1 haftadır günde 60 cc veriyorum mama , sütüm artmasına rağmen yetmeyip uyumayınca gece öğününde veriyorumSen bide mama mı veriyorsun ?
ben sadece emzirdiğim halde günde birkaç yudum su veriyorum. çünkü ben yağlı/tuzlu şeyler yediğimde nasıl susuyorsam sütüm de aynı olduğundan onun da birkaç yudum suya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. mama verenler bence verin su. sudan zarar gelmez ki
Maşallah. Kaçıncı günüDoktor kontrolünden geldik , 54 cm olmuş 3960 olmuş , hastaneden 2800 çıkmışsa güzel kilo almış dedi doktordoktora birkaç soru sordum ama kıZımın ağlamasından sızlanmasından çok kalamadık sonra doğru emzirme odasına 4 bebekli kadın var bir benim cadı bağırıyor bas bas kan ter içinde geldik eve
29.günü , Yarın tam 1 aylık oluyor kızımMaşallah. Kaçıncı günü
Hey maşallah cocugun hayatı yemek yemek üstüne kurulu1 haftadır günde 60 cc veriyorum mama , sütüm artmasına rağmen yetmeyip uyumayınca gece öğününde veriyorum
maşallah kuzuya. kaç cm doğmuştu onu merak ettim? 1 ayda ne kadar uzuyolar acabaDoktor kontrolünden geldik , 54 cm olmuş 3960 olmuş , hastaneden 2800 çıkmışsa güzel kilo almış dedi doktordoktora birkaç soru sordum ama kıZımın ağlamasından sızlanmasından çok kalamadık sonra doğru emzirme odasına 4 bebekli kadın var bir benim cadı bağırıyor bas bas kan ter içinde geldik eve
sormadım ama 2 yudum su için gerek de görmedim :)Doktora sordun mu peki , 6 ay sadece anne sütü denmesinin bir sebebi vardır, suya ihtiyacı olsa doktorlar söylerdi bence sen yine de bir sor istersen
Ben emziriyorum sadece. Biberon almıştım aventin ama kullanmadım. Emzirdikçe arttığını söylediler sütün.Ya yenidogan bizimkide cok az geliyo ama nasil basariyor bilmiyorumsiz ne kullaniyorsunuz
Bende öyle dayanamayıp öpüyorumKizlar bebegin kafasinda kepek gibi dokuntuler var gecer mi var mi kullanilcak bise ? Yuzunde isilik gibi dokuntuler var..dayanamayip opuyoruz ondan mi oluyo kibabasina opturmeyip kendim opuyorum o da ben yokken opuyo
Canım sütünü sağıp vermeyi dene eğer sütün yetiyosa verme bence eMama verenler gece kac cc veriyorsunuz ve rahat uykuya dalıyormu ?
Değecekse bişeylere bende baslayacagım
Bana doktor lansinoh un biberonunu tavsiye etti. Sağma makinası almıştım lansinohun bineronunuda kullanıyorum mama verirken diğer biberonlar gibi çok akmıyor birde medela calma marka biberon bebek çekmeden akmıyo anne göğsü gibi.Mama fobim oldu kizlar..biberonla icirirken birden tikaniyo ben yari aklimi kaybediyorum korkudandinlene dinlene veriyorum az az ama sona dogru uykuya daliyo ödümü kopartiyo renk morariyo hıhh hıhhh diye ses hemen ters ceviriyorum ama tabi esimde bende kalp krizi geciriyoruz..philips avent yenidogan biberonda ama anlamadim degistirsemnmi
Bende aynı senin gibiyim canım benimde ağrım sancım yok koşturmacadan bel ağrım oluyor o kadar canım benim diğer uç Doğumum da suni sancıyla oldu sen pozitif düşün denemeden karar verme bence canım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda nasıl doğdukları çok da farketmiyorSuni sanci alıp daha sonra sezaryan a girmektense direkt sezaryan mi istesem.diyorum. suni şancı çoğu zaman.fayda etmiyormuş çok hareket.halinde kalirsam bel ağrısı oluyor yoksa o da Yok sanki hep.boyleymisim böyle kalacakmışım gibi hissediyorum
Bizim ABO kan uyuşmazlığından dolayı sarılık oluşmuş, 6. günde 20 ye kadar çıktı değerimiz, 1 gece fototerapi sonrası 13,9 a düştü, sonra sık sık emzirdim, sabahları güneşte 5-10 dk çıplak yatırmayaca çalıştım, geceleri ışıkta uyuduk, çok şükür 21 günlükken 7,4 e düştü, stresli bi süreçti, inşallah sizin de düşer.Bebeği sarılık olan kızlar sarılık degerını nasıl düşürdünüz benim oğlanın değeri 14.2 cıktı doktor bol bol emzır diyor demesi kolay ama oğlan emmio
Evet canım evet senle konuştuktan sonra bi kaç emzirme danışmanından daha emzirme sondasını tavsiye ettiklerini okuyunca bi cesaret denedim; enjektörden daha rahat oldu, kolayıma geldi ne yalan söyleyeyimKullanmaya basladın mı beslenme sondasını :)
Sırıngayla mı veriyorsun peki
Ayy kızın çok tatlıymış yaaBeslenme sondası mantıklı canim ben kızımda mama almıştım evde olmadigim zaman annem versin diye yani normalde vermiyordum 4-5 aylık civarıydı 1 haftada biraz fazla çıktım dışarı annem o ara mama verdi ve inanır mısın meme reddi yaşadım istemedi memeyi sonra attım o mamayı çöpe zorla emzirdim tam 1.5 ay beni uykuda emdi uyanınca itekliyordu ufacık cin bebe, sonra meme bağımlısı oldu 24 ay emdi suan 4 yaşında hala içi gidiyor kardeşi emerken ah bi emre dünyalar onun olcak 1 tane anne emliyim diyor
Buara 28 ağustos doğumuyuz bizde kaç gr aldı bebiş bizimde pazartesi asi var orda görücez az ama bizimde
Sen tecrübelisin daha iyi.biliyorsun zaman geçtikçe insan stres oluyormusBende aynı senin gibiyim canım benimde ağrım sancım yok koşturmacadan bel ağrım oluyor o kadar canım benim diğer uç Doğumum da suni sancıyla oldu sen pozitif düşün denemeden karar verme bence canım bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alalımda nasıl doğdukları çok da farketmiyor
Canim dondurucuya stoklamadin mi. Ben dondurucuya attim. Buzdolabi kisminda da 3 veya 4 paket sutum oluyor. Ise baslayinca o stoklar yetmeyecek. Iznim bitecek diye kaygi basladi bende de. Hafta sonu 40imiz cikiyor.1 haftadır günde 60 cc veriyorum mama , sütüm artmasına rağmen yetmeyip uyumayınca gece öğününde veriyorum
Hey maşallah cocugun hayatı yemek yemek üstüne kurulu
Şifa olsun yavrunaEvet canım evet senle konuştuktan sonra bi kaç emzirme danışmanından daha emzirme sondasını tavsiye ettiklerini okuyunca bi cesaret denedim; enjektörden daha rahat oldu, kolayıma geldi ne yalan söyleyeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?