Ben 2 gece once uyandim. Kuzumu güzelce emzirdim. Uyuyodu benim de çok uykum vardi aman dedim şimdi gaz çıkarmaz nasılolsa yatırdım direk. Boğazında da balgam vardi. Gaz da gelince bir kustuyavrum nasıl üzüldum
Yanı demem o ki emzirdikten sonra uykulu oluo gaz çıkarmasa dahi birazcık kucağınıza dik bekletin ki otursun midesine
Canim sagmaya ilk basladigimda 2 veya 2.bucuk saatte sagdim. Sutum artinca da gece 10da ve 2de olmak uzere 2defa sagiyorum. Gunduz de sabah 7.30da sagiyorum. Geri kalan zamani da 3 saatte bir sagiyorum bebek emdikten sonra. Cunku ben ise baslayinca bebege sut lazim. Saat 5de esim kalkip sagdigim sutlerden isitip veriyor bebege, boylece ben de daha az uykusuz kalmis oluyorum. Tek endisem sagilan sutlerin 3 ay dondurucuda kalabilmesi. Ben ise baslayinca cocuk gunde 3 öğün emse zaten biter.
Mesela sun sut sagiyorum. Birinden 20 cc cikti. Neden memiste kalsinki. Simdi digerini sagiyorum. Sonra ilk sagdigima geri donecegim. Toplamda 40 bile ciksa onceki sagdigimla birlrstirip 80 cc yapar. Esim de sabah verir bebege.
Ne yapayum adamda meme yok, ben de boyle cozum buldum. Yoksa gun gecmiyor uykusuz
Sana katiliyorum. Anne sutu varsa gerek yok. Dolabında onceden sagdigin kendi sutun varsa emzirdikten sonra onu verebilirsin doymadigini düşünüyorsan. Hhaney
bunch.
Yaa uyanmasi iyi guzel de tatli yemeseydim iyiydo gece gece. Muhallebi de olsa tatli tatlidir. Tabi kilo veremem ben. Cok acikiyorum. O sut ciktiktan sonra acikiyorum.
Canım akşam 11e doğru önce emziriyorum zaten o saatlerde benim kız doymak bilmiyor arkasından 60 cc mama veriyorum. Uyuması için biraz uğraşıyorum ama uykuya dalınca deliksiz uyuyor ellemesem sabaha kadar uyur ama ben 3 buçuk saat sonra kaldırıp emziriyorum.
Kilo konusu tartışmaya çok açık sanırım. Kimi doktor üstünde pek durmuyor kimi doktor illa haftada 200-300 gram alacak diyor. Doktoruna güveniyorsan o ne diyorsa onu dinlemeye devam et
Kilo konusu tartışmaya çok açık sanırım. Kimi doktor üstünde pek durmuyor kimi doktor illa haftada 200-300 gram alacak diyor. Doktoruna güveniyorsan o ne diyorsa onu dinlemeye devam et
Ben kiza göre davraniyorum..doktor her emzirme sonrasi ver dedi ama bazi zamanlar süt oluyo ve emzirdikteb sonra aglamiyosa vermiyorum ama cogu zaman agliyo elini agzina sokuyo sapirdaniyo mamayi veriyorum o zaman.30la basladik 60 cc ya da 40cc veriyorum bir ölcek katiyosun..bizimki inanilmaz rahatliyo ve uykuya geciyo. Hhoney bunch
Bizimkide ciglik cigliga uyaniyor memede kaldigi surece sorun yok memedrn ayirdigim vakit cigligi basiyor cildircam uykuyu gectim artik ama aglamasa biraz sussa yeter bana