Allah yardım ediyor hiç oraları düşünme bir şekilde yemek hallolur sen iyi ol annen de daha iyi olacak herşey zamanla daha güzel olacak

Bence annenin yaninda ol yanina al sevgi ona her seyden iyi gelecektir. Cok sevindim ilerleme olmasina insallah daha da iyi olacak.

Corba yapiyorum illaki bazen o kadar yoruyor ki cok sukur bugun iyi..kalkip bir sey yapmaya mecalim olmuo..ya ben kayisi kompostosu yapio dolaba koymustum bir iki hafta oldu bozulmus mudur ?
Bende de şeftali kompostosu vardı 10 günde bitirdim ama bozulmamış çok şükür

Adamda kompleks var oğluyla bile kiyaslar kendini en süper basketbolcu o,futbolcu o,öğretmen o..sanırım en iyi gaz çıkaran da o:)))))))
Ahahahah kiz bu benden betwrmis. Hadi ben sezeryan sonrasi boyle bir psikolojiye girdim de kocaman adam tuhafmis

Çok şükür ne güzel gelişmeler sen şöyle yapsaydım böyle yapsaydım diye hiç üzme kendini, bazı şeyler tamamen kader evleneceğimiz kişi gibi mesela. Tatlı gülcenin doğması için bu evliliğin olması gerekiyordu. Sen anneme bakamıyorum diye üzülüyorsun ama o böyle üzüldüğünü bilse daha çok üzülür. Bebişin az büyüsün sık sık gider ilgilenirsin hiç üzülme.

Guc bela sut sagdim 30 cc sini haliya doktüm aglicam simdi
Canim ben 100 cc sutu buzdolabina koymayi unutup elimle cope doktum. Bebegine 1 ogun mama ver ve sutunu sag. Ondan sonrada bebek emdikten sonra sag. 2 saatte 1 sag. Ben gece sagdigim sutlwri veriyorum. Elektrikli pompani da kullan. Duzenli kullanimda sut artiyor. Sagmadan once de surunu sık meme ucuna sur o zaman acimiyor.

Ben sut sagarken 20 dakikadan sonra fiskirarak cikmaya basliyor. Yani 20 dakika sonra sut saliniyor gibi geldi bana.

Çok şükür ne güzel gelişmeler sen şöyle yapsaydım böyle yapsaydım diye hiç üzme kendini, bazı şeyler tamamen kader evleneceğimiz kişi gibi mesela. Tatlı gülcenin doğması için bu evliliğin olması gerekiyordu. Sen anneme bakamıyorum diye üzülüyorsun ama o böyle üzüldüğünü bilse daha çok üzülür. Bebişin az büyüsün sık sık gider ilgilenirsin hiç üzülme.

Seni tebrik ediyorum 2 saatte bir nasıl sağıyorsun ben üşeniyorum, zaten 2 saatte bir kız emiyor

Cok sagol canim insallah

Dün bir seyi kesfettim baddaniye dgeistirdim ördugüm kadife ipten yumusacik sicak tutan bir sey cocuk ona sarinca eskisine gore daha iyi uyuyo..muslinler ya da penye baddaniyeler o sicakligi vermiyo demekki
Kesinlikle sıcak olunca iyi uyuyor bizimki de bide biz bugün kaloriferi yaktık hava soğuk burda bide yıkadık bugğn yarı kırkımızdı

Bebeği sarılık olan kızlar sarılık degerını nasıl düşürdünüz benim oğlanın değeri 14.2 cıktı doktor bol bol emzır diyor demesi kolay ama oğlan emmio
Bizim 13.67 ydi aynı şekilde emzir dedi benşm kızımda zor tutuyordu memeyi sağdıö verdim mama verdim aç kalmaması lazım iki saatte bir besledim çişine dikkat et bide çiş le atarlar ış ya sarılığı

Kizlar öglenlerde malum kimse olmadigindan firsat bulamadigimda yemek yapmaya ac kaliyorum..pratik neler olabilir..su hazir borekler fslan var ama ne kadr saglikli olur.aparatif var mi akliniza gelen buzluga atsam
Eşin evdeysen köfte yapıp buzluğa atabilirsin , yanına herşey olur

Kizlar bugun cok yemesine ragmen kakasini yapmadi endiselenmeli miyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…