Selam , benim kızımın göbek bağı 16.gün düştü Her gün eczaneden aldığım babusol temizleme solüsyonu ile karnını dezenfekte ettim
Spreyi beze sıkıp silinenlerden mi o?bizde aldık sprey beze sıkılıyor ama bez göbeğine deyince yıkıyor ortalığı

Ben molfix kullanıyorum hiç sızdırmadınşimdiye kadar , 27 günlük kızım 280li paket bitiyor nerdeyse
Bir daha sleepynin yanindan gecmem.molfix gercekten hic sizdirmadi bitirdik bir paket.kalan sleepyden 2 bedeni taktim simdi o da sizdirdi..para cöp resmen..simdi molfix alcaz

Spreyi beze sıkıp silinenlerden mi o?bizde aldık sprey beze sıkılıyor ama bez göbeğine deyince yıkıyor ortalığı
Biz direk göbeğe sıkıyoruz bir kaç kez sonra mendiliyle üstünden alıyoruz çok ağlıyordu ilk zamanlar göbek iyileştikçe ağlaması kesildi

Sleppy 1numara acaip sizdiriyo molfix1 aldik cok guzeldi hic sizdirmadi simdi sleepy 2numara var onu bitiricem..
3paket sleepy1 kullandık hic sızdırmadı bizimki
Yani bikaç kere sırtına cıktı ama o benim baglayamamam yüzünden di :)
Prima pampers 1 almıs simdi eşim kagıt gibi kuması ama cok güzel topluyor içerde
Aklınızda olsun oda

aynen gozluk gözlüklü uzun boylu ;o çok sempatik görünüyor

gonca hanim da pek bilge görünüyor ‍♀

Prima pampers bizimkinde pisik yapti ya migrostan minies aldirdim onu takinca duzeldi kuzumun popişi. O kadar aldigim primalar bosa cikti resmen

Biz direk göbeğe sıkıyoruz bir kaç kez sonra mendiliyle üstünden alıyoruz çok ağlıyordu ilk zamanlar göbek iyileştikçe ağlaması kesildi
Geldi direkt göbeğe sıkmak ama cesaret edememiştim öyle yapayım birde.Gobegin üst kısmi ıslak kalmış nasıl olduysa o sprey kurumasını hızlandırır dedi dr

Molfixten sonra anladim aradaki farki bi iki oluyodu olur o kadar diyodum molfixte hic sizmadi..aynen dedihign gibi o kdr dikkat ederek baglasamda siritindan cikiyor ciş..bel kismi sorunlu bence birde kısa kaliyo yanlar sanki..bizim popise uymadi.

Evet yaaa sleepy kullaniyrm kac kere sirtindan gecirdi hep ben de bu bitince molfix almayi dusunuyrm
Sirt kismi sorunlu dimi ? Cis bile sirtindan cikiyo cocugun emmiyo mu nedir..kalsin dogalligi anam agladi ust degistirmekten..molfixten memnun kaldik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…