Biizmde banyo yapmacakmılız bebekte bende sizde Dr varmı öyle adetler
Bizde de öyleymiş kv söyledi suya falan okuyup o suyla banyo mu ne yapmak gerekiyomuş hem bebek hem anne ilk defa duydum ama vardır bi bildikleri deyip yapıcam hem de kv yi kırmamak adına

Büyük ihtimalle haftaya sünnet var teyzeleri
Tam anlamıyla erkek olacak kuzum
Kaç günlük Canım, sen bi yaptır da ben de düşünüyorum ilk 3 ay içinde, tecrübelerini paylaşırsın bizle de. İlk oğluma 1,5 yaşında yaptırdım ve keşke ilk 3 ayında yaptırsaydım demiştim.

Hahahhahaha canim ya aynen öyle valla bugun sagip duruyorum gülceye yaradi bu is.cunku pompa emerken akitiyo digerini paso emiuo iyi geliyo halbuki 6da uyudum 30 ccsinide haliya doktum saka gibi
aman allahım şu günlerde ne büyük acı 30 cc neyse yerini kat kat doldursun insallah

Dün bim den korse aldım
Korseli takılmak değişikmiş

Nerdeee o xs bedenim
Şimdi oldum M
Neyse orta yolu bulup s olcam
Aynı korseden ben de aldım ama m/l almama rağmen ilk kilide bile giremedim daha önce de medikalden almıştım ona da giremedim standart diyo adam bi an önce s beden olmam gerek eskisi gibi

Conractubex izler için mi tedavi edici yanı var mı? Benim dikişin sağ tarafı hala arada sancılanıyor 16. gün. Normal mi
Herkesde ayni sikayet o sag taraf hep sancili. Hastanede bana dedikleri doktor sag tarafimdaydi o tarafa daha cok zorlama yapildigi icin acima yanma daha cok oluyor demislerdi. Ne kadar dogru bilmem ama

Aynı korseden ben de aldım ama m/l almama rağmen ilk kilide bile giremedim daha önce de medikalden almıştım ona da giremedim standart diyo adam bi an önce s beden olmam gerek eskisi gibi
Aynı bedeni almışız
Sana nispet gibi olacak ama
En son kilide girdim ben valla

16 günlük canım şuan
İnşallah hayırlısıyla paylaşırım tabi ki
1,5 yaş baya uğraştırmıştır seni

16 günlük canım şuan
İnşallah hayırlısıyla paylaşırım tabi ki
1,5 yaş baya uğraştırmıştır seni
Evet canım hem genel anestezi almak zorunda kaldı, hem de öncesinde serum takıyorlar, anne çıkar dedikçe içim gitmişti serumu çok zor tutmuştuk ama henüz bezli olduğu için sonrası çok rahat oldu, eve gelince koşmaya başlamıştı bile

Ben ilk kızımda sürekli sağdım ek gıdaya geçtiğinde bile anne sütüyle muhallebi bir çok şey yapmıştım. Mesela ek gidada kullsnmak icin sağıyordum artik süt gelmiyor ya hemen kızıma veriyordum memeyi biraz emince hemen bırakıp makineye geri dönünce süt tekrar çıkıyordu yani hicbir makine bebek gibi süt çıkaramıyor. Bu bebegimde sağma işini ilk zaman yaptim fazla akan sarı sütler boşa gitmesin diye şuan sağma işine hiç enerjim yok , 4 yasinda kizim var en ufak seyde beni sevmiyosunuz demeye basladi cok tripli kardesten sonra ona bile yetemiyom suan

Bebeği sarılık olan kızlar sarılık degerını nasıl düşürdünüz benim oğlanın değeri 14.2 cıktı doktor bol bol emzır diyor demesi kolay ama oğlan emmio

Burda bir makale paylaşıldı orda yazan çok aklımda kaldı
Meme şiş olunca süt var boşalınca süt bitti diye birşey yok, süt bebek emerken de üretiliyor ve bebeğe ulaşıyor
Yani evet makinelere aldanmayalım bol bol sütümüz var inşallah
Ben o takıntıyı kafamdan attığımdan beri rahatım elhamdulillah
Dediğin gibi daha az sağıyorum sürekli meme veriyorum
Ama çok yorucu
Hiç dinlenemiyor insan sanki

Öglenden beri sol gögsümün üst tarafında bi şişlik vardı acıtan ay dedim mastit oldum masaj yaptım yok sucak kompres yaptım yok rahatlamıyor. Sagayım gögsümü dedim kuş kadar süt cıktı cıkmadı sagarkende masaj yapıyorum zerre rahatlamadı
Derken kızım uyandı kusura bakma bu gögsü emmen lazım biraz dedim :) resmen ne agrı kaldı ne şişkinlik
Ki sagma makinemde bu işlerin en profesyoneli olmasına rağmen hiç bişey bebeklerin yerini çekim kuvvetini geçemiyor gercekten

Kizlar öglenlerde malum kimse olmadigindan firsat bulamadigimda yemek yapmaya ac kaliyorum..pratik neler olabilir..su hazir borekler fslan var ama ne kadr saglikli olur.aparatif var mi akliniza gelen buzluga atsam

Evet canim doktorlarda bunu soyluyor biz icimizi rahatlatiyoruz iste ne kadr ictigini gordugumuzden..sahsen bende oyle oluyo..o 40 cc yi verince ohh diyorum ama belkide fazlasini emiyor gogusten haberim yok. Cok guzel bosaltiyorlar gercekten..bazen sagdigim gogsu veriyorum bakiyorum liklik ses geliyo :)

Kizlar öglenlerde malum kimse olmadigindan firsat bulamadigimda yemek yapmaya ac kaliyorum..pratik neler olabilir..su hazir borekler fslan var ama ne kadr saglikli olur.aparatif var mi akliniza gelen buzluga atsam
Kasap varsa yakınlarda köfte yaptır et kestir at
Ev ürünleri yapan yer varsa mantı olabilir
Köfte cok cabuk çözülüyor
Mantıyı cözdürmeyi beklemen zaten gerekmez
Eti yenilecek kadar paketler yapsan düdüklüye at buzu cözülmeden düdük ötünce onbes dkya pişer

Herkesde ayni sikayet o sag taraf hep sancili. Hastanede bana dedikleri doktor sag tarafimdaydi o tarafa daha cok zorlama yapildigi icin acima yanma daha cok oluyor demislerdi. Ne kadar dogru bilmem ama
Benimde sag..canim cikmisti ilk gunlerre hala ara ara zonkluyor

Kofte yapicam bugun manti gelmemisti bak aklima iyi fikir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…