Evet evet, sağlı sollu emiyor, sonra sağıyorum 30, max 40 cc çıkıyor onu da veriyorum, yetmiyor bi de mama yiyor. Doymuyosan beni de ye oğlum diyorum artık :)
Aynen bende verdim baktim yalaniyoo.. bi guzel uyudu..keske hep o kadar sagacak kadat olsa süt..aksama bise kalmiyo.o cikanda cikmiyo yemediiigimdr kalmiyo aksama kadar
Annem daha gücleniyo gece bagirmalari kalmamis..yatakta kendi dogrulabiliyomus tuvaletini soylemeye baslamis en onemlisi..geldiiginde goturuyormus teyzem..fizik tedavi süreci gecikti kalpten dolayi o da almasi gereken ilaci dün baslayabildiler bundan sonra fizik tedavi alabilirmis..görüntülü ariyoruz her gün bebisi seviyor..konusmanin sonunda illaki aglamayla bitiyo..kapatiyorum hemen..ben de burda agliyorum tabii..yanimda olsa her sey bambaska olacakti..neyse ki hayatta neyse ki toparliyor.40imiz ciksin görmeye gidicez iple cekiyorum..konusamasa bile ayaga kalkip tuvaletine vs.gitse bir bakici tutulur babamla idare ederler.. sürec ilerledikce yanimada almak istiyorum ama babaama güvenemiyorum tüm sorumlulugu bana yükleyip memlekete donebilir..2sinin benimle kalcagni bilsem bizle yasamalarini isterim ama ne bileyim canim ya cok karisik..tek cocuk oldugum icin yaninda olamadgim her gün icin kendimi sucluyorumm..hep düzceden biriyle evlenmemi gitmememi istemisti..kısmet böyleymis simdi benimde evladim var ayni sey olsa yaraalardi benide diyorum..ayrilamam evladimdan diyorum vs..
Dün bir seyi kesfettim baddaniye dgeistirdim ördugüm kadife ipten yumusacik sicak tutan bir sey cocuk ona sarinca eskisine gore daha iyi uyuyo..muslinler ya da penye baddaniyeler o sicakligi vermiyo demekki
Ayyy hic gerek yok bence de. Ben de kullanamam. Ilk bebwkte popodan ates olceyim demistim de yapamamistim. Hic benlik degil.
Benim poncik bugun kendisi gaz cikardi. Yani simdi gegirsin diye gozune bajiyoruz bu oglanlarin. Buyuyunce ayni seyi yapinca ayyy igreeennccsiiin diyoruz.
Ben de sezeryan sonrasi gaz cikarmaya alistim az kalsin markette cikaracaktim. Kendime guluyorum. Esim dalga geciyor.
Benim kayınpederin dediği gibi 4 gözle diyor gaz çıkarmasını bekliyorsunuz Asya hanımın.çıkınca da seviniyorsunuz acaba diyor aynı şeyi ben yapsam sevinir misiniz:))tövbe yarabbim:))
Benim kayınpederin dediği gibi 4 gözle diyor gaz çıkarmasını bekliyorsunuz Asya hanımın.çıkınca da seviniyorsunuz acaba diyor aynı şeyi ben yapsam sevinir misiniz:))tövbe yarabbim:))
Ben doktoruma sordum contractubex değil de Remolent Scr krem kullan dedi, bir ay boyunca geceleri yatmadan ince bir tabaka. Ben kullanmaya başladım bir haftadır.
Hahahhahaha canim ya aynen öyle valla bugun sagip duruyorum gülceye yaradi bu is.cunku pompa emerken akitiyo digerini paso emiuo iyi geliyo halbuki 6da uyudum 30 ccsinide haliya doktum saka gibi
Kızlar çok şükür sarılık değerimiz 7,4 e düşmüş, şimdi de direkt bilirubin değeri biraz yüksek gibi, o da problem olmaz inşallah da bi oh çektim şükürler olsun, Allahım tüm yavrulara şifa versin
Aynen bende verdim baktim yalaniyoo.. bi guzel uyudu..keske hep o kadar sagacak kadat olsa süt..aksama bise kalmiyo.o cikanda cikmiyo yemediiigimdr kalmiyo aksama kadar
Ben sunu farkettim. Makine cikaramasa da sut var hala aslinda. Gecen gun sutumu sagdim artik gelmeyene kadar. Bebegimin uyanacagi tuttu. Sagdigimi vermek istemedim, onu baska bir zamana saklayacaktim. Memeyi verdim ve bayagi bayagi sut geldi. Agzi sut doldu. Bence sutumuz yeterli aslinda, sagma makinelerine aldanmamak lazim. Ben 2 haftadir sadece meme veriyorum. Oncesinde de cok nadir mama verdim. Sagdigim sutun miktari azaldi, belki artik eskisi kadar duzenli sagmadigim icin ama bebegim doyuyor, bir sikintimiz yok. Kilo da aliyor gibi en son olcume ve gozlemlerimize gore.