Özelden yazıyorumCanım sizin çocuk doktoru kim?
O zaman aynıyız9 Eylül de doğdu ☺
İyi çok şükür
Allah yardım ediyor hiç oraları düşünme bir şekilde yemek hallolur sen iyi ol annen de daha iyi olacak herşey zamanla daha güzel olacakÇok şükür biraz daha iyi ağrıları yok eskisi gibi canım ama hala yatması lazım lavabo yemek ihtiyaçları için kalkıyor canım babam bakıyor anneme bende hergün yemek işini hallediyorum doğum yapıncada nasıl olur bakıcaz artık bu gün tekrar çağırmıştı doktor gittim sancı çıkmadı nst de cuma günü tekrar çağırdı bakalım inşallah sağlıcakla alırız canım yavrularımızı kucaklarımıza Atirtık yoruluyorum hastaneye gidip gelmekten
Bence annenin yaninda ol yanina al sevgi ona her seyden iyi gelecektir. Cok sevindim ilerleme olmasina insallah daha da iyi olacak.Annem daha gücleniyo gece bagirmalari kalmamis..yatakta kendi dogrulabiliyomus tuvaletini soylemeye baslamis en onemlisi..geldiiginde goturuyormus teyzem..fizik tedavi süreci gecikti kalpten dolayi o da almasi gereken ilaci dün baslayabildiler bundan sonra fizik tedavi alabilirmis..görüntülü ariyoruz her gün bebisi seviyor..konusmanin sonunda illaki aglamayla bitiyo..kapatiyorum hemen..ben de burda agliyorum tabii..yanimda olsa her sey bambaska olacakti..neyse ki hayatta neyse ki toparliyor.40imiz ciksin görmeye gidicez iple cekiyorum..konusamasa bile ayaga kalkip tuvaletine vs.gitse bir bakici tutulur babamla idare ederler.. sürec ilerledikce yanimada almak istiyorum ama babaama güvenemiyorum tüm sorumlulugu bana yükleyip memlekete donebilir..2sinin benimle kalcagni bilsem bizle yasamalarini isterim ama ne bileyim canim ya cok karisik..tek cocuk oldugum icin yaninda olamadgim her gün icin kendimi sucluyorumm..hep düzceden biriyle evlenmemi gitmememi istemisti..kısmet böyleymis simdi benimde evladim var ayni sey olsa yaraalardi benide diyorum..ayrilamam evladimdan diyorum vs..
Bende de şeftali kompostosu vardı 10 günde bitirdim ama bozulmamış çok şükürCorba yapiyorum illaki bazen o kadar yoruyor ki cok sukur bugun iyi..kalkip bir sey yapmaya mecalim olmuo..ya ben kayisi kompostosu yapio dolaba koymustum bir iki hafta oldu bozulmus mudur ?
Ahahahah kiz bu benden betwrmis. Hadi ben sezeryan sonrasi boyle bir psikolojiye girdim de kocaman adam tuhafmisAdamda kompleks var oğluyla bile kiyaslar kendini en süper basketbolcu o,futbolcu o,öğretmen o..sanırım en iyi gaz çıkaran da o:)))))))
Çok şükür ne güzel gelişmelerAnnem daha gücleniyo gece bagirmalari kalmamis..yatakta kendi dogrulabiliyomus tuvaletini soylemeye baslamis en onemlisi..geldiiginde goturuyormus teyzem..fizik tedavi süreci gecikti kalpten dolayi o da almasi gereken ilaci dün baslayabildiler bundan sonra fizik tedavi alabilirmis..görüntülü ariyoruz her gün bebisi seviyor..konusmanin sonunda illaki aglamayla bitiyo..kapatiyorum hemen..ben de burda agliyorum tabii..yanimda olsa her sey bambaska olacakti..neyse ki hayatta neyse ki toparliyor.40imiz ciksin görmeye gidicez iple cekiyorum..konusamasa bile ayaga kalkip tuvaletine vs.gitse bir bakici tutulur babamla idare ederler.. sürec ilerledikce yanimada almak istiyorum ama babaama güvenemiyorum tüm sorumlulugu bana yükleyip memlekete donebilir..2sinin benimle kalcagni bilsem bizle yasamalarini isterim ama ne bileyim canim ya cok karisik..tek cocuk oldugum icin yaninda olamadgim her gün icin kendimi sucluyorumm..hep düzceden biriyle evlenmemi gitmememi istemisti..kısmet böyleymis simdi benimde evladim var ayni sey olsa yaraalardi benide diyorum..ayrilamam evladimdan diyorum vs..
Canim ben 100 cc sutu buzdolabina koymayi unutup elimle cope doktum. Bebegine 1 ogun mama ver ve sutunu sag. Ondan sonrada bebek emdikten sonra sag. 2 saatte 1 sag. Ben gece sagdigim sutlwri veriyorum. Elektrikli pompani da kullan. Duzenli kullanimda sut artiyor. Sagmadan once de surunu sık meme ucuna sur o zaman acimiyor.Guc bela sut sagdim30 cc sini haliya doktüm aglicam simdi
Ben sut sagarken 20 dakikadan sonra fiskirarak cikmaya basliyor. Yani 20 dakika sonra sut saliniyor gibi geldi bana.Öglenden beri sol gögsümün üst tarafında bi şişlik vardı acıtan ay dedim mastit oldum masaj yaptım yok sucak kompres yaptım yok rahatlamıyor. Sagayım gögsümü dedim kuş kadar süt cıktı cıkmadı sagarkende masaj yapıyorum zerre rahatlamadı
Derken kızım uyandı kusura bakma bu gögsü emmen lazım biraz dedim :) resmen ne agrı kaldı ne şişkinlik
Ki sagma makinemde bu işlerin en profesyoneli olmasına rağmen hiç bişey bebeklerin yerini çekim kuvvetini geçemiyor gercekten
Çok şükür ne güzel gelişmelerAnnem daha gücleniyo gece bagirmalari kalmamis..yatakta kendi dogrulabiliyomus tuvaletini soylemeye baslamis en onemlisi..geldiiginde goturuyormus teyzem..fizik tedavi süreci gecikti kalpten dolayi o da almasi gereken ilaci dün baslayabildiler bundan sonra fizik tedavi alabilirmis..görüntülü ariyoruz her gün bebisi seviyor..konusmanin sonunda illaki aglamayla bitiyo..kapatiyorum hemen..ben de burda agliyorum tabii..yanimda olsa her sey bambaska olacakti..neyse ki hayatta neyse ki toparliyor.40imiz ciksin görmeye gidicez iple cekiyorum..konusamasa bile ayaga kalkip tuvaletine vs.gitse bir bakici tutulur babamla idare ederler.. sürec ilerledikce yanimada almak istiyorum ama babaama güvenemiyorum tüm sorumlulugu bana yükleyip memlekete donebilir..2sinin benimle kalcagni bilsem bizle yasamalarini isterim ama ne bileyim canim ya cok karisik..tek cocuk oldugum icin yaninda olamadgim her gün icin kendimi sucluyorumm..hep düzceden biriyle evlenmemi gitmememi istemisti..kısmet böyleymis simdi benimde evladim var ayni sey olsa yaraalardi benide diyorum..ayrilamam evladimdan diyorum vs..
Seni tebrik ediyorum 2 saatte bir nasıl sağıyorsun ben üşeniyorum, zaten 2 saatte bir kız emiyorCanim ben 100 cc sutu buzdolabina koymayi unutup elimle cope doktum. Bebegine 1 ogun mama ver ve sutunu sag. Ondan sonrada bebek emdikten sonra sag. 2 saatte 1 sag. Ben gece sagdigim sutlwri veriyorum. Elektrikli pompani da kullan. Duzenli kullanimda sut artiyor. Sagmadan once de surunu sık meme ucuna sur o zaman acimiyor.
Cok sagol canim insallahÇok şükür ne güzel gelişmelersen şöyle yapsaydım böyle yapsaydım diye hiç üzme kendini, bazı şeyler tamamen kader evleneceğimiz kişi gibi mesela. Tatlı gülcenin doğması için bu evliliğin olması gerekiyordu. Sen anneme bakamıyorum diye üzülüyorsun ama o böyle üzüldüğünü bilse daha çok üzülür. Bebişin az büyüsün sık sık gider ilgilenirsin hiç üzülme.
Insallah cok tesekkurlerBence annenin yaninda ol yanina al sevgi ona her seyden iyi gelecektir. Cok sevindim ilerleme olmasina insallah daha da iyi olacak.
Kesinlikle sıcak olunca iyi uyuyor bizimki de bide biz bugün kaloriferi yaktık hava soğuk burda bide yıkadık bugğn yarı kırkımızdıDün bir seyi kesfettim baddaniye dgeistirdim ördugüm kadife ipten yumusacik sicak tutan bir sey cocuk ona sarinca eskisine gore daha iyi uyuyo..muslinler ya da penye baddaniyeler o sicakligi vermiyo demekki
Bizim 13.67 ydi aynı şekilde emzir dedi benşm kızımda zor tutuyordu memeyi sağdıö verdim mama verdim aç kalmaması lazım iki saatte bir besledim çişine dikkat et bide çiş le atarlar ış ya sarılığıBebeği sarılık olan kızlar sarılık degerını nasıl düşürdünüz benim oğlanın değeri 14.2 cıktı doktor bol bol emzır diyor demesi kolay ama oğlan emmio
Eşin evdeysen köfte yapıp buzluğa atabilirsin , yanına herşey olurKizlar öglenlerde malum kimse olmadigindan firsat bulamadigimda yemek yapmaya ac kaliyorum..pratik neler olabilir..su hazir borekler fslan var ama ne kadr saglikli olur.aparatif var mi akliniza gelen buzluga atsam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?