Evet içeriğin çok iyi olmadığını duymuştum

Bugün çocuk doktoru hangi bezle başladıysanız onunla devam edin dedi sızdırıp çok pişik yapmadığı sürece , çok kaka yapınca poposunu yıkıyorum zaten , mecburum dünya bez var elimde
Bu Arada doktor dediki bebeğinizin teni ipekten bile hassas onu bezini çıkardığınızda silerek değil dokundurup çekerek silin dedi , çoğu pişik bez veya mendilden ziyade silme şeklinden kaynaklanır hafif dokunuşlarla silin dedi ,

Canim kan dolasimindan dolayi elleri soguk olurmus bebeklerin.yani üsüme degilmis o tirnak kestim ben ama cok cabuk uzadigindan eldivenkullaniyorum sinirlenince yuzunu tirmaladigindan
Evet sinirlenince yüzünü tırmalıyor evde de eldivensiz kaldığı zaman oluyor ama üşümüyor , hastane klimalı ve alışık olmadığı bir soğukluktaydı ben direk soğuktandır diye düşündüm

Bu strese de gelmedi bizim bebisler. Akzama yediye kadar kimseye ulasamadim nasil bir operator ise hic cekmedi sagolsunlar

Ankaara soguk canim pek gezme havasi yok avmyede goturmek istemem acikcasi haftasonlari insan kalabaligi :)) hava guzel olsun az daha zaman gecsin bizde gezeriz elbett evde baya bunaldik
Ben de Kayseri de yaşıyorum çok farklı sayılmaz yani avm zor oluyor ama gerçekten, bebek bakım odaları da epey kalabalık, daralıyor insan.

Kakayı dokundurup cekemem ki

2 memeyi emdi 60 cc sagdigim sutu verdim hala yalaniyo ortaligi yikiyo cenemi kolumu emiyo.
Ac olamaz herhalde ??

Sutun vardır mutlaka bebek ne kadar emerse okadar oluyor süt. Emzikle uyuyorsa çok iyi bizimki memede uyuyor sadece ve acayip kucakci oldu sözde 2. Cocuk bunu asla alıştırmam diyordum büyük konusmusum

Bence gazdan yapiyo. Bizimki de göğsüme kafa atiyo boynumu emmeye calisiyo sinirle geceye yakın. Bugün sordum doktora bağırsak hareketlerinden dedi.
Baya kolumu falan emdi ya..sirf beni emdigi icin gaz da olabilir..o gaz damlasini boyle zamanda mi veriyorlar emzirmeden oncemi acaba

Kızlar metsil damla kullanan var mı uyku yapıyor mu ??
Dün ve bugün 4er damla kullandık
Şimdi 3saati geçti emzirmek için uyandıramıyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…