- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Bence doktora danış öyle başla.
Anne sütü yeterliyse niye başlıyorsun ki?
Sana katiliyorum. Anne sutu varsa gerek yok. Dolabında onceden sagdigin kendi sutun varsa emzirdikten sonra onu verebilirsin doymadigini düşünüyorsan. @haney bunch.
Ben kiza göre davraniyorum..doktor her emzirme sonrasi ver dedi ama bazi zamanlar süt oluyo ve emzirdikteb sonra aglamiyosa vermiyorum ama cogu zaman agliyo elini agzina sokuyo sapirdaniyo mamayi veriyorum o zaman.30la basladik 60 cc ya da 40cc veriyorum bir ölcek katiyosun..bizimki inanilmaz rahatliyo ve uykuya geciyo. H honey bunch
Doymadıgını düşünüyorum o yüzden vermek istiyorumSutun yetiyorsa verme ya mamanin hazmi zor ilk baslarda doyduklarini anlamadiklari icin cok emmek istiyolar emdikce gazlanip uyumuyolar ama sonra gececek sabret canim
Gece iyi dinleniyorsan bol süt yapıyor memeler :)2 ölçek yani 60 cc veriyorum gaz damlası da koyuyorum içine , gece mama veriyorum 1 kez kesmiştik gece sütüm anca yetiyorsa gece 1 gibi mama takviyesi yapıyorum 1.5 gibi uyudu 5e doğru kalktı kendi sütümü ısıtıp verdim ve süt sağdım ilk kez o saatte her zamankinin 2 katı çıktı
Ay yok korkarım ya kusup duruyor bogar kendini falan Allah korusunBebesi uyumayanlar yuzunu ortuyor musunuz ? Ben ortmuyordum kucagimdaykenn falan 2dir deniyorum yuzunu ince bir seyler orttugum an uykuya daliyor..
Aslında senle cok farklı değil yaptıgımızEvet 28 Ağustos 19:41
Senin kuzunun ismi neydi
Sağmaya mecburum düzenli sağmama rağmen , memede kalma süresini arttırdı ve buna rağmen akşamdan geceye uyumadısaatlerce meme verenler nasıl yapıyor ne hal kalır ne başka birşey , bebek bunun ayarlamasını yapamaz bence bizler yapmalıyız. Tabiki her istediğinde vereceğiz tabiki istediği kadar emecek ama tek alternatifi bu olanlar sağlıklı bişey yapmıyor bence o yüzden sağım gerekiyor memelerin kendini toparlaması gerekiyor ruh halinin de öyle
aynen canım hava ist. da bile baya serin geceleri ankara buzdur penye az benceDün bir seyi kesfettim baddaniye dgeistirdim ördugüm kadife ipten yumusacik sicak tutan bir sey cocuk ona sarinca eskisine gore daha iyi uyuyo..muslinler ya da penye baddaniyeler o sicakligi vermiyo demekki
Mama verenler gece kac cc veriyorsunuz ve rahat uykuya dalıyormu ?
Değecekse bişeylere bende baslayacagım
kizlar bebeği sütü surekli genzine kaçıran var mi
delireceğim her defasında aynısı oluyo nefesini toparlamakta zorlaniyo ve ben de sinilerim bozulup ağlıyorum
Ben mememi hem kızıma hem sağım Makinesi diye ikiye böldümAslında senle cok farklı değil yaptıgımız
Biz bebegi memede tutuyoruz sen memeyi sagım makinesinde :)
Benim de takvimim silinmiş. Sen yazmayinca ben dogum yaptin diye dusundum Cumartesi ye kadar gelmezse gel demisti 3 günde bir cagiracak bende belirti de yok hafif bel ağrım oluyor o da yorulunca gelmiyorlar dogumun kapanisi bizde olacak ama sanki benimki kendi gelmeyecek gibi.Aynı canım cuma günü kontrol var beklemedeyim hala sancım yok zaman geçmek bilmiyor sen nasılsın be zaman gittin en son doktora bi ikimiz kaldık koca topikte doğumu bekleyen
Ben gece 2de sagiyorum. Ve sabah. Bu sabah gec uyandigi icin sagma isi de gec kaldi. Insallah emmeyi birakmaz.40 dakika emzirip,gazini cikatip, altini acip yatiriyorum. Sagdigin sut varsa mama verme. Ben 80 veya 90 cc anne sutu veriyorum. 60 arrik az geliyor bize.Ben mememi hem kızıma hem sağım Makinesi diye ikiye böldümsağdığım sütle hızlı doyup güzel uyuyor bende dinlenip süt üretiyorum , gün içinde ve gece uykuya geçemiyorsa emziriyorum ama emzirme süresi uzandığında 2mizde terliyoruz ve sıcaktan uykuya geçemiyor gece uykusu önemli
Su vermiyorum ben hic gerek var mi ki doktor demedi oyle bir seyBizimki de oyle. Biberondan degil o. Biz yan ceviroyoruz tikandigi zamanlarda. Uyuyunca yutkunamiyo. Mama veroyorsun ya mutlaka su ver mamadan sonra.
Bizimkide oyle giyinmekten neftet ediyo ama uykuys gecemedegi icin ortuye bise demediOrteyim de tokatlasın beni :) ne eldiven ne şapka taktirmiyor atletini değiştirirken yüzü 2 saniye kapanınca cinnet geciriyo :)
yapiyorumCanım hayırlı olsun bebeğin güle güle büyüt. Sütün fazla geliyordur muhtemel ilk emmeye başladığında oluyor memeyi iki parmak arası makas yaparak biraz hızı azalabilir
Biz mamada yasiyoruz onu aklimi kaybedicem korkudan uykuya dalinca oluyo bizimkizlar bebeği sütü surekli genzine kaçıran var mi
delireceğim her defasında aynısı oluyo nefesini toparlamakta zorlaniyo ve ben de sinilerim bozulup ağlıyorum
28 Ağustos 16:44Evet 28 Ağustos 19:41
Senin kuzunun ismi neydi
Sağmaya mecburum düzenli sağmama rağmen , memede kalma süresini arttırdı ve buna rağmen akşamdan geceye uyumadısaatlerce meme verenler nasıl yapıyor ne hal kalır ne başka birşey , bebek bunun ayarlamasını yapamaz bence bizler yapmalıyız. Tabiki her istediğinde vereceğiz tabiki istediği kadar emecek ama tek alternatifi bu olanlar sağlıklı bişey yapmıyor bence o yüzden sağım gerekiyor memelerin kendini toparlaması gerekiyor ruh halinin de öyle
Ver su. Ben arada veriyorum ams duzenli verecegim artik. Mama vermiyorum. Mama veren 1 kasik su verse iyi olur. Agzinda mama kalintisi olmaz.Su vermiyorum ben hic gerek var mi ki doktor demedi oyle bir sey
Bugün 18 değil mi dpğuğu günü saymayacak mıyız?Evet canım bugün 17 günlükler
Ben doktora sorduğumda kesinlikle su verme dedi. Mamayı da su ile hazırlıyorsun onun suya ihtiyacı yok dedi. Ağzındaki mama kalıntıları için mama verdikten sonra az biraz da emziriyorum geçiyorSu vermiyorum ben hic gerek var mi ki doktor demedi oyle bir sey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?