Bugün hava ne güzelmiş evler serinledi diye tereddüt etmiştim ama ilk defa arabayla dışarı çıktık yarım saat tur atıp geldik mahallede
Hem bana iyi geldi hem kızım sakin durdu çok mutlu oldum anneler fırsatınız varsa siz de deneyin

Eli kulagındadır simsiyah olduysa düştü düşecektir :)
Bizim 7.gün düştü ama yirmi günü bulan var kıyaslama yapmayın kimseyle derim
Siyahlasinca mikropnu kapti acaba diye korkuyor insan. Aslinda normalde cok rahat tipimdir oyle kolay kolay telas yapmam ama analik boyle biseymis demekkii

Selam , benim kızımın göbek bağı 16.gün düştü Her gün eczaneden aldığım babusol temizleme solüsyonu ile karnını dezenfekte ettim

Ne kadar güzell ,hayırlı olsun Rabbim sağlıcakla buyutsun.
Ve her daim karşımıza işinin ehli insanlar çıksın.Cunku insan çok hassas olduğu anlarda ehil insanların yönlendirmesine ihtiyaç duyuyor
Aminn inş hepimize . çok sağol

Benim de saatler bile aynı

Kizlar bizm kizin boyu uzadi sanki.. bu 1-3 aylik tulumlardan almak ne kadar mantikli ? Yani ne kadar süre giyebilir ? Direk 3 _6 mi almak lazim ? Millet alma almaaa dedi her gun kus yıka az bile almisim tulum zibin..ve ozellikle ankara sogugu simdi polarli havlu tarzi tulumlara bakiyorum..ama 1 -3 ayi ne kadar sure kullaniriz ? Suan yenidoganlar olmayaacak nerdeyse

Benimki gunduz 2 saat uyursa uyuyo cıt sesinede uyaniyo zten gece uykularida 2saatte bir kalkiyo meme istiyo yetmiyo mama

Ben de yatak odasinda oyunpatkinin icine koydugum reflu yataginda yatiriyorum. Oturma odasinda kullanmak icin ana kucagi denen cok basit birsey aldim. Simdilik ise yariyor.

Eklentiler

• Screenshot_20190924-154028_Samsung Internet.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 37
Selam , benim kızımın göbek bağı 16.gün düştü Her gün eczaneden aldığım babusol temizleme solüsyonu ile karnını dezenfekte ettim
Bende babusolla dezenfekte ediyorum. 3 gune duser diyorlardi hastanedde endise ettim bende bu grup iyiki var

Çok geçmiş olsun. Benim sütüm doyurmuyor sanırım, mecbur mama da veriyorum. Yarın 20 günlük olacak hala tam iyileşmedi doktora gidicez bakalım. İnşallah bebeklerimiz bir an önce iyileşir
Benim de bugün 20 günlük, yarın yine kontrole gideceğiz, minicik bebekten kan aldırmak o kadar zor ki, geçende denediler bulamadılar damarı, sonra diğer hemşireyi beklememi söylediler, nasıl strese girdim çocuk acı çekiyor diye, tutamadım kendimi oturdum ağladım inşallah yarın kan almaları gerekmez. Allah şifa versin hepsine.

Benimki gunduz 2 saat uyursa uyuyo cıt sesinede uyaniyo zten gece uykularida 2saatte bir kalkiyo meme istiyo yetmiyo mama
İlk çocuğumda çıt çıkarmıyoduk uyanmasın diye, şimdi ilk çocuğum acayip gürültü yapıyo ve bebeğim de alıştı gürültüde daha iyi uyuyo

Canım ben gündüz genel de baby neste ve anne dizine yatırıyorum akşam park yatakta yatıyor. Ben gece battaniye örtüyorun üzerine battaniyeyi yanlarından sıkıştırıyorum, sarıp sarmalamış gibi olsun diye ama dediğin gibi küçük ölçülü olanı almamıza rağmen bu bile bayağa büyük bizim minnaklara

Kızlar bebekleriniz günde kaç defa kaka yapıyor. Benim kız biraz fazla yapıyor gibi ama bilemiyorum da. Rengi sarı biraz sulu ve hafif pütürlü. Bir de göbek bağımız düşeli 10 gün oluyor ama üstünde ki siyah kabuk geçmedi ve bugün iki kez kanadı. Başına gelen var mı acaba?

Giyilmis bir kiyafetini besigine koy bebekle birlikte. Senin kokunu?alsin. Ben sutumun akmis oldugu bir geceligimi koydum beşiğe. Benim kokumu aliyor oradan. Annemin kardeslerime yaptigi bir yontemdi.

Benim kız gündüz hep uyuyor sadece acıkınca kalkıyor çoğunda gözü kapali emiyor.Altını degisirken uyaniyor sonra yine daliyor.Akşamları 1 saat uyanik.gece 2-3 saat uyanık kalıyor saatleri değişiyor ya 12-3 arası ya 4-7 arasi ya da 4-6.30 arası.çok mu uyuyor bir problem olabilir mi acaba.

Benimkinin 2 tane 1.3 ay zibini kucuk geliyor. 3.6 ay al bence ilk bastan biraz buyuk olur ama daha uzun giydirirsin. 3.6 ay olan ust kiyafetlerin kollari buyuk geliyor. Biraz kivirip giydiriyorum. Arkadasim da bebeginin kuculenlerini getirdi o nedenle kiyafet ihtiyacimiz kalmadi. Yoksa ben de yeni alacaktim. Az kiyafet almistim ben de.

Ben de yatak odasinda oyunpatkinin icine koydugum reflu yataginda yatiriyorum. Oturma odasinda kullanmak icin ana kucagi denen cok basit birsey aldim. Simdilik ise yariyor.
@linemon bu ana kucaginin fiyati da çok uygun.

Bence bebegi cocuk doktoruna goturup gosterin. Bizim gobek gec dusmustu ve doktor, kanama akinti ve koku olursa getirin goreyim demisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…