Ben unibaby ıslak mendili baya araştırıp aldım , bir gün kendim denedim yaktı 1 kullanımda yaktı yani
Tavsiye üzerine Molfix izotenikli sulu ıslak mendili denedim mendilin dokusundan belli çok daha doğal ve o günden beri kızarıklık olmadı tavsiye ederim

Ilk kez bu kadar cok agladi bende ilk kez anne sutunu 60 cc verdim gaz oldu sanirim damlada verdik anca uyudu yavrum..ne illet bir seymis hic yoktu gaz problemimiz..karnina dokundukca agladi.memeyide ondan istedi herhalde.güven duygusu
Benimki de uyumuyor sancıdan deli olucam içim gidiyor

E Elwing6 metsil i plastik mama kasıgına damlatıyorum kasıgın ucu kadar oluyor zaten onu basını sabit tutmak suretiyle agzına veriyorum
İğrenc tatlı bi tadı var zaten sütle karıstırsam sütten sogur cocuk :)

Verdik aksam ama oyle bi agladi ki dün ne yapcagmizi sasirdik
.sabahlari huzurla kalkardi yine cigliklarla

Verdik aksam ama oyle bi agladi ki dün ne yapcagmizi sasirdik
.sabahlari huzurla kalkardi yine cigliklarla

Ya işte ben ne çektim iki hafta. Bu ara azaldılar. Geçen gün gelenleri kv kendi evine götürdü çaya. Gerçekten zor oluyor, erkekler de geliyor, kadın da olsa yabancıların yanında göğsümü açmak istemiyorum. Daha eşimin iş yerinden gelecekler var, aynen ben demeden eşimin aklına çay getirmek gelmiyor. 5 günlük ameliyatlıykrn onun eşli arkadaşlarına pasta çat servisi yaptım, kızlar güya yardım etti ama ortalığı karıştırmaktan başka işe yaramadı yaptıkları, kirli tabaklarını bile mutfağa taşımadılar.

Emdikten sonra kusuyor ama yinede doymayip mama istiyo süt yeterli olmasa kusar mi

Yardımları daha çok zarar ki her seyi birbirine katıyor sonra ben yardim ettim oluyor gel de çıldırma

Anam resmen vicdanlari kurumus. Ama hata sende kardes. Yatacaktin kalkmayacaktin. 5 gunlukken servis mi yapilir. sadece lohusa serbeti ve lokum veya bebek cikolatasi yeterdi 5 gunlukken eve gelenlere.
Kimse kirli tabagini tasimkyorsa sen de tasima. Birak pis dursun daginik dursun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…