Ben bezini değiştirdim . Prima dan komili beze gectim. Ama elimde prima da var. Gunduz komili gece prima takiyorum. Komili kuru tuttu. Eve hediye gelmisti komili ziyan olmasin diye 1 aylik olduktan sonra 1 tane denedim sıkıntı olmayinca arada prima arada komili taktim. Normalde gidip komili bebek bezi almazdim sirf elimde var diye kullandim ve guzelmis. Begendim. Tavsiye ederim.
Bez konusunda pisik yapmadigi surece en ucuzunu kullanmak taraftariyim. Tabi sizdirma vs de yapmamali, popisleri kuru da tutmali.
Islak mendil degisimi kizartti ve ben uni baby yenidogana geri döndüm. Slepy islak mendili sevmedi bizomkinkn popisi.
Ben unibaby ıslak mendili baya araştırıp aldım , bir gün kendim denedim yaktı 1 kullanımda yaktı yani
Tavsiye üzerine Molfix izotenikli sulu ıslak mendili denedim mendilin dokusundan belli çok daha doğal ve o günden beri kızarıklık olmadı tavsiye ederim
Ilk kez bu kadar cok agladi bende ilk kez anne sutunu 60 cc verdim gaz oldu sanirim damlada verdik anca uyudu yavrum..ne illet bir seymis hic yoktu gaz problemimiz..karnina dokundukca agladi.memeyide ondan istedi herhalde.güven duygusu
Humana still tee kullanan var mi arkadaslar. Etki etti mi size ve gorseli varsa kullananlar bana atabiljr mi birkac cesidi var sanirim hangisini almaliyim bilemedim
EElwing6
metsil i plastik mama kasıgına damlatıyorum kasıgın ucu kadar oluyor zaten onu basını sabit tutmak suretiyle agzına veriyorum
İğrenc tatlı bi tadı var zaten sütle karıstırsam sütten sogur cocuk :)
EElwing6
metsil i plastik mama kasıgına damlatıyorum kasıgın ucu kadar oluyor zaten onu basını sabit tutmak suretiyle agzına veriyorum
EElwing6
Kizlar spotify'da baby sleep diye bi liste var cocuk dinledgi an komada uyuyo piyano sesleri falan agliyorsa sakinlesiyoo soylemek istedim cok guzel hazirlsnmis liste
Ben basladigimiz vakit yatıyor diye biliyordum. Birinci dönem başlanırsa %75 ikinci dönem başlanırsa %50 olacak şekilde yatıyor diye biliyordum. Teşekkür ederim.
Bize bugün misafir geldi çok zordu çok zor kız devamlı emmek istedi, ne emzik aldı ne sallama ne kucak... İlla emecekmiş. Ne gelenlerle oturup bi muhabbet edebildim ne bi çay servisi yapabildim, meyve filan ikram edecektim daha hepsi kaldı. Eşim de ben söylemeden kılını kıpırdatmıyor sürekli de eşime çay servisi yap vs demek hoş olmuyor. Valla uzun bir zaman misafir gelmese güzel olacak onu anladım.
Ya işte ben ne çektim iki hafta. Bu ara azaldılar. Geçen gün gelenleri kv kendi evine götürdü çaya. Gerçekten zor oluyor, erkekler de geliyor, kadın da olsa yabancıların yanında göğsümü açmak istemiyorum. Daha eşimin iş yerinden gelecekler var, aynen ben demeden eşimin aklına çay getirmek gelmiyor. 5 günlük ameliyatlıykrn onun eşli arkadaşlarına pasta çat servisi yaptım, kızlar güya yardım etti ama ortalığı karıştırmaktan başka işe yaramadı yaptıkları, kirli tabaklarını bile mutfağa taşımadılar.
Ya işte ben ne çektim iki hafta. Bu ara azaldılar. Geçen gün gelenleri kv kendi evine götürdü çaya. Gerçekten zor oluyor, erkekler de geliyor, kadın da olsa yabancıların yanında göğsümü açmak istemiyorum. Daha eşimin iş yerinden gelecekler var, aynen ben demeden eşimin aklına çay getirmek gelmiyor. 5 günlük ameliyatlıykrn onun eşli arkadaşlarına pasta çat servisi yaptım, kızlar güya yardım etti ama ortalığı karıştırmaktan başka işe yaramadı yaptıkları, kirli tabaklarını bile mutfağa taşımadılar.
Anam resmen vicdanlari kurumus. Ama hata sende kardes. Yatacaktin kalkmayacaktin. 5 gunlukken servis mi yapilir. sadece lohusa serbeti ve lokum veya bebek cikolatasi yeterdi 5 gunlukken eve gelenlere.
Kimse kirli tabagini tasimkyorsa sen de tasima. Birak pis dursun daginik dursun.