Aynen bende verdim baktim yalaniyoo.. bi guzel uyudu..keske hep o kadar sagacak kadat olsa süt..aksama bise kalmiyo.o cikanda cikmiyo yemediiigimdr kalmiyo aksama kadar
Ha evet benim de her seferinde çıkmıyor maalesef. Buna da şükür diyoruz :))

Kızlar iyi akşamlar ; bir sorum olacak sizlere yaklaşık bir haftadır eklem ve sırt agrılarım var, bir de iki gündür mememde oğluş emerken kaşıntı hissediyorum ve meme ucum beyaz nete baktım mantar yazıyor (nemli kalmaktan vs) bilgisi olan var mı hangi doktora gitmeliyim, mastit olmaz sanırım değil mi? şiş değil, oğlum emebiliyorda, ateş yok sadece memeye yaklaştıkça sıcaklık artıyor ama mastit te sırt agrısı falan yazıyor karıştı aklım, bi düzelemedim ben yahu dikişler im ödem oldu, soguk algınlığı derken bi tadını çıkaramadım şu günlerin

S Serrarana18 @38his nasıl bi korse o ?
Kac kgda hangi beden aldınız bide :)
Göbeği ve beli sarıyor komple kademe kademe kilidi var en az 1 beden küçültüyomuş ben tam 60 kiloyum şu an göbeğim fazla kalmış galiba belim ince hâlbuki ama göbekten dolayı olmadı m/l olan beden :) l/xl olandan aldım sonradan

Valla bende geceye dogru bir sey kalmiyor..sabah guzel sagdim aksama dogru tukendiler ve 2saate kadr sut uretimi olmadi:)

Kızlar bugün doktor kontrolümüz vardi 5 gunde 60 gr almisiz sizce nasil doktor iyi dedi ama bilemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…