutlu oluyor darısı sizlere gurur kaynaklarım onlar benim ve de en büyük yardımcılarım

Ne kadar yürüyüş yapmak gerekiyor acaba ben öğlen sadece çıkabiliyorum ama öyle uzun soluklu süreli olmuyor
Valla canım bu gün rahat 45 dakika yürüdüm ama öyle tempolu değil bu hamileliğimde çok yürüyüş yapamadım annem rahatsızdı ameliyat oldu iki evin işi yemek derken fırsatım olmadı yani yürüyüşe birde çok yoruluyordum zaten ama diğerlerinde her akşam yarım saat yürüyordum ve de faydasını gördüm doğumlarım rahat oldu kilolu olmalarına rağmen normal doğurdum aktif olmak faydalı oluyor yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…