Maşallah sağmayı alışkanlık edinmek çok güzel
Ben çok dolunca kızım da uyuyorsa gümde 2 yada 3 kez sağıyorum ama gayret etsem artar gibi
Bu arada 28ağustos mu Doğum? Biz de 1 aylık oluyoruz ayni gün müyüz
Mesela sun sut sagiyorum. Birinden 20 cc cikti. Neden memiste kalsinki. Simdi digerini sagiyorum. Sonra ilk sagdigima geri donecegim. Toplamda 40 bile ciksa onceki sagdigimla birlrstirip 80 cc yapar. Esim de sabah verir bebege.
Ne yapayum adamda meme yok, ben de boyle cozum buldum. Yoksa gun gecmiyor uykusuz
Ya o postayı kalkıp eşin vermesi çok güzel maşallah
Eşim ilk günler çok güzel destek oluyordu ama işe başlayalı çok azaldı desteği
Yoruluyor muhasebeci kafası yorgun oluyor ve hemen uyuyor
Sabah evden çıkıp akşam dönüşü tam 12 saat
Çok özlüyorum duygusal olarak da yetişemiyor şu an bana
Bu noktada lohusalık baya vurdu beni..
Mama fobim oldu kizlar..biberonla icirirken birden tikaniyo ben yari aklimi kaybediyorum korkudan dinlene dinlene veriyorum az az ama sona dogru uykuya daliyo ödümü kopartiyo renk morariyo hıhh hıhhh diye ses hemen ters ceviriyorum ama tabi esimde bende kalp krizi geciriyoruz..philips avent yenidogan biberonda ama anlamadim degistirsemnmi
Uyumayangiller olarak rekor bende sanirim hic uyumadim daha emdi gazlandi kaka yapamadi biogai diye bi damla var bagirsaklari duzenliyo o rahatlati baya bi ama etkisini 1 haftada gosteriyo yeni baslayanlar icin cocuklari okula yollucam 7de kalkip ki uyumadim daha insallah gunduz uyurda bende uyurum rezene icicem bugun inşallah belki gece uyur 3 ay dolsa rahatlicaz insallah
Mama fobim oldu kizlar..biberonla icirirken birden tikaniyo ben yari aklimi kaybediyorum korkudan dinlene dinlene veriyorum az az ama sona dogru uykuya daliyo ödümü kopartiyo renk morariyo hıhh hıhhh diye ses hemen ters ceviriyorum ama tabi esimde bende kalp krizi geciriyoruz..philips avent yenidogan biberonda ama anlamadim degistirsemnmi
Benimkide emerken oyle oluyor birden cok geliyor sut yavrum nefessiz kaliyor ablam dr brown mu vardi neydi onunla verirdi mamayi gaz yapmama ozelligide vardi simdi var mi bilmiyorum 12 sene onceydi benim bildigim
Sutun yetiyorsa verme ya mamanin hazmi zor ilk baslarda doyduklarini anlamadiklari icin cok emmek istiyolar emdikce gazlanip uyumuyolar ama sonra gececek sabret canim
Ya o postayı kalkıp eşin vermesi çok güzel maşallah♥
Eşim ilk günler çok güzel destek oluyordu ama işe başlayalı çok azaldı desteği
Yoruluyor muhasebeci kafası yorgun oluyor ve hemen uyuyor
Sabah evden çıkıp akşam dönüşü tam 12 saat
Çok özlüyorum duygusal olarak da yetişemiyor şu an bana
Bu noktada lohusalık baya vurdu beni..
Kalksa ne olacak bebengin altini degistirmemis. Yazik uyumuyor bu?diyor en sonunda altini actim rahatladi cocuk ama 2.bucuk saattir de uyanik. Simdi tekrar karni acikti. Ben de bundan sonra onu uyandirmayacagim. Kendim kalkip bakacagim bebege. Boylece kalkiyom sana destek oluyom lafini duymam hic değilse. Kizdirdi beni sabah sabah.
2 ölçek yani 60 cc veriyorum gaz damlası da koyuyorum içine , gece mama veriyorum 1 kez kesmiştik gece sütüm anca yetiyorsa gece 1 gibi mama takviyesi yapıyorum 1.5 gibi uyudu 5e doğru kalktı kendi sütümü ısıtıp verdim ve süt sağdım ilk kez o saatte her zamankinin 2 katı çıktı
Maşallah sağmayı alışkanlık edinmek çok güzel
Ben çok dolunca kızım da uyuyorsa gümde 2 yada 3 kez sağıyorum ama gayret etsem artar gibi
Bu arada 28ağustos mu Doğum? Biz de 1 aylık oluyoruz ayni gün müyüz
Evet 28 Ağustos 19:41
Senin kuzunun ismi neydi
Sağmaya mecburum düzenli sağmama rağmen , memede kalma süresini arttırdı ve buna rağmen akşamdan geceye uyumadı saatlerce meme verenler nasıl yapıyor ne hal kalır ne başka birşey , bebek bunun ayarlamasını yapamaz bence bizler yapmalıyız. Tabiki her istediğinde vereceğiz tabiki istediği kadar emecek ama tek alternatifi bu olanlar sağlıklı bişey yapmıyor bence o yüzden sağım gerekiyor memelerin kendini toparlaması gerekiyor ruh halinin de öyle
Günaydın uyumadan bi gece daha bitti
3 e kadar ara ara emzirdim sonra uyudu
Ardından kızım uyandı
Rüyasında kek gördü herhalde kalkıp kek istedi (akşam yapmıştım en son onu yemişti)
O da 5.30 gibi uyudu zor güç
Ardından yine emme seansı başladı
Yatağımda rahatça uyuyo kokumu alarak
Şuan kızım uyanık koşturuyor
Gündüz uykusunu beklicez