- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Mühendisinoglu adlı instagram hesabı incelemişti içerigini bi oku istersenOy
Oyle ama sut yapiminda cok etkili oldugunu soyluyor herkes ben de alsam diyorum kararsiz kaldim
Ayy okullarda tatil oldu dimiİstanbul da yaşayan arkadaşlarım hepimize çok geçmiş olsun valla aklım çıktı resmen çocukların 3 de okuldaydılar ne tarafa bölüneceğimi şaşırdım resmen şimdi çok şükür hepsi yanımda gözümün önünde içim rahatladı Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın insanın aklına bir anda herşey geliyor birde telefonlar çekmedi ulaşım olmadı çok kötüydü Rabbim beterinden korusun inşallah
Aa cok enteresan gercekten bu kadar şekerli seyi nasıl verdi senin doktorBenim doktorumda yazdı bu çayı , kendisine güvenirim gerekli görmese yazmazdı alıcam bende
Ben aldım ama içerigini okumamıstım hic ondan paketini bile acmadan duruyor öyle evdeevet kesinlikle. bununla ilgili bir link atayım mutlaka okuyun.
aynı malzemelerin toz halinde bulunduğu, içinde sadece pancar sekeri olan doğal bitki çayı içiyorum atmıstım buraya. humanada yazdıkları bitkiler tüm çayın %4ünü kapsıyor. güvenip de alamadım gerçektenGıda Dedektifi - #NeYediğiniziBilin
2017'den bu yana etiket okuyoruz, tüketici bilincini geliştirmeye ve farkındalığı arttırmaya çalışıyoruz. #NeYediğiniziBilingidadedektifi.com
böbreklerin kurudugunu nasıl anladıAyni seyi bende dusunuyorum kizim ilk 2 gun cildirircasina agliyordu bide kayinvalidem sicakta battaniye sarip durdu ustune. Ben cok fazla su icen biriyim hamileleigimdede hep boyle oldu. Ilk dogdugunda kontrol eden doktorum kesinlikle su vermeyin demisti e tabiki bende vermedim. O aglamalarin ardindan goturdugumuz doktor emdikten sonra cay kasigi kadar su ver cocugun bobrekleri kurumus susuzluktan dedi tahliller den sonra. Bizde vermeye basladik gunde 2 cay kasigi kadar. Cocugum kendine geldi sapirtada sapirtada icti suyu brn veriyorum suyu ve ayni senin gibi dusunuyorum.
aynen öyle. gıda dedektifini yıllardır takip ederim. muhendisinoglunu burda öğrendim ama böyle insanlar iyi ki var.Ben aldım ama içerigini okumamıstım hic ondan paketini bile acmadan duruyor öyle evde
Bende mühendisinoglunun incelemesinden ögrendin yüzde 90 küsürünün sadece şelerden olustugunu
Şaka gibi yazan doktorlarda varmıs
Muhendisinogluna guvenerek aldim bebek bezini islak mendili sampuani vs... ama sleppy tam bir fiyaskoMühendisinoglu adlı instagram hesabı incelemişti içerigini bi oku istersen
Bizimde doktorumuz yazdi humana still tea'yi. hem de cocuk doktoru..yani doktora daha cok itibar ediyorum..rezene aldim ben onu daha cok iciyorum gerciAa cok enteresan gercekten bu kadar şekerli seyi nasıl verdi senin doktor
kız muhendisinoglu napsınMuhendisinogluna guvenerek aldim bebek bezini islak mendili sampuani vs... ama sleppy tam bir fiyasko
Seninki hangi markaydı ?böbreklerin kurudugunu nasıl anladı
aynen öyle. gıda dedektifini yıllardır takip ederim. muhendisinoglunu burda öğrendim ama böyle insanlar iyi ki var.
valla benim çaydan çok memnunum
Adam içerigini inceliyor yahu her bebek herşeyi kabul etmez kiMuhendisinogluna guvenerek aldim bebek bezini islak mendili sampuani vs... ama sleppy tam bir fiyasko
Cok enteresan gercektenBizimde doktorumuz yazdi humana still tea'yi. hem de cocuk doktoru..yani doktora daha cok itibar ediyorum..rezene aldim ben onu daha cok iciyorum gerciyesilus
benim başta çok güzel sütüm vardı ama daha sonra çocuk yarım saat emiyor yine doymuyordu göğüsler de inmiş balon gibiydi. çünkü güçlendi güzel emmeye başladı benim takviye yetersiz kaldı. beyinde bittiğini bende düsünüyorum hep pozitif olmaya çalışıyorum ama bazen cidden olmuyor süt. bana en güzel sütü uyku yapıyor vallaSeninki hangi markaydı ?
Birde ben cayda kompostoda icmiyorum hatta böyle cokta deli gibi beslenmiyorum ama sütüm var şükür belki sizinkide vardır da çaya yoruyorsunuzdur
Cunku süt beyinde olur moraliniz yerindeyse su bile tüketseniz süt yapar diyorlar
Bilemedim
Ankaara soguk canim pek gezme havasi yok avmyede goturmek istemem acikcasi haftasonlari insan kalabaligi :)) hava guzel olsun az daha zaman gecsin bizde gezeriz elbett
Canim kan dolasimindan dolayi elleri soguk olurmus bebeklerin.yani üsüme degilmis oTırnaklarını kesmedik daha kesince çıkarırım bende , bugün hastanede üstünü çıkardık eldivenini giydirirken baktım elleri buz gibi olmuştu
Ben hem mama veriyorum hem meme günden güne azda olsa artıyor sütüm tabi bu bebekle de ilgili, bizim ki seviyor emmeyi, dün gece mantar mı var acaba diye diye emzirmek istemedim doktora gidene kadar, uyumadı dogru düzgün en son aklıma geldi emzik verdim gözünü kapatıverdi2 gündür sürekli memede ve emerken memeyle dovusuyo cikariyo alıyor memnun değil gelişinden çok belli sık sık ve çok uzun emiyo ve inanılmaz huzursuz biryandan cikariyo kakası yeşil dün dayanamadım eşime mama aldırdım normalde çok karşıyım doğalı varken neden mama, dün ilk defa 23.00 gibi beni 1 saat emdikten sonra 60 cc yaptim, 40 cc içti uyudu ve saat 4 e kadar okadar saat 40 cc mama mi tuttu normalde uyumaz bende çok kararsız kaldim bide benimki çok minnak ama 40 cc mama 5 saat idare eder mi okadar saat ac kalması da iyi degil. Mama bir kısır döngü mama verdikçe süt azalicak ve mamaya mecbur kalıcaz, mama içenler genelde 4. 5. Ayda memeyi reddediyor bunu bile bile uyumadan önce birkaç gün verip takip edicem
Kahve mi? Demiri öldürmüyor mu? Sütü azaltmıyor mu?Cok enteresan gercekten
Benimki aşırı rahat olmasına ragmen o bile komposto kahve ve rezene önerdi
Aklımda olsun nerede satılıyorbenim başta çok güzel sütüm vardı ama daha sonra çocuk yarım saat emiyor yine doymuyordu göğüsler de inmiş balon gibiydi. çünkü güçlendi güzel emmeye başladı benim takviye yetersiz kaldı. beyinde bittiğini bende düsünüyorum hep pozitif olmaya çalışıyorum ama bazen cidden olmuyor süt. bana en güzel sütü uyku yapıyor valla
benim kullandığım bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?