Oy

Oyle ama sut yapiminda cok etkili oldugunu soyluyor herkes ben de alsam diyorum kararsiz kaldim
Mühendisinoglu adlı instagram hesabı incelemişti içerigini bi oku istersen

Eklentiler

• E22AE2D8-2AEF-4F95-9948-836648B2D76B.webp
    40,3 KB · Görüntüleme: 44
Ayy okullarda tatil oldu dimi
Cok korkmustur yavrucaklar

Ben aldım ama içerigini okumamıstım hic ondan paketini bile acmadan duruyor öyle evde
Bende mühendisinoglunun incelemesinden ögrendin yüzde 90 küsürünün sadece şelerden olustugunu
Şaka gibi yazan doktorlarda varmıs

Ben hergun çıkıyorum artik kızımı anasifindan almaya gidiyorum hemen karşımda gerçi ama bebeği bırakamıyorum ordan kızımla yürüyoruz bebiş direk bayiliyo dışarda

Buarada yatarak bebek emzirmek orta kulak agrisina sebep olabiliyormus aklında olsun herkesin feci ağrılı zor oluyor
Istanbulda yaşayan arkadaşlar geçmiş olsun rabbim korusun herkesi

böbreklerin kurudugunu nasıl anladı
aynen öyle. gıda dedektifini yıllardır takip ederim. muhendisinoglunu burda öğrendim ama böyle insanlar iyi ki var.
valla benim çaydan çok memnunum

Muhendisinogluna guvenerek aldim bebek bezini islak mendili sampuani vs... ama sleppy tam bir fiyasko
kız muhendisinoglu napsın içeriğinin güvenilir olduğunu söylemis ama her bebek her bezi sevmiyor deneyerek öğrenicez. mesela sleepy bizde de geçirdi prima kullanıyorum suan

böbreklerin kurudugunu nasıl anladı

aynen öyle. gıda dedektifini yıllardır takip ederim. muhendisinoglunu burda öğrendim ama böyle insanlar iyi ki var.
valla benim çaydan çok memnunum
Seninki hangi markaydı ?
Birde ben cayda kompostoda icmiyorum hatta böyle cokta deli gibi beslenmiyorum ama sütüm var şükür belki sizinkide vardır da çaya yoruyorsunuzdur
Cunku süt beyinde olur moraliniz yerindeyse su bile tüketseniz süt yapar diyorlar
Bilemedim

Muhendisinogluna guvenerek aldim bebek bezini islak mendili sampuani vs... ama sleppy tam bir fiyasko
Adam içerigini inceliyor yahu her bebek herşeyi kabul etmez ki
Atıyorum clinique bana cok iyi geliyor ama xx marka dokunuyor belki sanada xx marka iyi geliyordur adamın dedigi bunların bunların içerigi temiz
Hem sadece sleepy ise önermiyor en az on bebek markası daha öneriyor bebeginin cildine hangisi uyarsa onu seciyorsun

benim başta çok güzel sütüm vardı ama daha sonra çocuk yarım saat emiyor yine doymuyordu göğüsler de inmiş balon gibiydi. çünkü güçlendi güzel emmeye başladı benim takviye yetersiz kaldı. beyinde bittiğini bende düsünüyorum hep pozitif olmaya çalışıyorum ama bazen cidden olmuyor süt. bana en güzel sütü uyku yapıyor valla
benim kullandığım bu

Eklentiler

• 01C03C70-C912-4826-8C20-4B7E96F99B14.webp
    34,4 KB · Görüntüleme: 35
  • 4FAA56E8-CF49-46BE-A115-EF4E888979C3.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 32
Ankaara soguk canim pek gezme havasi yok avmyede goturmek istemem acikcasi haftasonlari insan kalabaligi :)) hava guzel olsun az daha zaman gecsin bizde gezeriz elbett evde baya bunaldik

Tırnaklarını kesmedik daha kesince çıkarırım bende , bugün hastanede üstünü çıkardık eldivenini giydirirken baktım elleri buz gibi olmuştu
Canim kan dolasimindan dolayi elleri soguk olurmus bebeklerin.yani üsüme degilmis o tirnak kestim ben ama cok cabuk uzadigindan eldivenkullaniyorum sinirlenince yuzunu tirmaladigindan

Ben hem mama veriyorum hem meme günden güne azda olsa artıyor sütüm tabi bu bebekle de ilgili, bizim ki seviyor emmeyi, dün gece mantar mı var acaba diye diye emzirmek istemedim doktora gidene kadar, uyumadı dogru düzgün en son aklıma geldi emzik verdim gözünü kapatıverdi

Aklımda olsun nerede satılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…