Canim benim sen sakin ol ve sutunun geldigine inan. Ben 3 haftadir annemle konusmuyorum her gun agliyorum ilk zamanlar cok korkuyordum sutum gelmeyecek diye ama bebegim icin dayanikli olmam lazim dedim. Sutumun de geldigine hep inandim cevremdekilerin sut gelmiyor mu? sutun doyurmuyor mu acaba?sorularina ragmen. Hepsine de cevabim sutum geliyor,doyuruyor da diye cevap verdim. Cok sukur hicbir sıkıntım olmadi. Sen bol bol dua et. Benim tek kurtaricim dualar su anda. Her sey yoluna girecek. Bak cocuklarin bebegin sana muhtac,onlarin hicbir sucu yok, sen sabirli davranmadikca vicdan yaparsin daha kotu olursun. Her sey guzel olacak de icinden hep. Ve hep gulmeye calis. Sen guldukce beynin de mutlu olduguna inandiracak kendini
Biz bugün kontrole gittik ve cilt şükür gayet güzel gelişimi dedi doktor bizim kız sarılıktan dolayı çok kilo kaybetmişti ilk hafta 2780 grama düşmüştü bugün 19.günümüz ve 3480 gram olmuşuz doktor sadece anne sütüne göre baya iyi dedi kilo alımına inşallah hep böyle devam eder bi de geçen yazmıştım inek sütüne alerjisi varmış diyet uygulamak zorunda kalıcam ama doktor endişe etme kalsiyum ilacı falan yerine koyarız bi şekilde dedi
Kızlar ya bir anda kızımın altı kıpkırmızı oldu
Ne oldu neden oldu diye düşünürken sabah kahvaltıda uzun zamandır yememiştim patates kızartması yedim birkaç kere de ketçaba bandım, ketçap acı geldi diye kızıma geçmiş olabilir mi?
Yani böyle geçebiliyor sanırım bebeğe bunu geri döndüremiyor muyuz öyle geçene kadar kalacak mı pişiği
Nasıl pişman oldum yediğime Plm123
ve tecrübeli anneler ne dersiniz
Canım altını uzun süre açmamak, pişik kremini çok sürmek, zararlı kimyasallar içeren ıslak mendiller kullanmak vs pişik yapıyor sanırım. Sen bebişin altını suyla güzelce yıka ve havalandır iyi gelir. Daha bugün bi doktorun paylaşımında okumuştum bunları.
Canım altını uzun süre açmamak, pişik kremini çok sürmek, zararlı kimyasallar içeren ıslak mendiller kullanmak vs pişik yapıyor sanırım. Sen bebişin altını suyla güzelce yıka ve havalandır iyi gelir. Daha bugün bi doktorun paylaşımında okumuştum bunları.
Artık emzirmeyi değil alt açma vaktini hesaplar oldum zaten
Ne güzel geçmişti bıgün komple kızardı, az da olsa acı yediğime bağladım?
Bez değiştirmek gerek mi acaba
Kakası mukusluydu canım görünce şaşırmıştım netten baktığımda inek sütü alerjisi yazıyodu bugün doktora gittik gerçekten öyleymiş bi süre tüketmem artık napalım onlar iyi olsunlar da biz hallederiz
Kızlar ya bir anda kızımın altı kıpkırmızı oldu
Ne oldu neden oldu diye düşünürken sabah kahvaltıda uzun zamandır yememiştim patates kızartması yedim birkaç kere de ketçaba bandım, ketçap acı geldi diye kızıma geçmiş olabilir mi?
Yani böyle geçebiliyor sanırım bebeğe bunu geri döndüremiyor muyuz öyle geçene kadar kalacak mı pişiği
Nasıl pişman oldum yediğime Plm123
ve tecrübeli anneler ne dersiniz
Altini her actiginda ilik su ile yika kurula pisigi gecene kadar altini acinca hemen kapatma biraz havalandir. Pisik kremi sür. sudokrem icin iyi diyorlar ama bilmiyoru. Kullanmadim. Altini sik degistir. Ben ketcaptan oldufunu sanmiyorum cunku ben de yedim birsey olmadi.
Acaba kakali bezi altinda fazla kalmis olabilir mi.
Bez veya islak mendil markani degistirdiysen o da yapmis olabilir. Ben unibaby yenidogan kullaniyordum islak mendili, sleepy kullandim 1 paket ve kizariklik basladi ama cik cok az acaba pisik mi olacak diyordum. Sonra tekrar unibaby islak mendil kullandim ve cildi normal ten rengine dondu kizariklik gecti. Pisik degildi zaten ama cok hafif renk degistirmisti. Simdi normal rwnginde.
Var ki :)
Bi kücücük aparat var popoya takıyırsun pıssst diye cıkarıyor gazı
Seneler önce hastanede yiğenime yapmıslardı
Bu senede görümcem Almanya dan getirmiş bana ama kullanamam baska bişeylerine zarar veririm falan gerek yok :)
Var ki :)
Bi kücücük aparat var popoya takıyırsun pıssst diye cıkarıyor gazı
Seneler önce hastanede yiğenime yapmıslardı
Bu senede görümcem Almanya dan getirmiş bana ama kullanamam baska bişeylerine zarar veririm falan gerek yok :)
3te emmeye kalkti ben uyuyamadim o saate kadar..emdi saat 5 oldu uyiicak 2.yemek vakti geldi mama verdim simdide uyuycakmi bakalim..resmen uykusuz bir gün :)
Kızlar pusete koyup mutfağa vs yanına alan var mı
Ben emin olamadım içinde rahat mı diye sanki küçücük kalıyor içinde
İlerde bu şekilde yanımda tutmayı düşünüyorum da şu an erken mi acaba