Maydanoz sütü kesiyor diye biliyorum. Maydonoz nane adacayı

Sarılık geçtiyse 2 saatte bir uyandırmak gerekmiyor mu? Kendi uyanana kadar uyandırmayackmıyız yani

Mama vermeyi kilo takipli yapmani öneririm..biz azalttik kilo alimi durmus o hafta mesela..sonra her emzirmr sonrasi vericez dedi..yani kilo takibi yaptirmak cok onemli benimki o yuzddn hic durmuyodu mesela karni doysun misil misil uyuyo
Canim sana tavsiye verecegim. Mamayi her emzirme sonrasi defil de ogunlerinden birini tamamen mama olacak?sekilde yapsan ve o mama versigin öğünde sutunu sagsan. Surekli memede olmaz coxuk. Emdigi ilk sut sindirilmeye baslasa yeni emdigi sut ile karisip gaz yapar bebege. Bir atasozu var a
Aça 9 torgan ortsen uyumaz diye.
Sen bebegi 1 defada 60 veya 70 cc mama ver, gazini cimar altini degistir ve yatir. Karni guzel doyunca uyur. 2.5veya 3 saat sonra emzir 40 dk kadar ve memeden ayirip gazini cikar. Bu?rutini uygula rahat edersin.

Aynen günden güne ihtiyaç artıyor , ben karnına bakıyorum şişmiş olduğunu görüyorum tok olunca

Sarılık geçtiyse 2 saatte bir uyandırmak gerekmiyor mu? Kendi uyanana kadar uyandırmayackmıyız yani
Benim doktorum oyle dedi. Kendiliginden uyaniyor cunku acikinca ve buyume hormonu gece salgilandigi icin uykuyu bolmemek de onemliymis.

Maşallah canım Allah analı babalı büyütsün inşallah tez vakitte darısı bize olsun inşallah dua edin sizde kızlar son zamanlar vakit hiç geçmiyor artık
Cok ccok tesekkurler ❤ ben bunca mesaji okuyana kadar bebisiniz dogmus olabilir ama henuz dogmadiysa son gunlerin tadini cikarin, ozleyecegiz hamilelik gunlerini insallah tez vakitte, saglik ve sihhatle bebisinizi alirsiniz kucaginiza...

Topuk kanı sonucunu kaç günde söylediler

Benim büyük kızımda bazı değerlerde sıkıntı var dediler ve tekrar topuk kanı aldılar. 2. Tahlillerde birşey çıkmadı şükür. Bir çok kişinin başına geliyor. Bence hiç sıkıntı etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…