Kizlar yaa kucaktan indirdiigm an aglamaya basliyo deliricem kundak yaptim aglata aglata kucagimda hemen uyudu koltuga birakim gozunu acti suan kundaktan elini cikartmakla mucadele veriyo gece birlikte uyuduk esim isyan etti kokunu mu duyacak napcaksa siz yatin dedi salona gitti artik..emziriyorum besige biraktigim an ık mık..basliyo gece gece 2mizide sinir basti tabii..sürekli tepemde kanguru gibi hissediyorum kendimi

Valla haftada kac yüz gr alması gerektiginden emin olsam üretip üretmeme konusunda bişey diyebilicem :)
Cok kaka yapıyoruz o bi kıstas benim icin 6-7kere en az cıkartıyor yiyorki cıkarıyor diyorum
Bu hafta kusmalar basladı neredeyse iki üc emmeden sonra kusuyor o kilo kaybettirebilir diye düşünüyorum gerci emiyor ki kusuyor da diyorum
Kafam cok karısık

Aa doktor olur demisti kizarikliklara cok aldirmiyodum ama acaba opmemizle mi alakali dedim
Bizede anne hormonlarından kaynaklı sütundan aliyo 40 gün devam eder normal stres yapma dedi dr ama kalmadı gibi bisey baya azaldı

Günde 20 30 almasi gerekiyo benimki 6günde 50 grdi en son alamamisti mama verdigimizde daha iyidi :)) doktorun dedigi sey sen surekli emzirince kilo aliyor zannedersin ama o seni emzik niyetine kullanir..2 saate cikarttik o yuzden gerci 1 saat olunca hala yikiyor ortaligi ama genel olarak 2saatte bi kalkio gece..o rutin olustu en azindan

Takribi 27gr almıs günlük
Tabi bezi iczıbını dahil

Aa doktor olur demisti kizarikliklara cok aldirmiyodum ama acaba opmemizle mi alakali dedim
ay vallahi aynı durumdayız. bu gece beşiğe tülbentimi koydum 2-3 saat kadar uyumus bende dinlendim. ama sonra yine aynı. ne zaman geçecek bu günler hayır zaten zor sütüm oluyor bu da sürekli emmek istiyor.

Aynen bizde de öyle alttan üstten çıkartmalar arttı.demekki mama da süt de yarıyor ama ya diyorum kilo verirse.zaten 2buçuk kilo doğmuştu şu an 4 kilo anca kendine geldi.36 günlüğüz çok şükür

Aynen bizde de öyle alttan üstten çıkartmalar arttı.demekki mama da süt de yarıyor ama ya diyorum kilo verirse.zaten 2buçuk kilo doğmuştu şu an 4 kilo anca kendine geldi.36 günlüğüz çok şükür

Canım erken mi doğdu seninde? Guzel toparlamış masallah. Biz 2420 doğduk bakalim 1 aylık belceğiz bende merak ediyorum

Benimki de sarılık oldu maalsef çok stresliyim çocuğa yetemiyorum hissi var geceleri 45 dk uğraşıyorum uyandırmak için üst soyma alt açma ayak tabanına vurma ne varsa deniyorum çok zor uyanıyor (sanırım sarılık yüzünden) uyanınca da yırtıyor kendini sakinlesemedigi için memeyi tutup ememiyor böyle kısır bir döngüye girdik. Dün hemşireye çok gazı olduğunu ve gaz yüzünden ememediğini anlattım 15 günden önce öyle bişey olmaz dedi ama çocuk emmek istiyor ayaklarını karnına çeke çeke ağlıyor

Sleppy 1numara acaip sizdiriyo molfix1 aldik cok guzeldi hic sizdirmadi simdi sleepy 2numara var onu bitiricem..

Meme savaşları gerçekten pes etmiyorum birini emiyor diğerini de sağıp veriyorum artık

Süt var ama ikisinden sağınca 30cc falan çıkıyor şimdilik 3 öğünde bir mama takviyesi de yapıyorum. Siz ne güzel atlatmışsınız bile umarım biz de şu sarılıktan kurtuluruz

Evet canım doktor da öyle dedi 3 öğünde bir ver önce anne sütü sonra mama diye

Açsa elini yalayıp ağlıyor. Dudağını yalıyor.
Benimki sürekli kafayı oraya buraya çeviriyor babası omzuna koysa omzunu emmeye çalışıyor hiç olmadı kendi 2 parmağını sokup emiyor meme veriyorum savaşıyor tutup tutup bırakıyor sanırım hepsi gazdan

Evet canım şimdi sağıyorum sütümü arada onu da veriyorum mama takviyesi de yapıyoruz mecbur. Sanırım dün çok abarttım sağma işini çocuk en son içip bitirdikten sonra hepsini nerdeyse olduğu gibi kustu. Damla damla sağdığım sütü kusunca çok üzüldüm keşke mamayı kussaydı

Sleppy 1numara acaip sizdiriyo molfix1 aldik cok guzeldi hic sizdirmadi simdi sleepy 2numara var onu bitiricem..
Ben de sleepy yenidoğan kullanıyorum hiç sızdırmadı bizde. Sadece ilk gün öyle bişey oldu onda da ben düzgün bağlamayı bilememişim acemilikten

Bütün analar aynı demekki sütü kusunca ah kızım ziyan oldu diyorum:))ama yine alacakları vitamini almış oluyorlardir heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…