Günaydın

A azizan biz yaptıracağız yenidoğan sünnetini kısmetse

Aman iyi olun canım çok şükür
Bazen olabiliyor sağlık ocağında verdin mi peki

Metsil gaz damlası kullanıyorum canım
Devamlı vermiyorum ama

Gunaydinnn..bu kiz cok hirliyo ve akcigerden gelio gibi 2gundur serum fizyolojiyi yapmamistik acaba ondan mi..baya akcigerden hirilti sanki..bi doktora gitsek mi

Gunaydinnn..bu kiz cok hirliyo ve akcigerden gelio gibi 2gundur serum fizyolojiyi yapmamistik acaba ondan mi..baya akcigerden hirilti sanki..bi doktora gitsek mi
Ya resmen ayni. Gece ememedi bile. Serum yaptim, bir burun deliginden pislik cikti ama yine hirlamaya devam etti. Gece boyu burnu tikali diye hirladi ve ememedi. Sabah yine serum yaptim ama hala hirliyor.

Ya resmen ayni. Gece ememedi bile. Serum yaltim, bir burnundan pislik cikti ama yine hirlamaya devam etti. Gece boyu burnu tikali diye hirladi ve ememedi. Sabah yine serum yaptim ama hala hirliyor.
Hapsiriyorda resmen doktora gitmeye korkuyorum bise cikacak diye

3 çocuk hamilelik hastane isleri biyonik insan gibi yorulmam.dayanirim aktif yuruyusten daha fazlasıni yapmissin ki. Annen nasil insallah daha iyidir. Saglicakla minnos da geldi mi herşey tamamdır:)

Bizimde ilk kez burun tıkandı ilk defa serum fizyolojik sıktım sürekli hapsururiyo arada oksursurme gibi birşey yapiyo, dün kızımı anasinifindan almaya gittim yüzünü kapattım ama mikrop mu aldı diye endişeliyim bende

Canim benim sen sakin ol ve sutunun geldigine inan. Ben 3 haftadir annemle konusmuyorum her gun agliyorum ilk zamanlar cok korkuyordum sutum gelmeyecek diye ama bebegim icin dayanikli olmam lazim dedim. Sutumun de geldigine hep inandim cevremdekilerin sut gelmiyor mu? sutun doyurmuyor mu acaba?sorularina ragmen. Hepsine de cevabim sutum geliyor,doyuruyor da diye cevap verdim. Cok sukur hicbir sıkıntım olmadi. Sen bol bol dua et. Benim tek kurtaricim dualar su anda. Her sey yoluna girecek. Bak cocuklarin bebegin sana muhtac,onlarin hicbir sucu yok, sen sabirli davranmadikca vicdan yaparsin daha kotu olursun. Her sey guzel olacak de icinden hep. Ve hep gulmeye calis. Sen guldukce beynin de mutlu olduguna inandiracak kendini

Bekimki de gecen hafta oyleydi. Hatta sirtini dinledik ve cigeri hirliyor diye gittik ama cigerde bisey tokmus cok sukur. Burnu tikali gibi o hirilti yapiyor. Hapsurunca burnunun ucuna gelen akintilari aliyorum. Ben 2 kat giydiriyorum. Zibin ustune alt ust ayakli ve en uste de ince bir tulum giydiriyorum.

Teşekkür ederim. Sarılık 13 ten 12 ye düşmüş ama 15 gün içinde bebeklerde sarılık 10 un altına düşmesi gerektiğinden kan almaları gerekiyormuş. Bu bir prosedür bakanlık öyle istiyor dedi. Sizin 15 gün içinde sarılık derecesi 10 un Altına düştü mü ya da düşmediyse kan aldılar mı sizden de nedenini anlamak için?

Yarin saglikocagna bi gosterryim olmadi ona gore giderim

Kızlar hapşırıktan korkmayın. Solunum sisteminin geliştiğinin kanıtıymış, ateş yoksa endişe etmeyin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…