yarıyor bence ya
Bide masaj hareketleri var onlarda inanılmaz rahatlatıyor
Ay gece uyusunda gündüz uyumasın razıyım

Günde kaçbsaat uyuyabiliyorsunuz?
Kendimiz mi ? Valla dün gcee nolduysa benim kiza bir sy oldu inanilmaz huysuz surrkli agliyor ya kucak ya meme.gun icinde zar zor uyutuyorum kucagmds uyuyor koydugum an gozleri aciyor..su icmeye zaman bulamiyorum

Az önce bunu yengemle konuştuk, kustuğu süt fazla geldi anlamına gelmez diyor, bebeklerde kusma olurmuş normalmiş. Doğru mu biliyor ben de emin değilim ama en azından iki çocuk büyüttü
Az önce öyle bi kustu ki toksada acıkmıstır zaten
Sanırsın yetişkin kusuyor o kadar cok cıkardı

Kendimiz mi ? Valla dün gcee nolduysa benim kiza bir sy oldu inanilmaz huysuz surrkli agliyor ya kucak ya meme.gun icinde zar zor uyutuyorum kucagmds uyuyor koydugum an gozleri aciyor..su icmeye zaman bulamiyorum
Benim de aynısı oldu, bu saat oldu sabahtan beri yeni daldı düzgünce uyumaya. İkinci 30'luk mamayı verdikten sonra uyudu, de ek ki yetmemiş, bir de kıvranıyor gaz ya da kaka yapmaya çalışıyor yavrum.

ay benimki de dalamadı bir türlü uykuya. bu hafta hep böyleydi. her hafta yeni huy çıkarıyor gerçekten

Ay uyku konusinda benimki de dun gece uyumadi. Sallamak veya kucakta sallamak yok. Doyurdum gazini cikardim, besige yatirdim,emzigini verdim, ustunu orttum ama yok uyumadi. 1ara uyudu ama uyanmasi 1 dakika surdu ve boncuk boncuk bakiyor hic uyuyacak göz yok. Gece uyudu zorla ama sabak 5de kalkti emdi yatird8m uyudu. Esim uyanmis uyumuyor diye, bende pil bitmis tabi duymamisim. Gozu kapali uyuyor ama uykusunda mizildaniyor diyor esim. Gunduz telafi etti uyku olayini.

Bana gelenler hep ellerinde ikramliklarla geldiler sagolsunlar. Giderken de bulasiklari toplayip gittiler.
Bir kadıncağız kurabiye yapmış getirmiş kıyır kıyırdı. Kalabalık misafirlere tabağa tatlı niyetine koydum kendim de yedim çok makbule geçti gerçekten. Ama geri kalanı hep süt getirdi.

Bir kadıncağız kurabiye yapmış getirmiş kıyır kıyırdı. Kalabalık misafirlere tabağa tatlı niyetine koydum kendim de yedim çok makbule geçti gerçekten. Ama geri kalanı hep süt getirdi.
Benimkiler kendisi yspan yapmis yapamayan hazir kurabiye getirmis. Cok asiri gelenim olmadi ama az da degildi gelenler. Tepsiyle tatli kek kurabiye hatta tencere ile sarma geldi. Bildigin gun gibi oldu.
Ben de kek yapip goturmustum vaktinde. Ondan geldi sanirim. Burada gelenek gibi birsey dogum yapana yemek goturmek. Yada imramlik.

Kalkan saga sola degip acımasını engelliyor
Medela purelan krem yaralara inanılmaz iyi geliyor anında etki kanama vardı iki saate kanayan yer durdu ve yeniden emzirdigimde kanamadı ve dogal daha ne olsun
Ben lansinoh kullanıyorum ama acısına pek etki etmiyor. Medela purelan kremi sürdükten sonra silmeden direkt emzirebiliyor muyuz? Ben lansinoh göğüs ucu kremini o yüzen almıştım

Ben lansinoh kullanıyorum ama acısına pek etki etmiyor. Medela purelan kremi sürdükten sonra silmeden direkt emzirebiliyor muyuz? Ben lansinoh göğüs ucu kremini o yüzen almıştım
Evet kullanabiliyorsun doğal içeriği
Bende ilk lansinoh ile basladım ama yara olunca hicte iyileştirmedi
Medela kanayan kısmı durdurdu üstüne bikaç saat sonra emzirince oradan kan falanda gelmedi hatta tamamen iyileştirdi bile diyebilirim artık kanamıyor cunku bayadır acımıyorda

Al benden de o kadar, hiç durmaz oldu, devamlı ağlıyor, ya kucakta ya memede, inşallah düzelir

Korktu kendi kusmuguna yavrum ya hoş ben bile korktum o kadar cok olmasına
Tekrar emzirip eksik kalanı tamamlıyoruz işimiz ne :)
Yalnız inanılmaz memeci oldu bizimki yerine koyunca hemen uyanıyor sabahtan beri aynı şey bende bir yarım saat yattım yatmadım yani enerjim bitti ağlamaklıyım annem bizde ama kadında pek bişey yapamıyor arada gaz çıkartıyor şimdi de ütü yapıyor saolsun , kayınvalide daha iyi bakıyor güçlü kuvvetli ama onda yorgun düştü 2 gündür kendi evinde sabahtan akşama kadar diğer torun da var ya yorgun ve stresliyiz birkaç gündür görümcem çocuğu almaya geliyor akşam eşiyle yemek yemeden gitmiyor zaten çocuğun bizi perişan etmiş bütün gün birde akşam misafircilik oynayacağız yani istem dışı suratım düşüyor bazen odadan bile çıkamıyorum bazen de çıkmıyorum
Bugün de Yerimden kımıldayamıyorum eşimi aradım akşam sütlü nuriye getirir misin dedim Elim ayağım boşalıyor artık bir uzun uykuya geçemedi yavrum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…