Disari cikmak icin peluslu tuulumlardan alicam ama 3 6da cuval gibi olur mu bilemedim :) neyse bi tane ondan alirim astronot tulumu 3_6ydi her sey buyuk geliyo cocuga o mantikla aldigimdan simdide ama ne kdr sure kullancagmi bilemedigimden sorayim dedim

Kizim 1.5 aylikken ona cok buyuk gelwn bir astronot tulum almistim. 6.12 aydi sanirim. Tulumun bacaklari bos bos sarkiyordu ama iyi ki buyuk almisim 2. Kis da giyebilmisti. Benimki mont gibi degil de dis yuzeyi pelustu ve ici yumusak pamuk kumasti. Ogluma da giydiririm diyorum ama esim oglana pembe mi giydirecen olmaz diyor.
Arkadasim da mont gibo olan astronotlardan verdi onu giydirecegim simdilerde.
Bebek arabasinin kucuk parcasindaki emniyet kemerlwrini rahatca takiyordum astronot ile. Aman bebeklerinizi iemerleri takmadan koymayin bebek arabalarina. Hic kucuk demeyin. Ben ilk benegimi 1.5 aylikken dusurmustum bebek arabasindan. Kayivermisti asagiya. Astronot tulumu da hemen o gun almistim.

Bizde anne dizi var canım ona koyuyorum mutfakta, yemek yerken falan o şekilde yanımıza alıyoruz bazen.

Ben de yelek giydireyim bari. Alta çorap ve patikli pantolon giydiriyorum hala, yetiyordur inşallah. Ama üstünü örtüyorum kucağımda bile olsa. İzmir serinledi İstanbul sıcakladı anlamadım ben bu işi
Ben de canım akşam üstü olunca yelek giydiriyorum. Bi de ayakları soğuk oluyor bu aralar o yüzden ayaklı altın üstüne kalın çorap giydiriyorum, üstünde de devamlı bir örtü oluyor.

Kızlar saglık ocagı bebeginizin kilosunu beziyle falan mı tartıyor ?
İlk defa bugun misafir olarak bi saglık ocagına bebegimi tarttırmaya getirdim ve gayet bezi ic zıbını ve coraplarıyla tartıp kendi kafasına göre cıkan rakamdan -100gr cıkarıp bilgi verdi
Böylemi tartıyorlar emin olamadıgım icin sinir oldugumla kaldım hastanede cırılcıplak soyuyorlar cunku
Hayır bide yani ben soyuyorum bırak devam edeyim bosunamı hassas tartı var

Evet hastanede ciplak saglikocaginda beziyle tarttilar bizide.

Kizlar bebegin kafasinda kepek gibi dokuntuler var gecer mi var mi kullanilcak bise ? Yuzunde isilik gibi dokuntuler var..dayanamayip opuyoruz ondan mi oluyo ki babasina opturmeyip kendim opuyorum o da ben yokken opuyo

Giyilmis bir kiyafetini besigine koy bebekle birlikte. Senin kokunu?alsin. Ben sutumun akmis oldugu bir geceligimi koydum beşiğe. Benim kokumu aliyor oradan. Annemin kardeslerime yaptigi bir yontemdi.
bu sefer de gündüz uykularında bile kıyafet aramasın? bakıyım öyle denicem

Kizlar bebegin kafasinda kepek gibi dokuntuler var gecer mi var mi kullanilcak bise ? Yuzunde isilik gibi dokuntuler var..dayanamayip opuyoruz ondan mi oluyo ki babasina opturmeyip kendim opuyorum o da ben yokken opuyo
sivilce gibi dimi? bizde bebek doyup büyüdüğü için derler

Bezi iç zıbını corabı onlarada -100gr dedi
Ben hatirlamiyorum ne dedi kiloya topuk kani icin gittgimizde o sekilde tartti..ne olacak iste bana her istedgnde emzir diyende saglik ocagi doktoru sonra kendi doktorumuz Allahtan bi yol cizdi de kendime gelebildim

Kakası benimde aynı o şekilde oldu bence sorun yok , göbek bağı düştükten sonra 2-3 kez kanadı çok ağlarsa göbeğini zorluyor birde ıkınınca sanırım, ama bizimkinde kabuk yoktu. doktora sordum takip edelim devam eden kanama olursa bilgi verin demişti

Damardan mı aldılar, bizde topuktan almışlardı şimdi 20 günlük olunca belki damardan alırlar ama aynen öyle benim de içim parçalanıyor, insan kıyamıyor evladına.
Bizim bebeklerinki uzamış sarılık oluyomuş o yüzden tahlil gerekiyor, iyi olacaklar inşallah, biz dirayetliyiz onlar da güçlü bebekler

Benim sağlık ocağımda aynı şeyi yaptı , 100 gr düştü , boşver çok hijyen olduğunu düşünmüyorum soymasınlar o yüzden hastanede kişiye özel ince bir şey seriyorlar en azından o yüzden hastaneki ölçüm daha sağlıklı. Bir doktor seçtik bizde Perşembe randevumuz bakalım

Ben hatirlamiyorum ne dedi kiloya topuk kani icin gittgimizde o sekilde tartti..ne olacak iste bana her istedgnde emzir diyende saglik ocagi doktoru sonra kendi doktorumuz Allahtan bi yol cizdi de kendime gelebildim
Banada her istediğinde ver diye ebem söylemişti gayet öyle devam ediyorum bi sorun yok simdilik ama bu tartan yer kendi saglık ocagım değil baska bi yer :/
İsilik döküyorsa sıcaktandır fazla sarıp sarmalıyorsan o yapar

Bizim hastane doktoru kendisi atıyor belirliyor doktorumuz iyi simdilik de saglık ocagı arası bi ara gidip bi yerde tarttır ne düzeydeyiz bakalım diye
Bu geldigim yer misafir oldugumuz icin burnunun ucuyla iş yaptı gibi gelmişti ama demekki normalmiş

Her istediginde verip (benimki dk basi versem alacak) süt uretebiliyosan güzel..ama en az 2saate ihtiyac varmis süt üretebilmek ve annenin dinlenebilmesi icin..ben 1gün uyguladim cildiriyordum:)) sonra 2saatte hatta 3saatte bir vereceksin dedi de kendi doktoruiz kendime geldim memeler sut uretimine basladi..kendi saglikocagn oyle yapmaz belki illaki gidersin

baya yasi var
sanirm ozlem hanm visit te ki kontrol e gelendi
ameliyathanedeki ve bir kez de odaya gelen erol gürsoy bey vardı
Zayıf uzun boylu lülük saclı gözlüklü bi kadın
Bi erkek doktorda gelmişti oda orta yaslı bi adamdı bizim kahvaltı soframıza oh oh peynirde ne güzel gözüküyor diye laf atmıstı
Doktorlar iyiydi yahu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…