Kizlar, bu cocuk sabahtan beri emzik verince oguruyor, almiyor emzigi. Daha once yapmiyordu boyle bir sey. Niye oguruyor olabilir acaba?

Kizlar, bu cocuk sabahtan beri emzik verince oguruyor, almiyor emzigi. Daha once yapmiyordu boyle bir sey. Niye oguruyor olabilir acaba?
benim kız da başta tuttu sonra bi müddet öğürdü ben yılmadım şimdi tekrar tutmaya başladı yılma zafer senindir numara yapıyor onlar

Ayyy hic gerek yok bence de. Ben de kullanamam. Ilk bebwkte popodan ates olceyim demistim de yapamamistim. Hic benlik degil.
Benim poncik bugun kendisi gaz cikardi. Yani simdi gegirsin diye gozune bajiyoruz bu oglanlarin. Buyuyunce ayni seyi yapinca ayyy igreeennccsiiin diyoruz.
Ben de sezeryan sonrasi gaz cikarmaya alistim az kalsin markette cikaracaktim. Kendime guluyorum. Esim dalga geciyor.

Bezi sleepy ıslak mendil de kullanmadım pamuk islatıp siliyorum sonra da kuru bir Pamuk’la kuruluyorum rutini değiltirmediM o yüzden yediğimden mi oldu düşüncesine kapıldım

Havalandırmayı yapmamıştım haklısın deneyeyim kremi de her seferinde sürmüyordum ama geçsin diye sürdüm son alışlarımda
2saat fazla mı ya?
Saatte bir mi değiştirmeliyim
Ama kızardı bi kere geçirene kadar dikkat etmem gerek kıyamam kuzuma içim gidiyor

Erkek bebeği olan Kızlar bişey öğrendim

Bebeğin pipisinin dışındaki eti aşağı doğru ittirin, o uç kısmının dışarı çıkması gerekiyormuş.
Eğer çıkmazsa sünnet gerekliymiş
Bizimki tam çıkmıyor
Zaten sünnet yaptırmayı düşünüyorduk
Şimdi kesin olacak yani.

Sizinle de paylaşayım dedim.

Gunaydin herkeseee..sagi emzirirken soldan sagdigim süt var sonra soluda emdi 50 cc cikti onuda versem fazla gelir mi ? Sagdigniz sutude emdikten sonra veriyormusunuz

Benimki acsa almiyo süt gelmiyo diye toksa aliyo cani isterse atiyo..resmen zorluyorum cocugu emzik icin
Benimki de cani istemeyince almiyordu ama bugun bildigin verince kusuyor gibi oluyor. Oguruyor, tabi odum kopuyor hemen aliyorum. Belki onu farketti minnosum, numara yapiyor zorla vermeyeyim diye

Altini acinca deneyeyim. Biz zaten Kasim gibi sunnet ettirmeyi dusunuyoruz.

Gunaydin herkeseee..sagi emzirirken soldan sagdigim süt var sonra soluda emdi 50 cc cikti onuda versem fazla gelir mi ? Sagdigniz sutude emdikten sonra veriyormusunuz
Bu mochi ile çıkıyor dimi çok güzel ya maşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…