Aynen bizde de öyle alttan üstten çıkartmalar arttı.demekki mama da süt de yarıyor ama ya diyorum kilo verirse.zaten 2buçuk kilo doğmuştu şu an 4 kilo anca kendine geldi.36 günlüğüz çok şükür
Bir daha sleepynin yanindan gecmem.molfix gercekten hic sizdirmadi bitirdik bir paket.kalan sleepyden 2 bedeni taktim simdi o da sizdirdi..para cöp resmen..simdi molfix alcaz
3paket sleepy1 kullandık hic sızdırmadı bizimki
Yani bikaç kere sırtına cıktı ama o benim baglayamamam yüzünden di :)
Prima pampers 1 almıs simdi eşim kagıt gibi kuması ama cok güzel topluyor içerde
Aklınızda olsun oda
Zayıf uzun boylu lülük saclı gözlüklü bi kadın
Bi erkek doktorda gelmişti oda orta yaslı bi adamdı bizim kahvaltı soframıza oh oh peynirde ne güzel gözüküyor diye laf atmıstı
Doktorlar iyiydi yahu
Prima pampers 1 almıs simdi eşim kagıt gibi kuması ama cok güzel topluyor içerde
Aklınızda olsun oda
Geldi direkt göbeğe sıkmak ama cesaret edememiştim öyle yapayım birde.Gobegin üst kısmi ıslak kalmış nasıl olduysa o sprey kurumasını hızlandırır dedi dr
Benimki sürekli kafayı oraya buraya çeviriyor babası omzuna koysa omzunu emmeye çalışıyor hiç olmadı kendi 2 parmağını sokup emiyor meme veriyorum savaşıyor tutup tutup bırakıyor sanırım hepsi gazdan
Aklınızda olsun oda
Molfixten sonra anladim aradaki farki bi iki oluyodu olur o kadar diyodum molfixte hic sizmadi..aynen dedihign gibi o kdr dikkat ederek baglasamda siritindan cikiyor ciş..bel kismi sorunlu bence birde kısa kaliyo yanlar sanki..bizim popise uymadi.
Geldi direkt göbeğe sıkmak ama cesaret edememiştim öyle yapayım birde.Gobegin üst kısmi ıslak kalmış nasıl olduysa o sprey kurumasını hızlandırır dedi dr
Sağol teyzesi:) ebemiz açığı kapatmaya calişiyor dedi.bir dahaki gitmemize stres yapma kilo pek almamış olacak çünkü bu kez boyu daha çok uzayacak dedi.