Gunaydin herkeseee..sagi emzirirken soldan sagdigim süt var sonra soluda emdi 50 cc cikti onuda versem fazla gelir mi ? Sagdigniz sutude emdikten sonra veriyormusunuz
Evet evet, sağlı sollu emiyor, sonra sağıyorum 30, max 40 cc çıkıyor onu da veriyorum, yetmiyor bi de mama yiyor. Doymuyosan beni de ye oğlum diyorum artık :)

Altini acinca deneyeyim. Biz zaten Kasim gibi sunnet ettirmeyi dusunuyoruz.
İlk bi ay enfeksiyon riski olmadığı için
Bir de hareketlenmeye başlamadan yapılması çok iyi
Bakımı kolay tabi iyileşme süreci de
O yüzden bu dönem ideal

Bak bakalım sizde durum nasıl

Benimki acsa almiyo süt gelmiyo diye toksa aliyo cani isterse atiyo..resmen zorluyorum cocugu emzik icin
Ara ara tuttur canım
Tutmayı öğrensin yeterli
Şimdi çenesini çok yormasın emmeye gücü kalmaz

40ı çıktıktan sonra ver gitsin
Çenesi o zaman baya işlev kazanıyor

Evet cnm bize de ebe oyle soyledi. Bizimkininki de tsm siyrilmiyo her alt degistirmede siyir olmazsa sunnet olur dedi. Biz de zaten hemen ettirmeyi dusunuyorduk. Ama korkuyorum sunnetten sonra bakimini nasil yaparim diye.

İlk bi ay enfeksiyon riski olmadığı için
Bir de hareketlenmeye başlamadan yapılması çok iyi
Bakımı kolay tabi iyileşme süreci de
O yüzden bu dönem ideal

Bak bakalım sizde durum nasıl
Evet biz de kisa girmeden yapalim dedik. Cocuk cerrahi aile dostumuz var. O boyle tavsiye etti bize de.

Evet cnm bize de ebe oyle soyledi. Bizimkininki de tsm siyrilmiyo her alt degistirmede siyir olmazsa sunnet olur dedi. Biz de zaten hemen ettirmeyi dusunuyorduk. Ama korkuyorum sunnetten sonra bakimini nasil yaparim diye.
Biraz büyüdüğünde acı hissi gelişmiş olacak ve o zaman bakımını yapmak daha zor.
Şimdi bezinin içinde çiş bile yapsa o antiseptik özelliğe sahipmiş
İyileşme süreci daha çabuk oluyormuş
Sağa sola dönmedikleri için işimiz kolay olur

Kizlar, bu cocuk sabahtan beri emzik verince oguruyor, almiyor emzigi. Daha once yapmiyordu boyle bir sey. Niye oguruyor olabilir acaba?
Dünden beri benimki de çoğunlukla almıyor emziği, resmen beni emmek istiyor emzik yerine karnı tokken de aynı durum. Çocuklar anne memesini keşfettikçe orda daha da uzun kalmak istiyor sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…