Gunaydin herkeseee..sagi emzirirken soldan sagdigim süt var sonra soluda emdi 50 cc cikti onuda versem fazla gelir mi ? Sagdigniz sutude emdikten sonra veriyormusunuz
Evet evet, sağlı sollu emiyor, sonra sağıyorum 30, max 40 cc çıkıyor onu da veriyorum, yetmiyor bi de mama yiyor. Doymuyosan beni de ye oğlum diyorum artık :)
İlk bi ay enfeksiyon riski olmadığı için
Bir de hareketlenmeye başlamadan yapılması çok iyi
Bakımı kolay tabi iyileşme süreci de
O yüzden bu dönem ideal
Bebeğin pipisinin dışındaki eti aşağı doğru ittirin, o uç kısmının dışarı çıkması gerekiyormuş.
Eğer çıkmazsa sünnet gerekliymiş
Bizimki tam çıkmıyor
Zaten sünnet yaptırmayı düşünüyorduk
Şimdi kesin olacak yani.
Evet cnm bize de ebe oyle soyledi. Bizimkininki de tsm siyrilmiyo her alt degistirmede siyir olmazsa sunnet olur dedi. Biz de zaten hemen ettirmeyi dusunuyorduk. Ama korkuyorum sunnetten sonra bakimini nasil yaparim diye.
İlk bi ay enfeksiyon riski olmadığı için
Bir de hareketlenmeye başlamadan yapılması çok iyi
Bakımı kolay tabi iyileşme süreci de
O yüzden bu dönem ideal
Evet cnm bize de ebe oyle soyledi. Bizimkininki de tsm siyrilmiyo her alt degistirmede siyir olmazsa sunnet olur dedi. Biz de zaten hemen ettirmeyi dusunuyorduk. Ama korkuyorum sunnetten sonra bakimini nasil yaparim diye.
Biraz büyüdüğünde acı hissi gelişmiş olacak ve o zaman bakımını yapmak daha zor.
Şimdi bezinin içinde çiş bile yapsa o antiseptik özelliğe sahipmiş
İyileşme süreci daha çabuk oluyormuş
Sağa sola dönmedikleri için işimiz kolay olur
Dünden beri benimki de çoğunlukla almıyor emziği, resmen beni emmek istiyor emzik yerine karnı tokken de aynı durum. Çocuklar anne memesini keşfettikçe orda daha da uzun kalmak istiyor sanırım.
Evet..sagma makinasini kaldirdim..mochi hem acitmiyo hemde cok seri sagiyor onla cikani makina 20 dkda cikartamadi bende..bulandan Allah razi olsun agrisiz sizisiz..