Bende 70e çıkardım artık 60 kesmiyor evet , 60 verip yetmeyince 20cc ilave yaptığımız da oldu. Sabaha karşı sağdığım sütü veriyorum ama nadiren uykusu kaçıyor boncuk boncuk bakıyor veya ağlıyorsa meme veriyorum hemen bayılıyor zaten

İşte bende sadece gece vermeyi düşündüm
Memede emmiş ya ondan 40cc yetmiş olabilir

Sen bide mama mı veriyorsun ?

Ben biberon kullanmıyorum ama arkadaşım biberonda pirematüre bebekleri için biberon başlığı al onunla ver demişti. Diğer biberonlar lıkır lıkır kolay aktığı için bebek zorlanmıyor içerken ve sonrasında memede zorlandığı için memeyi reddediyor demişti.
Dr browns biberonlarında varmış bu başlık.Tabi bu söylediği yenidoğan bebekler içindi, sizin bebiş bir aylık olduysa prematüre başlık olur mu bilmem

2 sen uyandı 5:30 da uyudu, 06:30 da tekrar uyandı 3 aylık olunca uykusu düzene giriyorsa iyi

Nerde canım ya benimde aynı bel ağrım oluyor ama uyuyup uyanınca geçmiş oluyor benimde artık umudum kalmadı kendi sancımın geleceğine zaten diğerleri de suni sancı ile doğmuşlardı bunda da gelmiyor sancım ne diyelim hayırlısı ne zamansa o zaman gelecekler artık içerde kalacak halleri yok ya

Canım benim kız anne sütü ile yeterli kilo alamadığı için ben günde 1-2 sefer mama veriyorum. Gece 11 de veriyorum 60 cc ama öncesinde muhakkak emziriyorum zaten ne hikmetse çocuk akşamları emerek doymuyor o yüzden 60 cc yi de çok rahat 5 dk da içiyor. Meme reddi olmasın diye o mamayı da ben beslenme sondası ile göğsümden veriyorum beni emdiğini sanıyor. Sonra ellemesem sabaha kadar uyur o kadar derin uyuyor ama doktor 3-4 saat demişti o yüzden ben 3 buçuk saat sonra zorla uyandırıp emziriyorum. Bir de mama verdiğim zaman beni emmemiş olursa muhakkak sağım yapıyorum ki sütüm azalmasın.

Bi 28 Ağustos doğumlu da bizde var

Kullanmaya basladın mı beslenme sondasını :)
Sırıngayla mı veriyorsun peki

Canım ne yapalım bizim de kısmetimiz uzaktaymış. Sırf memleketlimiz diye kötü bir evlilik yapmaktan iyidir, annelerimiz de emin ol böyle düşünüyordur. Benimkiler beni evlendirirken çok üzüldüler uzak diye ama şimdi eşimi benim kadar seviyorlar. Annen için çok sevindim, daha da iyi olacak gün geçtikçe. Ben de hergün fotoğraf video yolluyorum, biz de 40 ımız çıkınca gidicez inşallah. Hava değişimi olmasından korkuyorum inşallah hayırlısıyla gider geliriz siz de biz de.

Suni sanci alıp daha sonra sezaryan a girmektense direkt sezaryan mi istesem.diyorum. suni şancı çoğu zaman.fayda etmiyormuş çok hareket.halinde kalirsam bel ağrısı oluyor yoksa o da Yok sanki hep.boyleymisim böyle kalacakmışım gibi hissediyorum

Beslenme sondası mantıklı canim ben kızımda mama almıştım evde olmadigim zaman annem versin diye yani normalde vermiyordum 4-5 aylık civarıydı 1 haftada biraz fazla çıktım dışarı annem o ara mama verdi ve inanır mısın meme reddi yaşadım istemedi memeyi sonra attım o mamayı çöpe zorla emzirdim tam 1.5 ay beni uykuda emdi uyanınca itekliyordu ufacık cin bebe, sonra meme bağımlısı oldu 24 ay emdi suan 4 yaşında hala içi gidiyor kardeşi emerken ah bi emre dünyalar onun olcak 1 tane anne emliyim diyor
Buara 28 ağustos doğumuyuz bizde kaç gr aldı bebiş bizimde pazartesi asi var orda görücez az ama bizimde

Tabiki o günleri görelim inşallah
Ben genelde emzirme sonrası kalan sütü sağıyorum , sağma emzirmeye rast gelmese de sağıyorum uyanıp emmek isterse yine süt geliyor

Ben doktora sorduğumda kesinlikle su verme dedi. Mamayı da su ile hazırlıyorsun onun suya ihtiyacı yok dedi. Ağzındaki mama kalıntıları için mama verdikten sonra az biraz da emziriyorum geçiyor
Bende oyle dusunuyorum ilk 6 ay anne sutunden baska hicbir sey verilmiyor

Ya yenidogan bizimkide cok az geliyo ama nasil basariyor bilmiyorum siz ne kullaniyorsunuz

Dedigin gibi annem yogun bakimda bile en cok tepkiyi esime verdi..nerdeyse benden cok sevior :))) Insallah canim bizim 20 gun doldu bile ❤ 40 olsun gidicem hemen

ben sadece emzirdiğim halde günde birkaç yudum su veriyorum. çünkü ben yağlı/tuzlu şeyler yediğimde nasıl susuyorsam sütüm de aynı olduğundan onun da birkaç yudum suya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. mama verenler bence verin su. sudan zarar gelmez ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…