Gercekten öyle ya nasıl canım acıyordu yapılcak herseyi yaptım bide sagınca sütte cıkmayınca iyice kötü oldum ama simdi dedigin gibi kızım sanki deli süt varmış gibi emiyor yutkunuyor
Rabbim neler yaratıyor ya
Uyusun diye gözünün içine bakıyorum uyuyuncada oturup onu izliyorum

Ben baya acemiyim canım
Küçükken aradan çıkartmam gerek
Darısı diğer oğluna inşallah

Kizlar öglenlerde malum kimse olmadigindan firsat bulamadigimda yemek yapmaya ac kaliyorum..pratik neler olabilir..su hazir borekler fslan var ama ne kadr saglikli olur.aparatif var mi akliniza gelen buzluga atsam
birkaç günlük kıvırcık dereotu havuc aldır. onları 2 gün yetecek sekilde doğra hazırla eşin bebeğe bakarken. yağlamadan kaba koyup dolaba at her öğünde yağlayıp limonlayıp biraz da peynir koyup ye mutlaka. bi yandan komposto koy o da 2 günlük kadar. kaynasın kenarda her öğünde 1 bardak. ve yoğurt. bunların yanına çorba içsen bile yeter sana

İyi bişise eşimi yollıyım aldırayım dicektim
M/l büyük değilmi yahu ben 59/60kgydum normal medikal korse S beden oluyor suanda
ben pek anlamam korseden
Şuan iyi gibi en son kısma taktım zaten tuhaf geliyor

Kizlar öglenlerde malum kimse olmadigindan firsat bulamadigimda yemek yapmaya ac kaliyorum..pratik neler olabilir..su hazir borekler fslan var ama ne kadr saglikli olur.aparatif var mi akliniza gelen buzluga atsam
Ben tahrana çorbasına abandjm kaç gündür hem yapması kolay hemde sıvı hamur işinden ziyade çorba yemeyi dene canım sutede faydası olur hemde basit

Canım yakınlarda ev yemekleri satan bir lokanta vs yok mu? Dolma, taze fasulye, karnıyarık vs tarzı yemekler alıp buzluğa atsan günlük yiyeceğini sabahtan çıkarırsın. Veya akşam eşin kızı oyalarken 2-3 çeşit çorba yap koy dolaba öğlen ısıtıp 2 kase çorba iç yanında yoğurtla; ben çoğu zaman öğlen öyle yapıyorum üstüne de komposto yiyorum. Çorbaları biraz koyu yap ki tok tutsun.

Yesillikleri yikadim kaldirdim dolaba ne buyuk rahatlik kivircik sabah yemistim bugun oglende de yedim..sanirim guzel sut yapiyo

Corba yapiyorum illaki bazen o kadar yoruyor ki cok sukur bugun iyi..kalkip bir sey yapmaya mecalim olmuo..ya ben kayisi kompostosu yapio dolaba koymustum bir iki hafta oldu bozulmus mudur ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…