Kızlar bebeklerinizin belli rutini oluştu mu? Benimki gün içinde bir sabah 11.30 civarı uyuyor 2 saat falan, birde 17.30 civarı 2-2,5 saat. Onun haricinde hep kucakta, emiyor, ağlıyor vs. Gece de 23.30-24 civarı uyuyor ilk uyanması 3 saati bulabiliyor, sonra 1 saat olmadan uyanıyor sabaha kadar hep. Nasıl güzel mi düzen oluşturabiliriz acaba? Sizinkiler ne alemde?

Benimkide öyle 1-1.30 gibi yatıyor 4-5arası uyanıyor
Kendi dengesi olsun istiyorum zaten ben sürekli müdahele edince kendimde tükendigimi hissediyorum
Bir de biz uyandırınca geri uyuması zaman alıyordu.
Bu arada havalar serinledi nasıl giydiriyorsunuz bebişleri?

3 çocuk hamilelik hastane isleri biyonik insan gibi yorulmam.dayanirim aktif yuruyusten daha fazlasıni yapmissin ki. Annen nasil insallah daha iyidir. Saglicakla minnos da geldi mi herşey tamamdır:)
Çok şükür biraz daha iyi ağrıları yok eskisi gibi canım ama hala yatması lazım lavabo yemek ihtiyaçları için kalkıyor canım babam bakıyor anneme bende hergün yemek işini hallediyorum doğum yapıncada nasıl olur bakıcaz artık bu gün tekrar çağırmıştı doktor gittim sancı çıkmadı nst de cuma günü tekrar çağırdı bakalım inşallah sağlıcakla alırız canım yavrularımızı kucaklarımıza Atirtık yoruluyorum hastaneye gidip gelmekten

Gözün aydın ne güzel bir hikayen olmuş, maşallah diyorum.
Çok teşekkür ederim canımmm

Maşallah. Sende çok güçlüsün. O asama da ben olsam daha beklemek istemiyorum.bir şey olur korkusuyla sezaryan giderdim.sabah :) çok şükür kucağına almışsın. Dogumgunune ortak geldi :))))
O anki psikolojiyle sen doğru düşünemiyorsun. Ama çevrendekiler önemliymiş. Bir daha doğurursam ekip belli

Wayy süper olmus ya maşallah dünyanın en güzel hediyesini almıssın sansı bahtıda güzel olsun yavrunun
Amin canım. Çok teşekkür ederm. Anaların tek dileği inş hepsinin şansı da bahtı da güzel olur.

Maşallah canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün darısı biz doğuramayanlara olsun inşallah bende bugün 40+1im hayırlısı artık

Maşallah canım gözün aydın allah analı babalı büyütsün darısı biz doğuramayanlara olsun inşallah bende bugün 40+1im hayırlısı artık
İnş yarına kalmaz senin de haberini alırız canım allah bi avazda kurtarsın.

Sağım yapan anneler, kaç cc içiyor bir öğünde? Ben denemek için 50 cc sağdım 1 dakikada içti üstüne yarim saat de emdi
Ben 80 cc veriyorum. Bazen 100 verdigim de oluyor. Benimki 35 gunluk oldu buyudu artik. Sizinkine de 50 az bence.

Bu Bu sarilik derecesi neye göre oluyormuş bize denmedi hiç öyle birsey

Ne kadar güzell ,hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla buyutsun.
Ve her daim karşımıza işinin ehli insanlar çıksın.Cunku insan çok hassas olduğu anlarda ehil insanların yönlendirmesine ihtiyaç duyuyor

A azizan Tabi paylasirim. Biz Kasim gibi yaptirmayi dusunuyoruz. Benim de bebekken dilimde bag varmis. Ailem gec farketmis. 2,5 yasinda kesmisler sonra konusmaya baslamisim.

Doktordan doktora değişiyor demek ki. Değeri düşmesine rağmen değer 10 un altına düşmediği için mecburen kan alıyorlarmış sağlık bakanlığının uygulaması dedi, zorunluymuş yani. İnşallah tamamen düzelir

Kızlar baby nest kullanan var mı aranızda? Anne yanı park yatak büyük geldi oğlum sıcaklanamıyır içinde, dönüp duruyor, reflümyatağı kullanıyırduk onu da sevemedi bir türlü. Küçük anne yanı beşiklerden almadığıma pişman oldum.
Acaba şunu da alıp denesem mi?

Eklentiler

• IMG_2232.webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 23
Başka bir sıkıntısı yoksa ve uzun süre uykuya geçmiyorsa genelde karnı aç oluyor , doydu dememe rağmen eşim aç dedi ekstra sağdığım sütten verdiğimiz gün yüzünde farklı bir doydum hissi vardı ve uzun uyudu öyle öyle porsiyonlarını arttırdım şimdi günde 1 kez mama takviyesi veriyorum her fırsatta emzirip süt sağıyorum

Kızlar pusete koyup mutfağa vs yanına alan var mı
Ben emin olamadım içinde rahat mı diye sanki küçücük kalıyor içinde
İlerde bu şekilde yanımda tutmayı düşünüyorum da şu an erken mi acaba

Ne güze

Çok geçmiş olsun. Benim sütüm doyurmuyor sanırım, mecbur mama da veriyorum. Yarın 20 günlük olacak hala tam iyileşmedi doktora gidicez bakalım. İnşallah bebeklerimiz bir an önce iyileşir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…