Kizlar cocuk sancidan kivraniyo gaz damlasini nasil kullaniyordunuz?

Ben de su verilmesi gerektigini dusunuyorum. Susuzken suratini burusturuyor. Susamissa lik lik iciyor 3 cay kasigi kadar suyu.

Yaz tatilinde doguran bir ogretmen oldugum icin dogumoncesi iznimi aktarmıyorlar. Baska bazi okullar aktarmis. Ogretmen olsalar bile memur olduklarina dayanarak. Benim ilce yapmiyor.
Mebbise izniniz işlenmiş mi beni henüz işlememişler bir de bana eğitim ödeneği yatmış sizde yattı mı yanlışlık olduğunu düşünüyorum ona gore okulla iletişime geçeceğim idaremiz hepsi yeni tam emin olamadım

Ben bezini değiştirdim . Prima dan komili beze gectim. Ama elimde prima da var. Gunduz komili gece prima takiyorum. Komili kuru tuttu. Eve hediye gelmisti komili ziyan olmasin diye 1 aylik olduktan sonra 1 tane denedim sıkıntı olmayinca arada prima arada komili taktim. Normalde gidip komili bebek bezi almazdim sirf elimde var diye kullandim ve guzelmis. Begendim. Tavsiye ederim.
Bez konusunda pisik yapmadigi surece en ucuzunu kullanmak taraftariyim. Tabi sizdirma vs de yapmamali, popisleri kuru da tutmali.
Islak mendil degisimi kizartti ve ben uni baby yenidogana geri döndüm. Slepy islak mendili sevmedi bizomkinkn popisi.

Kızlar metsil damla kullanan var mı uyku yapıyor mu ??
Dün ve bugün 4er damla kullandık
Şimdi 3saati geçti emzirmek için uyandıramıyoruz
Mamasina mi kattiniz agizdan direkmi damlattiniz bende simdi uygulicm

Mebbise benim de islenmemis. Egitim odenegi de yatmis. Ucretsiz izindeyken yatmiyormus. Dogum izninde yatiyormus. Sonucta bu yil ise donecegiz.

Avm değil canım e bebeğin ayrı büyük mağazası var bize yakın.

Mebbise benim de islenmemis. Egitim odenegi de yatmis. Ucretsiz izindeyken yatmiyormus. Dogum izninde yatiyormus. Sonucta bu yil ise donecegiz.
Bizim memur işlemiş, 19 kasımda bitiyor iznim. Erken doğumdan dolayı 18 gün eklenmiş bir de, 38'de doğum yaptığım için.

2 memeyi emdi 60 cc sagdigim sutu verdim hala yalaniyo ortaligi yikiyo cenemi kolumu emiyo.
Ac olamaz herhalde ??
Bizimki de dün akşam aynı modaydı en son memeye aldığımda emerken 5 dk sonra uyudu kaldı. Sanırım uykuya dalabilmek için meme istiyorumuş

Ben basladigimiz vakit yatıyor diye biliyordum. Birinci dönem başlanırsa %75 ikinci dönem başlanırsa %50 olacak şekilde yatıyor diye biliyordum. Teşekkür ederim.

Bizimki de dün akşam aynı modaydı en son memeye aldığımda emerken 5 dk sonra uyudu kaldı. Sanırım uykuya dalabilmek için meme istiyorumuş
Ilk kez bu kadar cok agladi bende ilk kez anne sutunu 60 cc verdim gaz oldu sanirim damlada verdik anca uyudu yavrum..ne illet bir seymis hic yoktu gaz problemimiz..karnina dokundukca agladi.memeyide ondan istedi herhalde.güven duygusu

Ilk kez bu kadar cok agladi bende ilk kez anne sutunu 60 cc verdim gaz oldu sanirim damlada verdik anca uyudu yavrum..ne illet bir seymis hic yoktu gaz problemimiz..karnina dokundukca agladi.memeyide ondan istedi herhalde.güven duygusu
Kıyamam yazık bizimki de kakasını yapamadığı zaman öyle olmuştu dertlerini de anlatamıyorlar ki kim bilir nasıl ağrıyor

İstanbullu arkadaşlar çok geçmiş olsun bu arada.

Bize bugün misafir geldi çok zordu çok zor kız devamlı emmek istedi, ne emzik aldı ne sallama ne kucak... İlla emecekmiş. Ne gelenlerle oturup bi muhabbet edebildim ne bi çay servisi yapabildim, meyve filan ikram edecektim daha hepsi kaldı. Eşim de ben söylemeden kılını kıpırdatmıyor sürekli de eşime çay servisi yap vs demek hoş olmuyor. Valla uzun bir zaman misafir gelmese güzel olacak onu anladım.

Evdeki tartıyı direk baz almıyorum zaten küsurat olmadığı için yuvarlayarak gösteriyor ben daha çok günden güne kilo artışı var mı diye kıyas yapmak için tartıyorum evde ama 3-4 gündür hep aynı rakamlar çıkıyor. Artık yarın sağlık ocağında anlarız. Ama çocuk zayıf yani pek kilo almadı hissedebiliyorum, boyu da uzadı iyice zayıf görünür oldu. İnşallah siz almışsınızdır. Bizimki sarı ve partüküllü kaka yapıyor hem de dolu dolu ama bak bizimkine de yaramıyor sütüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…