İnşallah canım bir çoğu böyle siyliyor umarım korktuğumuz gibi olmaz

Aaa bizde hiç sızdırma yapmadı çok şükür ama bizim kıza birazcık büyük geliyor 1 numara onunla alakası var mı bilmem.
Bizim sanki sıkmaya baslamisti 2 numarada vardi deneyeyim dedim ki o da sizdirdi

Mesajları okudum biraz kızlar, bu aynı emzirme derdinden bende de var. Göğüslerim zaten küçük, sürekli emmek istedi bugün koyduğum an en fazla on dakika uyuyor sonra uyanıp yine meme istiyor. Göğüslerim boş gibi hiç sert değil. Emzirirken uyuyakalacağım diye çok korkuyorum Allahtan annem yanımda. Perşembe tartmaya götüreceğim inşallah biraz kilo almıştır çocuğuma yetememek hissi gerçekten çok strese sokuyor insanı. Allahım bizlere yardım et

Sarılık uyku yapıyor, yetemiyorum diye düşünüp stres yapma. Ben artık son çare ellerimizi ılık suyla ıslatıp yüzünü ıslatıyordum hafif ya da emzirme öncesi bezini değiştiriyordum.

ay vallahi aynı durumdayız. bu gece beşiğe tülbentimi koydum 2-3 saat kadar uyumus bende dinlendim. ama sonra yine aynı. ne zaman geçecek bu günler hayır zaten zor sütüm oluyor bu da sürekli emmek istiyor.
Benim pert 2gundur surekli emdigi icin yanlardaki damarlar aciyo artik birde guclendi cene kasi falan dermanim kalmiyo emzirmeye zaten yettiremiyorumda.uykusuzluktan oluyo ams uyumuyo..bende sevmem uykuyu bana benzedi herhalde

Conractubex izler için mi tedavi edici yanı var mı? Benim dikişin sağ tarafı hala arada sancılanıyor 16. gün. Normal mi

Ben de aynı durumda ve endişedeyim haftasonu doktor ne diyecek kilo alımına
İnşallah yolundadır bebişlerimiz
Biz bugün kontrole gittik ve cilt şükür gayet güzel gelişimi dedi doktor bizim kız sarılıktan dolayı çok kilo kaybetmişti ilk hafta 2780 grama düşmüştü bugün 19.günümüz ve 3480 gram olmuşuz doktor sadece anne sütüne göre baya iyi dedi kilo alımına inşallah hep böyle devam eder bi de geçen yazmıştım inek sütüne alerjisi varmış diyet uygulamak zorunda kalıcam ama doktor endişe etme kalsiyum ilacı falan yerine koyarız bi şekilde dedi

Conractubex izler için mi tedavi edici yanı var mı? Benim dikişin sağ tarafı hala arada sancılanıyor 16. gün. Normal mi
Benimde 20 gun oldu bugun cok oturur pozisyondaydim sag taarraf sancilaniy9 aara ara olacak herhalde

Ben de yatak odasinda oyunpatkinin icine koydugum reflu yataginda yatiriyorum. Oturma odasinda kullanmak icin ana kucagi denen cok basit birsey aldim. Simdilik ise yariyor.
Ana kucağını beşik fonksiyonu olan prego gaby aldık onu çok seviyor ama ben park yatağına çözüm arıyorum. Reflü yatağını hiç sevmedi.

Onda yatamadı bizimki canım içine reflü yatağı koydum onda da rahat edemedi yanlardan sıkıştırınca battaniyeyi.

Kızlar ya bir anda kızımın altı kıpkırmızı oldu
Ne oldu neden oldu diye düşünürken sabah kahvaltıda uzun zamandır yememiştim patates kızartması yedim birkaç kere de ketçaba bandım, ketçap acı geldi diye kızıma geçmiş olabilir mi?
Yani böyle geçebiliyor sanırım bebeğe bunu geri döndüremiyor muyuz öyle geçene kadar kalacak mı pişiği
Nasıl pişman oldum yediğime
Plm123 ve tecrübeli anneler ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…