- 8 Kasım 2018
- 5.945
- 14.681
- 248
Benimkinde de var. Ilk 5 gun yogun bakimda kalmisti, taburcu olurken soylediler bana. Cocuk cerrahina goturun dediler. Emmesini engellerse hemen mudahale edilmesi gerekiyormus. Biz cocuk cerrahina sorduk, emmesinde problem yoksa bir iki ay sonra sunnetiyle aradan cikaririz dedi. Endise edecek bir durum degilmis. Ama bebekken mudahale edilmesi lazim yine, yoksa konusma problemi olur.Kızlar bugün bebişin dr kontrolü vardı.Dil altı bağı var biraz bir ara inn götür ucundan kesiyor yoksa ileride bazı sesleri çıkaramaz dedi.Bugun sanki bende farkeder gibi olmuştum dil altını ama küçük daha demistim ama dr deyince teyit edilmiş oldu.Hic duydunuz mu bu durumu.
Bir de bebiş fazla büyümeden sünnet isini aradan çıkaralım diyoruz nasipse
E ne güzel işte maşallah maşallah demekki tok ki uyuyor acıksa emin ol aglar keyfini cıkar bugunlerinEllemesem sabaha kadar uyur, açlıktan ölecek uyku derdine
Emzirme önlüğü ile birde bebek bakım odası olursa iyi olurKizlar disari cikinca emzirme olayini nasil yapicaz ? Mesela mama hazirlanip cikilir mi bozulur mu ?
Bende astronot tulum bakıyorum bu ara, ama bunlar kar kışta sıcak tutarmı ki gerçektenastronot tulum dedin de aklıma geldi E Elwing6
almak isteyenler hm’deki bu model çok güzel. geçen yıl yeğenime siyahı almıştık içi polar sıcacık tutuyor. dışı mont gibi olanlar çok kaba duruyor poşet gibi böyle hoşuma gitmiyordu benim. bunu beğendim kızıma da diğer modelini alıcam :)
bir de 40 için kıyafet almayı düsünüyor musunuz? özellikle kız annelerielbise yatan bebekte sevmiyorum güzel bi tulum arıyorum biraz özel. görürseniz atın şu garibana
Bizimkide dışarda hala 21 günlüğüz. Yavaş yavaş iner diye bekliyorum.Kızlar benim kızın göbeği hafif dışarda gibi hala içine gitmedi sizinkiler nasıl GB öbepimiz düştü 5 gğnlğkken şuan 16 günlüğüz
Casual quotro aldım memnunum. Oto koltugunu falan cıkarıp geriye kalan iskeletini katlayıp tek elle taşıyabiliyorum hafif geliyor bana. Oyuzden tercih ettim zatenBebek arabası hangi marka kullanıyorsunuz? Memnun musunuz?
Ben doktorun tavsiyesiyle bir iki gun sadece emzirdim. Saat basi uyandi. Mama verme dedi, sutum yeterliymis. Ama geceleri canimdan bezdim. Sagarak da verme dedi. Bir bildigi var dedim dinledim ama pisman oldum. Zaten emzirmekten sagmaya firsat kalmadi. Gece 3 saat uyuyan cocugun duzeni bozuldu. Simdi sagiyorum arada onu da veriyorum ama bugun asiri bir oburluk geldi benimkine. Sagdigim 120 cc sutu araliklarla icti. Sonra meme de verdim. Hala ac gibi. Saatlerce uyumadi. Geceden beri sersemiz. Yeni daldi uykuya. Ben de bitigim. Artik firsat buldukca sagacagim. Sadece meme diyen doktorlar da biraz anne sagligini psikolojisini dusunsun. Her istediginde verecekmisiz. E o zaman ben nasil beslenicem, dinlenicem de sut olacak. Zombiye dondum.Benim bebeğim 20şer dakika emiyor ve bunu saymıyor , sanki ara sıcakyani memelerimi emip sonra hiç bişey içmemiş gibi davranıyor sadece emzirenler nasıl yapıyor bu işi merak ediyorum , öyle birşey mümkün mü yoksa takviye şart mı sizde de
İşte tok olduğundan emin olsam sorun olmayacak. Ya açlıktan kan şekeri düşüyorsa diye korkuyorum. Bi de hala hafif sarı o da beni korkutuyorE ne güzel işte maşallah maşallah demekki tok ki uyuyor acıksa emin ol aglar keyfini cıkar bugunlerin
Alıstırma gece uyandırmalara zaten belirli aydan sonra gece ekstra kalkmalarıda baslıyormus birde sen katkı sağlama :)
Saglik ocagindaki doktor banada her istediginde ver demisti fakat kendi gittgimiz cocuk doktoru bunu duyunca cok kizdi..senin aksine aralari acman lazim 3saatte bire cikarman lazim ne ara gogus sut uretecek anne ne aara dinlenecek oyle gelisi guzel konusuyorlar demisti..cok hakliymis o sekilde duzen oturtunca rahat ettim ama benimki emsede doymuyor mama takviyesi yapiyoruz kilo almamisti cunku..emdikten sonra sagdiigmda da hicbr sey gelmiyor sagim yapamiyorum yani :)Ben doktorun tavsiyesiyle bir iki gun sadece emzirdim. Saat basi uyandi. Mama verme dedi, sutum yeterliymis. Ama geceleri canimdan bezdim. Sagarak da verme dedi. Bir bildigi var dedim dinledim ama pisman oldum. Zaten emzirmekten sagmaya firsat kalmadi. Gece 3 saat uyuyan cocugun duzeni bozuldu. Simdi sagiyorum arada onu da veriyorum ama bugun asiri bir oburluk geldi benimkine. Sagdigim 120 cc sutu araliklarla icti. Sonra meme de verdim. Hala ac gibi. Saatlerce uyumadi. Geceden beri sersemiz. Yeni daldi uykuya. Ben de bitigim. Artik firsat buldukca sagacagim. Sadece meme diyen doktorlar da biraz anne sagligini psikolojisini dusunsun. Her istediginde verecekmisiz. E o zaman ben nasil beslenicem, dinlenicem de sut olacak. Zombiye dondum.
üstüne bi battaniyeyle tutar gibiBende astronot tulum bakıyorum bu ara, ama bunlar kar kışta sıcak tutarmı ki gerçekten
Benim gittigim docentti bir de. Zaten yogun bakim sonrasi takip icin goturmustuk. Bir daha ona gitmicem. Baska doktor arayisindayim. Bugun bende de asiri gaz oldu o yuzdem emzirmek istemedim. Ama sagdigimla doymayinca mecbur emzirdim biraz. Zaten gazli bebek, benden de gecti. Cocuk durmadi tum gun. Mama cok mecbur kalinca vericem artik. Aslinda zaten pek vermedim. Arada sirada 30 cc verdim bi kac kez. Keske biz de bir duzen tutturabilsek cunku bugun bittigimi hissettim. Bir usume bir ates basmasi geldi. Gaz sancisindan da kivrandim. Simdi uyuyor ama uyanacak diye odum kopuyor.Saglik ocagindaki doktor banada her istediginde ver demisti fakat kendi gittgimiz cocuk doktoru bunu duyunca cok kizdi..senin aksine aralari acman lazim 3saatte bire cikarman lazim ne ara gogus sut uretecek anne ne aara dinlenecek oyle gelisi guzel konusuyorlar demisti..cok hakliymis o sekilde duzen oturtunca rahat ettim ama benimki emsede doymuyor mama takviyesi yapiyoruz kilo almamisti cunku..emdikten sonra sagdiigmda da hicbr sey gelmiyor sagim yapamiyorum yani :)
Cok uzulduminsanin en buyuk destekcisi kendi canindan kanindan olandir diyordum..biliyosun belki annem rahatsiz ve yanimda degil sureci tek basima idare ettim..en uzucusude kv'dem bakti iyiyim 4. 5.gün gideyim ben yapacak bir seyim yok dedi..kal demedim öyle diyen birine..yemek yapsa yeterdi biraz daha kalip cunku bazi sabahlar ve oglenlerde ac kaldigim bile oluyor..ama güc geldi bana :) esim gitmesini istemedi annesinin ama onada annesi yaninda kizdim.sen neden kendine guvenmiyosun diye..mesaji almistir kv de herhalde...sonra hergun ariyor yok akli bendeymisde bilmem ne dahada aramadim..eskisi gibide olamam..annem o haldeyken annelik bekledim..
cocuk nasil yikanir bilmezdim bir hirsla aldim kizimi yikadim..sonra uyuttum o uyudukca kahvalti yaptim.aksam esim geldi o cocuha bakarken yarinin yemegini yaptim..haftasonu tertip duzeni esim yapti supurdu topladi..bu sekilde idare ettim..hep kendime soyledigim bir sey vardi..herkesin annesi yok basindanonlsr nasil yaptiysa yapacaksin cunku sende annesin..bu ayakta tuttu beni emin ol yalniz degilsin bir suru insan mucadele veriyor bu sekilde ustelik bir kac cocukla..
O yuzden canini sıkma..bir farkindalikta annem yogun bakimdayken muaynne oldugum bir doktordan gelmisti..anne evet ama sende annesim ve karnindaki sana muhtac..hic aklimdan cikmiyo.o yuzden bebisine odaklan..sevdikce her seyi unutuyorsun..koklarken kendimi kaybediyorum
Sadece emzirmek eninde sonunda patlak veriyor bu kesin , ben emziriorum onu saymıyor diyorum eşim gülüyorBen doktorun tavsiyesiyle bir iki gun sadece emzirdim. Saat basi uyandi. Mama verme dedi, sutum yeterliymis. Ama geceleri canimdan bezdim. Sagarak da verme dedi. Bir bildigi var dedim dinledim ama pisman oldum. Zaten emzirmekten sagmaya firsat kalmadi. Gece 3 saat uyuyan cocugun duzeni bozuldu. Simdi sagiyorum arada onu da veriyorum ama bugun asiri bir oburluk geldi benimkine. Sagdigim 120 cc sutu araliklarla icti. Sonra meme de verdim. Hala ac gibi. Saatlerce uyumadi. Geceden beri sersemiz. Yeni daldi uykuya. Ben de bitigim. Artik firsat buldukca sagacagim. Sadece meme diyen doktorlar da biraz anne sagligini psikolojisini dusunsun. Her istediginde verecekmisiz. E o zaman ben nasil beslenicem, dinlenicem de sut olacak. Zombiye dondum.
Sağol canım düşündüğun için çıktık çok şükür şimdi birbirmize alışmaya çalışıyoruz cuma günü aldım kuzumu kaçarak uzaklastim fakültedenT tuboz doğurdun mu n’aptın nerdesin
H Historyfati canım nasılsın bebek nasıl oldu? Alıştınız mı birbirinize? Gözüm arıyor seni
Canım ne kullandın damla olarak bendecok çaresiz kaldım ikinci gecemizde komşudan zinco alıp kullandım bugünde eczaneden aldım rahatlatıyor ama fazla uyku yapiyo sanki bebekte gazını çıkarırken yinede zorlanıyor gibi geldiGünaydın
huriye048 gözünaydın maşallah çok tatlılar
@NotFair gözünaydın canım Allah analı babalı büyütsün inşallah
Dün gaz damlası kullandık
Anında etki etti
2 gündür Kaka yapmayan oğlan bi yapmış şaştım valla
Zorlanıyordu ama yine de kendisi gaz yapabiliyordu
Şimdi pıtt pıtt gaz yapıyor ilaçtan sonra
Gaz biriktiğinden yapamıyordu yavrum nasıl rahatladı
Mama vermeyi kilo takipli yapmani öneririm..biz azalttik kilo alimi durmus o hafta mesela..sonra her emzirmr sonrasi vericez dedi..yani kilo takibi yaptirmak cok onemli benimki o yuzddn hic durmuyodu mesela karni doysun misil misil uyuyoBenim gittigim docentti bir de. Zaten yogun bakim sonrasi takip icin goturmustuk. Bir daha ona gitmicem. Baska doktor arayisindayim. Bugun bende de asiri gaz oldu o yuzdem emzirmek istemedim. Ama sagdigimla doymayinca mecbur emzirdim biraz. Zaten gazli bebek, benden de gecti. Cocuk durmadi tum gun. Mama cok mecbur kalinca vericem artik. Aslinda zaten pek vermedim. Arada sirada 30 cc verdim bi kac kez. Keske biz de bir duzen tutturabilsek cunku bugun bittigimi hissettim. Bir usume bir ates basmasi geldi. Gaz sancisindan da kivrandim. Simdi uyuyor ama uyanacak diye odum kopuyor.
Ben sadece emziriyorum sağma falan da yokBenim bebeğim 20şer dakika emiyor ve bunu saymıyor , sanki ara sıcakyani memelerimi emip sonra hiç bişey içmemiş gibi davranıyor sadece emzirenler nasıl yapıyor bu işi merak ediyorum , öyle birşey mümkün mü yoksa takviye şart mı sizde de
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?