Ne güze

Ya resmen ayni. Gece ememedi bile. Serum yaptim, bir burun deliginden pislik cikti ama yine hirlamaya devam etti. Gece boyu burnu tikali diye hirladi ve ememedi. Sabah yine serum yaptim ama hala hirliyor.
Hafif baş kısmını yukseltin kızlar ama gövdeye birlikte yatağın altına havlu katlayıp koydum reflğ yatağı gibi düşünün serum fiz. Yapın sık sık bizimde öyleydi geçti bide soğuk buhar mak. Çalıştırıyorum

bunun boyutunu bilmiyorum. bazı babynestler yatılan kısmı minderli ve büyük oluyor. ben doğduğundan beri babynest kullanıyorum ama benimki elyaf ve o dediklerime göre küçük o yüzden daha pratik kucakta tutabiliyorum mecbur kalınca ayağımda onunla sallıyorum. beşikte bile onunla yatıyor

45-80 ölçülerinde pamukmuş.

Kızlaaaarr. Bebeğinizin sürekli meme isteğini doymuyor olarak yorumlamayın. Özellikle de çevre baskısına kapılmayın. Benimki de İlk zamanlar emzir yatır şeklindeydi (küvez alışkanlığından). Şimdi sıcaklığımıza alıştı alışalı meme bağımlısı oldu. Bebeğiniz memede kendini güvende hissediyor, sıcaklığını istiyor. Benim oğlum 28 günde 1.600gr almış. Buna rağmen kv sütümün doyurmadığını söyleyip manca ver hiç olmazsa günde 1defa diyor İlk oğlum da böyleydi, KV yine aynı şeyleri söylemişti. Bikaç ay sonra diyet yaptır demeye başladı.
Süt varsa çok var ve besleyici diye düşünüp inandırın önce kendinizi sonra çevrenizi. Annenin ciddi bir rahatsızlığı vardır, hastalık durumu vardır bunlar ayrı şeyler. Anne grip olduğunda bile emzirebilir ve süt hormonları anneyi iyileştirmeye yönelik antikor üretirmiş. Bol besleyici emmeli günler hepimize

ya sen bizden daha tecrübelisin. 2 gündür çok yoruyor beni. kucağımda yada memede uyuyor yatırdığım an ağlıyor. misal şuan. deli gibi uykusu var ama kucağımda duracakmış. kucağa mı alıştı acaba? kokumu mu arıyor yoksa?

Bende kararsızdım bugün deprem olunca ona koyup çanta gibi yanımdagezdiriyorum pusetin meyili için oyuk yerine penye katlanmış battaniyeyi yerleştirdim üzerinede kalın battaniyeyi puset boyunda koydum öyle rahat oldu hemde uyudu içinde

Çok geçmiş olsun. Benim sütüm doyurmuyor sanırım, mecbur mama da veriyorum. Yarın 20 günlük olacak hala tam iyileşmedi doktora gidicez bakalım. İnşallah bebeklerimiz bir an önce iyileşir

EslemVera pusetin içine yenidoğan minderi aldık biz. Bir defa kahvaltıda mutfağa aldık. Ama bugün aldığımda durmadı.

Ben kolsuz zıbın üstü kollu zıbın üstüne serin havalarda yelek giydirdimde bugun İstanbul yanıyor
Ben de yelek giydireyim bari. Alta çorap ve patikli pantolon giydiriyorum hala, yetiyordur inşallah. Ama üstünü örtüyorum kucağımda bile olsa. İzmir serinledi İstanbul sıcakladı anlamadım ben bu işi

Ben de yelek giydireyim bari. Alta çorap ve patikli pantolon giydiriyorum hala, yetiyordur inşallah. Ama üstünü örtüyorum kucağımda bile olsa. İzmir serinledi İstanbul sıcakladı anlamadım ben bu işi
O değişiyor cok ya haftaya sizin oralar gene sıcak olucak :)
Üstünü örtüyorsan üşümüyordur ben bi ara o kadar cok sarmıştım ki isilik olup durdu

Kızlar selamlar herkese bebisleriyle birlikte mutlu huzurlu aglamasiz gunler diliyorum birsey soracagim bizim kiz 8 gun oldu gobek bagi dusmedi hala sizinkiler ne zaman dustu ?? Birde boyle gobegin dip tarafi kapkara oldu anlamadim sizdede oldumu acaba ?

O değişiyor cok ya haftaya sizin oralar gene sıcak olucak :)
Üstünü örtüyorsan üşümüyordur ben bi ara o kadar cok sarmıştım ki isilik olup durdu
Reflü yatağının kenarındaki yan yatış yastıklarından dolayı güzel örtemiyordum üstünü

Eli kulagındadır simsiyah olduysa düştü düşecektir :)
Bizim 7.gün düştü ama yirmi günü bulan var kıyaslama yapmayın kimseyle derim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…