Bizde cuma günü 1 aylık olacağız doktor kontrolü yarın
Maşallah sağmayı alışkanlık edinmek çok güzel
Ben çok dolunca kızım da uyuyorsa gümde 2 yada 3 kez sağıyorum ama gayret etsem artar gibi
Bu arada 28ağustos mu Doğum? Biz de 1 aylık oluyoruz ayni gün müyüz

Valla bende geceye dogru bir sey kalmiyor..sabah guzel sagdim aksama dogru tukendiler ve 2saate kadr sut uretimi olmadi:)
Bende uyuyunca çok güzel oluyor kızın uyutursa bol bol gelir inşallah bi de smothieye devam İşe yarıyor

Ya o postayı kalkıp eşin vermesi çok güzel maşallah
Eşim ilk günler çok güzel destek oluyordu ama işe başlayalı çok azaldı desteği
Yoruluyor muhasebeci kafası yorgun oluyor ve hemen uyuyor
Sabah evden çıkıp akşam dönüşü tam 12 saat
Çok özlüyorum duygusal olarak da yetişemiyor şu an bana
Bu noktada lohusalık baya vurdu beni..

Bebesi uyumayanlar yuzunu ortuyor musunuz ? Ben ortmuyordum kucagimdaykenn falan 2dir deniyorum yuzunu ince bir seyler orttugum an uykuya daliyor..

Herkese merhaba Saat 2 de uyandık.Şu an gecenin 4 ü ve ben beşik sallıyorum Sizin bebişler gece kaç saat uyuyor?
Bende 3te uyandim saat 5 insallah uuuyuyacak tam oldu diyorum gozunu aciyor..gerci gunduz uzmedi beni hic o yuzden tolere edebiiliri.

Mama fobim oldu kizlar..biberonla icirirken birden tikaniyo ben yari aklimi kaybediyorum korkudan dinlene dinlene veriyorum az az ama sona dogru uykuya daliyo ödümü kopartiyo renk morariyo hıhh hıhhh diye ses hemen ters ceviriyorum ama tabi esimde bende kalp krizi geciriyoruz..philips avent yenidogan biberonda ama anlamadim degistirsemnmi

Uyumayangiller olarak rekor bende sanirim hic uyumadim daha emdi gazlandi kaka yapamadi biogai diye bi damla var bagirsaklari duzenliyo o rahatlati baya bi ama etkisini 1 haftada gosteriyo yeni baslayanlar icin cocuklari okula yollucam 7de kalkip ki uyumadim daha insallah gunduz uyurda bende uyurum rezene icicem bugun inşallah belki gece uyur 3 ay dolsa rahatlicaz insallah

Benimkide emerken oyle oluyor birden cok geliyor sut yavrum nefessiz kaliyor ablam dr brown mu vardi neydi onunla verirdi mamayi gaz yapmama ozelligide vardi simdi var mi bilmiyorum 12 sene onceydi benim bildigim

Mama verenler gece kac cc veriyorsunuz ve rahat uykuya dalıyormu ?
Değecekse bişeylere bende baslayacagım
Sutun yetiyorsa verme ya mamanin hazmi zor ilk baslarda doyduklarini anlamadiklari icin cok emmek istiyolar emdikce gazlanip uyumuyolar ama sonra gececek sabret canim

Kalksa ne olacak bebengin altini degistirmemis. Yazik uyumuyor bu?diyor en sonunda altini actim rahatladi cocuk ama 2.bucuk saattir de uyanik. Simdi tekrar karni acikti. Ben de bundan sonra onu uyandirmayacagim. Kendim kalkip bakacagim bebege. Boylece kalkiyom sana destek oluyom lafini duymam hic değilse. Kizdirdi beni sabah sabah.

Bizimki de oyle. Biberondan degil o. Biz yan ceviroyoruz tikandigi zamanlarda. Uyuyunca yutkunamiyo. Mama veroyorsun ya mutlaka su ver mamadan sonra.

Bebesi uyumayanlar yuzunu ortuyor musunuz ? Ben ortmuyordum kucagimdaykenn falan 2dir deniyorum yuzunu ince bir seyler orttugum an uykuya daliyor..
Orteyim de tokatlasın beni :) ne eldiven ne şapka taktirmiyor atletini değiştirirken yüzü 2 saniye kapanınca cinnet geciriyo :)

Mama verenler gece kac cc veriyorsunuz ve rahat uykuya dalıyormu ?
Değecekse bişeylere bende baslayacagım
2 ölçek yani 60 cc veriyorum gaz damlası da koyuyorum içine , gece mama veriyorum 1 kez kesmiştik gece sütüm anca yetiyorsa gece 1 gibi mama takviyesi yapıyorum 1.5 gibi uyudu 5e doğru kalktı kendi sütümü ısıtıp verdim ve süt sağdım ilk kez o saatte her zamankinin 2 katı çıktı

Evet 28 Ağustos 19:41
Senin kuzunun ismi neydi
Sağmaya mecburum düzenli sağmama rağmen , memede kalma süresini arttırdı ve buna rağmen akşamdan geceye uyumadı saatlerce meme verenler nasıl yapıyor ne hal kalır ne başka birşey , bebek bunun ayarlamasını yapamaz bence bizler yapmalıyız. Tabiki her istediğinde vereceğiz tabiki istediği kadar emecek ama tek alternatifi bu olanlar sağlıklı bişey yapmıyor bence o yüzden sağım gerekiyor memelerin kendini toparlaması gerekiyor ruh halinin de öyle

Günaydın uyumadan bi gece daha bitti
3 e kadar ara ara emzirdim sonra uyudu
Ardından kızım uyandı
Rüyasında kek gördü herhalde kalkıp kek istedi (akşam yapmıştım en son onu yemişti)
O da 5.30 gibi uyudu zor güç
Ardından yine emme seansı başladı
Yatağımda rahatça uyuyo kokumu alarak
Şuan kızım uyanık koşturuyor
Gündüz uykusunu beklicez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…