Çok haklısın benşm ikinci çocuğum ama sanki ilk gibi 6.5 yıl ara verince sil baştan oluyormuş iyiki grup varda bilgi alışverişi yapıyoruz
Çok gaklısın canım moralin için teşekkür ederim 40günün dolmasını sabırsızlıkla bekliyorum

Yaa çok sevindim maşallah kuzumuza
Alerjiyi nasıl anladın canım ben kaçırmışım

Canım altını uzun süre açmamak, pişik kremini çok sürmek, zararlı kimyasallar içeren ıslak mendiller kullanmak vs pişik yapıyor sanırım. Sen bebişin altını suyla güzelce yıka ve havalandır iyi gelir. Daha bugün bi doktorun paylaşımında okumuştum bunları.

Artık emzirmeyi değil alt açma vaktini hesaplar oldum zaten
Ne güzel geçmişti bıgün komple kızardı, az da olsa acı yediğime bağladım?
Bez değiştirmek gerek mi acaba

Yaa çok sevindim maşallah kuzumuza
Alerjiyi nasıl anladın canım ben kaçırmışım
Kakası mukusluydu canım görünce şaşırmıştım netten baktığımda inek sütü alerjisi yazıyodu bugün doktora gittik gerçekten öyleymiş bi süre tüketmem artık napalım onlar iyi olsunlar da biz hallederiz

Altini her actiginda ilik su ile yika kurula pisigi gecene kadar altini acinca hemen kapatma biraz havalandir. Pisik kremi sür. sudokrem icin iyi diyorlar ama bilmiyoru. Kullanmadim. Altini sik degistir. Ben ketcaptan oldufunu sanmiyorum cunku ben de yedim birsey olmadi.
Acaba kakali bezi altinda fazla kalmis olabilir mi.

Artık emzirmeyi değil alt açma vaktini hesaplar oldum zaten
Ne güzel geçmişti bıgün komple kızardı, az da olsa acı yediğime bağladım?
Bez değiştirmek gerek mi acaba
Bez veya islak mendil markani degistirdiysen o da yapmis olabilir. Ben unibaby yenidogan kullaniyordum islak mendili, sleepy kullandim 1 paket ve kizariklik basladi ama cik cok az acaba pisik mi olacak diyordum. Sonra tekrar unibaby islak mendil kullandim ve cildi normal ten rengine dondu kizariklik gecti. Pisik degildi zaten ama cok hafif renk degistirmisti. Simdi normal rwnginde.

Keşke şu burnundakileri aspiratorle çektiğimiz gibi gazını da cekipçıkaracağımız bir sistem olsa :)
Var ki :)
Bi kücücük aparat var popoya takıyırsun pıssst diye cıkarıyor gazı
Seneler önce hastanede yiğenime yapmıslardı
Bu senede görümcem Almanya dan getirmiş bana ama kullanamam baska bişeylerine zarar veririm falan gerek yok :)

Türkiye de de windi diye bi markanın satılıyırmuş

Vay be herşeyin icadı var. Ben de korktum ama yapamam sanirim

3te emmeye kalkti ben uyuyamadim o saate kadar..emdi saat 5 oldu uyiicak 2.yemek vakti geldi mama verdim simdide uyuycakmi bakalim..resmen uykusuz bir gün :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…