Yardımları daha çok zarar ki her seyi birbirine katıyor sonra ben yardim ettim oluyor gel de çıldırma
Evet o telaşta kaşıklığımdan göğüs pedi çıktı düşün yani hangi ara konmuş oraya, annem fln çay poşeti mi sandı acaba Kızlardan biri kıs kıs gülüyor, lohusalık böyle bi şey demek ki dedim, yaşayınca anlarsınız.

Yardımları daha çok zarar ki her seyi birbirine katıyor sonra ben yardim ettim oluyor gel de çıldırma
Bana gelenler hep ellerinde ikramliklarla geldiler sagolsunlar. Giderken de bulasiklari toplayip gittiler.

Benim memeler baya bir catladi. Sagiyorum emziriyorum da. Sanirim gecmeyecek hic. Krem de suruyorum. Gece 1 defa sagiyorum. Ama ne yaosam bilemedim. Kalkan mi alsam gumus kapak mi alsam baya aciyor.

Benim memeler baya bir catladi. Sagiyorum emziriyorum da. Sanirim gecmeyecek hic. Krem de suruyorum. Gece 1 defa sagiyorum. Ama ne yaosam bilemedim. Kalkan mi alsam gumus kapak mi alsam baya aciyor.
Tahin yağını denedin mi canım

Ben göğüs kalkanından memnunun Avent
Birde mumsy natural göğüs kremi bitmek üzere hemen 2.sini aldım

komik olmuş ben neler yapacağım hem kendimden korkiyorum hem de merak ediyorum.

Bana gelenler hep ellerinde ikramliklarla geldiler sagolsunlar. Giderken de bulasiklari toplayip gittiler.
Okul gruplari gelince dedigin gibi oluyor onlar mis en sevdiğimden

Ben de gumus kapaklardan com memnunum hic yara olmadi gogus uclarim birgun takmiyim farkediyo

Canım benim göğüsler berbat durumdaydı kanıyordu artık sen susam yağı önermiştin ya iyi geldi sanki. Her emzirme sonrası susam yağı sürüp kalkanla kapatıyorum sabah akşam da lanolin sürüyorum tamamen geçmese de bayağa düzeldi. Bu arada ben mycey in kalkanını almıştım memnun kaldım. Avente göre fiyat olarak daha uygun.

Muhendisinogluna guvenerek aldim bebek bezini islak mendili sampuani vs... ama sleppy tam bir fiyasko
Bence de, ilk çocuğumda hep prizma kullandım hiç pişik olmadı, bunda sleepy aldım pişmanım ve ilk çocuğumda kutularca humana stil tea içtim şimdi içmiyorum mühendisinoğlu önermiyor diye bence kesinlikle süte katkısı vardı.

Kızlar selam. Bugün 4 haftalık olduk. Kanamam bitti ama 1 haftadır açık kahve/sarı renkli akıntı var yoğun şekilde. Sizde durumlar nasıl?
Biz 21 günlüğüz benim hala kırmızı renkte kanamam miktarı azaldı ama çok şükür
Hayırlı olsun çok güzel bi anın olmuş
Ben babynest kullanıyom memnunum mesela oturma odasında uyuyunca onun içine koyuyorum ya da yatakta aramıza alınca onun içine atıveritom iyi oluyor

Ah canım ta senin ki tam bir kabustu zaten, senin iyi niyetin suistimal edildi. Ben senin yerinde olsam hayatta servis filan yapmaz çok ağrım var der yatardım, ben 5.günde daha hala dik duramıyorum dikişleri acısından.

limelemon Allah sana peygamber sabrı vermiş
Gerçekten sen çok güzel gönüllü birisin belli ben senin gibi sabredemezdim
Birak servis yapmayı çikolata bile tutmazdım 5.gün gelenlere

Kalkan saga sola degip acımasını engelliyor
Medela purelan krem yaralara inanılmaz iyi geliyor anında etki kanama vardı iki saate kanayan yer durdu ve yeniden emzirdigimde kanamadı ve dogal daha ne olsun

Günde 4 kere 8er damla verebiliyoruz
Hoş o kadar vermedim ama her verdigimde 8damla verdim hiçte uyku tutmuyor bizimkini
Bende san simplex kullanıyorum
Dün ki kontrolde doktora söyledim bu ilacı , yani dedi biz bu gaz ilaçlarını daha çok anne ve babanın gazını almak için kullanıyoruz , işe yaramıyor diyor yani
Bizimki sabahın köründen beri bir güzle uykuya dalmadı deli olucam çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…