Dedigin gibi annem yogun bakimda bile en cok tepkiyi esime verdi..nerdeyse benden cok sevior :))) Insallah canim bizim 20 gun doldu bile ❤ 40 olsun gidicem hemen
Bizim de 20 gün doldu, yarın yarı 40 gezmesine götürcez Dün e-Bebek'e gittik o bile iyi geldi

Canim dondurucuya stoklamadin mi. Ben dondurucuya attim. Buzdolabi kisminda da 3 veya 4 paket sutum oluyor. Ise baslayinca o stoklar yetmeyecek. Iznim bitecek diye kaygi basladi bende de. Hafta sonu 40imiz cikiyor.
Yok ben henüz stokluk duruma gelemedim ama 4 ay sonra başlayacağım işe stok için erken benim için
Sen ne zaman başlayacaksın

Evdeki tartiya uymuyor genelde. Doğum kilosu üzerine 600 gr aldıysa kötü değil bence muhtemel 600 gecmistir senin. Benimkide buara cok faxla emiyo kakasi yesil oluyor yani yaramadan cikiyo oluyormus sut insallah almisizdir bizdr.Aynı gün doğmuşuz bizide pazartesi çağırdılar asiya

kızımı emziriyodum fena sallandık kendime o an güvenli bi yer baktım. Allah beterinden korusun elim ayağım bosaldı. kendimden önce kucağımdakini düşündüm
Allahım sana emanetiz sen koru rabbim
Çok korktuk kızlar başladım ağlamaya ne yapacağımı şaşırdım
Ben direk eşimi aradım telefonlar cekiyordu o an depremi birlikte yasadık resmen kucagımda öykü sıkı sıkıya sarıldım ne yapacagımı bilemedim bende basladım aglamaya
Cık dısarı diyor nereye gideyim diyorum kalakaldım kitlendim resmen
Rabbim beterinden korusun

Bende bittiği saniye eşimi aradım korkma bina deprem yönetmenliğine uygun diyor

amiin. 99 depremini düsünemiyorum bile gece yarısı annem aklıma geldi. ikizim var benim o depremde birimizi ayağında sallıyormuş birimizi de emziriyormuş. düşünsene ne yapabilirsin nereye çıkabilirsin 2 cocukla.

Oyy o daha kötüymüş
Zaten gecenin körüydü afyonu patlamamıs canı burnunda uyku sersemi on kat fazla korkmustur ya
Rabbim bi daha öyle günler yasatmasın bu bile yeterince ürkütücüydü
Kocaeliden Eskişehir den tanıdıklar bile hissetmiş

Humana still tee kullanan var mi arkadaslar. Etki etti mi size ve gorseli varsa kullananlar bana atabiljr mi birkac cesidi var sanirim hangisini almaliyim bilemedim

Sen tecrübelisin daha iyi.biliyorsun zaman geçtikçe insan stres oluyormus
Evet canım maalesef son günler daha stresli oluyor zaman hiç geçmiyor gibi geliyor birde çevredekiler de etkili oluyor tabi hala doğurmadın mı ne zaman doğacak ben bilsen zaten ona göre hareket ederim ama anlatamıyorsun tabi bende diyorum kızım içerde çok rahat şuan ne zaman doğmak isterse o zaman doğacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…