Ben de yatana kadar emin olamadım farklı ibareler vardı araştırdığımda.Mebbise izni işlenmiş bir arkadaşım ist da farklı ilçe de ona da yatmış normal izin de olduğumuz için demekki. Ben yanlış biliyormuşum
Evet o telaşta kaşıklığımdan göğüs pedi çıktı düşün yani hangi ara konmuş oraya, annem fln çay poşeti mi sandı acabaYardımları daha çok zarar ki her seyi birbirine katıyor sonra ben yardim ettim oluyor gel de çıldırma
Bana gelenler hep ellerinde ikramliklarla geldiler sagolsunlar. Giderken de bulasiklari toplayip gittiler.Yardımları daha çok zarar ki her seyi birbirine katıyor sonra ben yardim ettim oluyor gel de çıldırma
Tahin yağını denedin mi canımBenim memeler baya bir catladi. Sagiyorum emziriyorum da. Sanirim gecmeyecek hic. Krem de suruyorum. Gece 1 defa sagiyorum. Ama ne yaosam bilemedim. Kalkan mi alsam gumus kapak mi alsam baya aciyor.
Ben göğüs kalkanından memnunun AventBenim memeler baya bir catladi. Sagiyorum emziriyorum da. Sanirim gecmeyecek hic. Krem de suruyorum. Gece 1 defa sagiyorum. Ama ne yaosam bilemedim. Kalkan mi alsam gumus kapak mi alsam baya aciyor.
Evet o telaşta kaşıklığımdan göğüs pedi çıktı düşün yani hangi ara konmuş oraya, annem fln çay poşeti mi sandı acabaKızlardan biri kıs kıs gülüyor, lohusalık böyle bi şey demek ki dedim, yaşayınca anlarsınız.
Okul gruplari gelince dedigin gibi oluyor onlar mis en sevdiğimdenBana gelenler hep ellerinde ikramliklarla geldiler sagolsunlar. Giderken de bulasiklari toplayip gittiler.
Bugün nasilsin dogum olmamıştır ağrın sizin var mı?Evet canım tatil değil ama ben okula göndermeyi düşünmüyorum
4 damlaBen arada kullanıyorum ama hic öyle uyku yapmıyor
Kac damla verdiniz ki
Ben de gumus kapaklardan com memnunum hic yara olmadi gogus uclarim birgun takmiyim farkediyoBenim memeler baya bir catladi. Sagiyorum emziriyorum da. Sanirim gecmeyecek hic. Krem de suruyorum. Gece 1 defa sagiyorum. Ama ne yaosam bilemedim. Kalkan mi alsam gumus kapak mi alsam baya aciyor.
Canım benim göğüsler berbat durumdaydı kanıyordu artık sen susam yağı önermiştin ya iyi geldi sanki. Her emzirme sonrası susam yağı sürüp kalkanla kapatıyorum sabah akşam da lanolin sürüyorum tamamen geçmese de bayağa düzeldi. Bu arada ben mycey in kalkanını almıştım memnun kaldım. Avente göre fiyat olarak daha uygun.Benim memeler baya bir catladi. Sagiyorum emziriyorum da. Sanirim gecmeyecek hic. Krem de suruyorum. Gece 1 defa sagiyorum. Ama ne yaosam bilemedim. Kalkan mi alsam gumus kapak mi alsam baya aciyor.
Bence de, ilk çocuğumda hep prizma kullandım hiç pişik olmadı, bunda sleepy aldım pişmanım ve ilk çocuğumda kutularca humana stil tea içtim şimdi içmiyorum mühendisinoğlu önermiyor diye bence kesinlikle süte katkısı vardı.Muhendisinogluna guvenerek aldim bebek bezini islak mendili sampuani vs... ama sleppy tam bir fiyasko
Bana garmastan cok iyi geldi 1 haftada duzeldi goguslerimBenim memeler baya bir catladi. Sagiyorum emziriyorum da. Sanirim gecmeyecek hic. Krem de suruyorum. Gece 1 defa sagiyorum. Ama ne yaosam bilemedim. Kalkan mi alsam gumus kapak mi alsam baya aciyor.
Biz 21 günlüğüz benim hala kırmızı renkte kanamam miktarı azaldı ama çok şükürKızlar selam. Bugün 4 haftalık olduk. Kanamam bitti ama 1 haftadır açık kahve/sarı renkli akıntı var yoğun şekilde. Sizde durumlar nasıl?
Hayırlı olsun çok güzel bi anın olmuşKızlar en son buraya doktor “açılman yok, rahmin çok kalın, günün doldu. zorunlu sezeryan!!!”
dedi diye yazmıştım. Ve en çok korktuğum şeydi bu. O yüzden çok üzgündüm...
bari doğum günümde olsun diye
40+6 da tam da doğum günümde sezeryan için hastaneye gittim.
Kendi doktorum daha gelmemişti ve eşimin ısrarı üzerine son anda başka doktora muayene oldum. İyi ki de olmuşum. Diğer doktorun aksine bu Doktor rahmimin inceldiğini hatta açıklığımın olduğunu ve istersem ona inanırsam bugün normal doğurabileceğimi söyledi.
İnanmadım saatlerce sancı çekip yine sezeryan olacağımı düşündüm. Hayır ben ameliyat olup gideceğim bu hastaneden artık yeter günlerdir dedim
ama yine eşimin desteğiyle sadece denemeye tamam dedim. Saat 4 e kadar müsade istedi doktor. Yarım saat aralıklarla 3 defa parmağıyla rahmimi uyardı. Sonra Sadece yarım doz misoprostol yerleşti rahmime. Saat 2 gibi adet sancısı gibi sancılanmaya başladım. Ama kesinlikle yatmadım sancılarım arttıkça yürümeye devam ettim. Saat 4 te açıklığım 4-5 cm i bulmuştu ve ben hiç anlamamıştım bile.. biraz dinlendim sonra gidip merdiven çıktım indim.
Saat 6 gibi birden ayaklarımda güç kesildi. Beni yatağa götürün dedim çünkü hastanenin ortasında odamdan uzakta turlamakla meşguldüm.
Doktora gelip muayene etmesini söyledim zaten ben demeden hiç bir zaman gelip gidip yoklamadı. Nstye bağlı kalmadım. Doktor Muayene ederken biraz da doktorun uyarmasıyla birden suyum patladı. Açıkcası o an çok tedirgin oldum. Kendimi kaybettim diyebilirim ama kayınvalidemin desteğiyle saat 7 de doğumhaneye tam açıklıkla yürüyerek girdim.
Evet Sancılar çoktu ama dinlenmeme izin veriyordu.
Sadece 3 sefer ıkındım. her ıkınmada eşimin elini tutarak adını bağırdım.
aa o da ne bebeğim göğsümün üzerinde duruyordu. Sağımda kayınvalidem solumda eşimle doğumumu yapmıştım. Dediğim tek şey sadece bu kadar mı oldu..
Odaya geldiğimde 4 yaşında kızımın elinde doğum günü pastam vardı.. ve eşim hediyemiz küçük kızımızı tutuyordu.. ve bunu sizinle paylaşıyorum.. çünkü bir kadın isterse değil de yeterli anlayışı ve desteği görürse yapamayacağı şeyler yokmuş.. O doktoru bana allah gönderdi. Tıp sisteminin olması gerekeni aslında oydu. Her zaman ona dua edeceğim. Ve İnatçı eşime de..
Ben babynest kullanıyom memnunum mesela oturma odasında uyuyunca onun içine koyuyorum ya da yatakta aramıza alınca onun içine atıveritom iyi oluyorKızlar baby nest kullanan var mı aranızda? Anne yanı park yatak büyük geldi oğlum sıcaklanamıyır içinde, dönüp duruyor, reflümyatağı kullanıyırduk onu da sevemedi bir türlü. Küçük anne yanı beşiklerden almadığıma pişman oldum.
Acaba şunu da alıp denesem mi?
Ah canım ta senin ki tam bir kabustu zaten, senin iyi niyetin suistimal edildi. Ben senin yerinde olsam hayatta servis filan yapmaz çok ağrım var der yatardım, ben 5.günde daha hala dik duramıyorum dikişleri acısından.Ya işte ben ne çektim iki hafta. Bu ara azaldılar. Geçen gün gelenleri kv kendi evine götürdü çaya. Gerçekten zor oluyor, erkekler de geliyor, kadın da olsa yabancıların yanında göğsümü açmak istemiyorum. Daha eşimin iş yerinden gelecekler var, aynen ben demeden eşimin aklına çay getirmek gelmiyor. 5 günlük ameliyatlıykrn onun eşli arkadaşlarına pasta çat servisi yaptım, kızlar güya yardım etti ama ortalığı karıştırmaktan başka işe yaramadı yaptıkları, kirli tabaklarını bile mutfağa taşımadılar.
Kalkan saga sola degip acımasını engelliyorBenim memeler baya bir catladi. Sagiyorum emziriyorum da. Sanirim gecmeyecek hic. Krem de suruyorum. Gece 1 defa sagiyorum. Ama ne yaosam bilemedim. Kalkan mi alsam gumus kapak mi alsam baya aciyor.
Günde 4 kere 8er damla verebiliyoruz4 damla
Yani gün boyu uyumamıştı ya ondan uzun uyudu ya da farklı olarak damla kullandık ondan mı acaba dedim
Bende san simplex kullanıyorumGünde 4 kere 8er damla verebiliyoruz
Hoş o kadar vermedim ama her verdigimde 8damla verdim hiçte uyku tutmuyor bizimkini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?