Humana still tee kullanan var mi arkadaslar. Etki etti mi size ve gorseli varsa kullananlar bana atabiljr mi birkac cesidi var sanirim hangisini almaliyim bilemedim
İstanbul da yaşayan arkadaşlarım hepimize çok geçmiş olsun valla aklım çıktı resmen çocukların 3 de okuldaydılar ne tarafa bölüneceğimi şaşırdım resmen şimdi çok şükür hepsi yanımda gözümün önünde içim rahatladı Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın insanın aklına bir anda herşey geliyor birde telefonlar çekmedi ulaşım olmadı çok kötüydü Rabbim beterinden korusun inşallah
2017'den bu yana etiket okuyoruz, tüketici bilincini geliştirmeye ve farkındalığı arttırmaya çalışıyoruz. #NeYediğiniziBilin
gidadedektifi.com
aynı malzemelerin toz halinde bulunduğu, içinde sadece pancar sekeri olan doğal bitki çayı içiyorum atmıstım buraya. humanada yazdıkları bitkiler tüm çayın %4ünü kapsıyor. güvenip de alamadım gerçekten
Humana still tee kullanan var mi arkadaslar. Etki etti mi size ve gorseli varsa kullananlar bana atabiljr mi birkac cesidi var sanirim hangisini almaliyim bilemedim
ben sadece emzirdiğim halde günde birkaç yudum su veriyorum. çünkü ben yağlı/tuzlu şeyler yediğimde nasıl susuyorsam sütüm de aynı olduğundan onun da birkaç yudum suya ihtiyacı olduğunu düşünüyorum. mama verenler bence verin su. sudan zarar gelmez ki
Ayni seyi bende dusunuyorum kizim ilk 2 gun cildirircasina agliyordu bide kayinvalidem sicakta battaniye sarip durdu ustune. Ben cok fazla su icen biriyim hamileleigimdede hep boyle oldu. Ilk dogdugunda kontrol eden doktorum kesinlikle su vermeyin demisti e tabiki bende vermedim. O aglamalarin ardindan goturdugumuz doktor emdikten sonra cay kasigi kadar su ver cocugun bobrekleri kurumus susuzluktan dedi tahliller den sonra. Bizde vermeye basladik gunde 2 cay kasigi kadar. Cocugum kendine geldi sapirtada sapirtada icti suyu brn veriyorum suyu ve ayni senin gibi dusunuyorum.
Bizim de 20 gün doldu, yarın yarı 40 gezmesine götürcez Dün e-Bebek'e gittik o bile iyi geldi
[/QUOTE=cesaret etmissin biz edemiyoruz mikrop kapar vs diye avmye zaten goturemedik
Ben 6 günlükken dışarı çıkarttım yürüyüş yaptım. Bugün 1 aylık olduk, 7-8 defa keyfi olarak çıktık dışarı herhalde. Biraz temiz havaya ihtiyacı var bence bebeklerimizin EElwing6