Bence doktora danış öyle başla.
Anne sütü yeterliyse niye başlıyorsun ki?
Sana katiliyorum. Anne sutu varsa gerek yok. Dolabında onceden sagdigin kendi sutun varsa emzirdikten sonra onu verebilirsin doymadigini düşünüyorsan. @haney bunch.
Sutun yetiyorsa verme ya mamanin hazmi zor ilk baslarda doyduklarini anlamadiklari icin cok emmek istiyolar emdikce gazlanip uyumuyolar ama sonra gececek sabret canim
Doymadıgını düşünüyorum o yüzden vermek istiyorum
Gece iki bucuga kadar bir dk bos durmadı emiyor yutkunuyor arada ve uykuya dalamıyor
Benim gögüsler artık pörsüyor ona ragmen emmeye calısıyor
Resmen 4saat memede kaldı dün gece
Sütüm yetiyor aldıgı kiloya bakılırsa ortalama içerisinde ama sürekli emme istegi sayesinde ben aksamları özellikle süt üretemiyorum cocukta dalamıyor uykuya aclıktan diye düşünüyorum
Amacım kilosu artsın veya ben rahatlayayım değil gece uykusunu kacırmasın doysun ki bende süt üretebileyim

Gece iyi dinleniyorsan bol süt yapıyor memeler :)

Aslında senle cok farklı değil yaptıgımız
Biz bebegi memede tutuyoruz sen memeyi sagım makinesinde :)

Dün bir seyi kesfettim baddaniye dgeistirdim ördugüm kadife ipten yumusacik sicak tutan bir sey cocuk ona sarinca eskisine gore daha iyi uyuyo..muslinler ya da penye baddaniyeler o sicakligi vermiyo demekki
aynen canım hava ist. da bile baya serin geceleri ankara buzdur penye az bence
ben de penye takimlarinin üstüne örgü süveter ya da yelek giydiriyorum
genelde bebekler ozelde kız bebekler sıcağı seviyorlar
benim mayalı poğaça kızım öyle sarınca bi mayalaniyor bi mayalaniyorr offf ne tat

kizlar bebeği sütü surekli genzine kaçıran var mi
delireceğim her defasında aynısı oluyo nefesini toparlamakta zorlaniyo ve ben de sinilerim bozulup ağlıyorum

Mama verenler gece kac cc veriyorsunuz ve rahat uykuya dalıyormu ?
Değecekse bişeylere bende baslayacagım

2 gündür sürekli memede ve emerken memeyle dovusuyo cikariyo alıyor memnun değil gelişinden çok belli sık sık ve çok uzun emiyo ve inanılmaz huzursuz biryandan cikariyo kakası yeşil dün dayanamadım eşime mama aldırdım normalde çok karşıyım doğalı varken neden mama, dün ilk defa 23.00 gibi beni 1 saat emdikten sonra 60 cc yaptim, 40 cc içti uyudu ve saat 4 e kadar okadar saat 40 cc mama mi tuttu normalde uyumaz bende çok kararsız kaldim bide benimki çok minnak ama 40 cc mama 5 saat idare eder mi okadar saat ac kalması da iyi degil. Mama bir kısır döngü mama verdikçe süt azalicak ve mamaya mecbur kalıcaz, mama içenler genelde 4. 5. Ayda memeyi reddediyor bunu bile bile uyumadan önce birkaç gün verip takip edicem

delireceğim her defasında aynısı oluyo nefesini toparlamakta zorlaniyo ve ben de sinilerim bozulup ağlıyorum

Canım hayırlı olsun bebeğin güle güle büyüt. Sütün fazla geliyordur muhtemel ilk emmeye başladığında oluyor memeyi iki parmak arası makas yaparak biraz hızı azalabilir

Aslında senle cok farklı değil yaptıgımız
Biz bebegi memede tutuyoruz sen memeyi sagım makinesinde :)
Ben mememi hem kızıma hem sağım Makinesi diye ikiye böldüm sağdığım sütle hızlı doyup güzel uyuyor bende dinlenip süt üretiyorum , gün içinde ve gece uykuya geçemiyorsa emziriyorum ama emzirme süresi uzandığında 2mizde terliyoruz ve sıcaktan uykuya geçemiyor gece uykusu önemli

Aynı canım cuma günü kontrol var beklemedeyim hala sancım yok zaman geçmek bilmiyor sen nasılsın be zaman gittin en son doktora bi ikimiz kaldık koca topikte doğumu bekleyen
Benim de takvimim silinmiş. Sen yazmayinca ben dogum yaptin diye dusundum Cumartesi ye kadar gelmezse gel demisti 3 günde bir cagiracak bende belirti de yok hafif bel ağrım oluyor o da yorulunca gelmiyorlar dogumun kapanisi bizde olacak ama sanki benimki kendi gelmeyecek gibi.

Ben gece 2de sagiyorum. Ve sabah. Bu sabah gec uyandigi icin sagma isi de gec kaldi. Insallah emmeyi birakmaz.40 dakika emzirip,gazini cikatip, altini acip yatiriyorum. Sagdigin sut varsa mama verme. Ben 80 veya 90 cc anne sutu veriyorum. 60 arrik az geliyor bize.

Orteyim de tokatlasın beni :) ne eldiven ne şapka taktirmiyor atletini değiştirirken yüzü 2 saniye kapanınca cinnet geciriyo :)
Bizimkide oyle giyinmekten neftet ediyo ama uykuys gecemedegi icin ortuye bise demedi

Canım hayırlı olsun bebeğin güle güle büyüt. Sütün fazla geliyordur muhtemel ilk emmeye başladığında oluyor memeyi iki parmak arası makas yaparak biraz hızı azalabilir
yapiyorum
benim göğüs uçlarım gevşek bebitom hızlı hızlı çekiyor 1 2 dk. sonra mutlaka genzine kaçırıp nefesi kaçıyor

Biz mamada yasiyoruz onu aklimi kaybedicem korkudan uykuya dalinca oluyo bizim

28 Ağustos 16:44
Zeynep Erva
Doğum günleri olduğunda birbirimize kalp yollarız paylaştığımız bu günlerin hatırına
Memeler dolunca ya emecek ya sağacağım genelde emzirmeyi tercih ediyorum psikolojik olarak pompadan kaçıyorum sanırım evet kesinlikle çok yorucu bir döngü her ikisi de emek istiyor
Düşünüyorum ki bunca rahmet olmasının sebebi buncaa zahmetle gelmesi sanırım evladın
Çok hamd olsun bu güzel telaşlarımıza

Su vermiyorum ben hic gerek var mi ki doktor demedi oyle bir sey
Ver su. Ben arada veriyorum ams duzenli verecegim artik. Mama vermiyorum. Mama veren 1 kasik su verse iyi olur. Agzinda mama kalintisi olmaz.

Su vermiyorum ben hic gerek var mi ki doktor demedi oyle bir sey
Ben doktora sorduğumda kesinlikle su verme dedi. Mamayı da su ile hazırlıyorsun onun suya ihtiyacı yok dedi. Ağzındaki mama kalıntıları için mama verdikten sonra az biraz da emziriyorum geçiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…