O kadar komik ki kaynanam dogumuma yetişmedi cıkısa yetiştiler ki hastaneye max bes km mesafede altlarında araba oturuyıorlarBenimkiler kendisi yspan yapmis yapamayan hazir kurabiye getirmis. Cok asiri gelenim olmadi ama az da degildi gelenler. Tepsiyle tatli kek kurabiye hatta tencere ile sarma geldi. Bildigin gun gibi oldu.
Ben de kek yapip goturmustum vaktinde. Ondan geldi sanirim. Burada gelenek gibi birsey dogum yapana yemek goturmek. Yada imramlik.
Ay benim kaynanamla görümcemde gecen gün biri aksam 10 da biri 10.30 da geldi trip atıp lafımı soktum vallaYalnız inanılmaz memeci oldu bizimki yerine koyunca hemen uyanıyor sabahtan beri aynı şey bende bir yarım saat yattım yatmadım yani enerjim bitti ağlamaklıyımannem bizde ama kadında pek bişey yapamıyor arada gaz çıkartıyor şimdi de ütü yapıyor saolsun , kayınvalide daha iyi bakıyor güçlü kuvvetli ama onda yorgun düştü 2 gündür kendi evinde sabahtan akşama kadar diğer torun da var ya yorgun ve stresliyiz birkaç gündür görümcem çocuğu almaya geliyor akşam eşiyle yemek yemeden gitmiyor zaten çocuğun bizi perişan etmiş bütün gün birde akşam misafircilik oynayacağız yani istem dışı suratım düşüyor bazen odadan bile çıkamıyorum bazen de çıkmıyorum
Bugün de Yerimden kımıldayamıyorumeşimi aradım akşam sütlü nuriye getirir misin dedim Elim ayağım boşalıyor artık bir uzun uykuya geçemedi yavrum
Benim de öyleydi bugün de uyanmıyor ilk kezKendimiz mi ? Valla dün gcee nolduysa benim kiza bir sy oldu inanilmaz huysuz surrkli agliyor ya kucak ya meme.gun icinde zar zor uyutuyorum kucagmds uyuyor koydugum an gozleri aciyor..su icmeye zaman bulamiyorum
Ben kullanıyorum ama 4 damla fazla değil mi bize doktor bir yada iki damla en fazla demiştiKızlar metsil damla kullanan var mı uyku yapıyor mu ??
Dün ve bugün 4er damla kullandık
Şimdi 3saati geçti emzirmek için uyandıramıyoruz
Bizde böyle böyle görüp öğrenmiş oluyoruz işte ne kadar önemli olduğunu , insaf ama ya sanki yabancı doğurduO kadar komik ki kaynanam dogumuma yetişmedi cıkısa yetiştiler ki hastaneye max bes km mesafede altlarında araba oturuyıorlar
Dogum yaptım ertesi günü köydeki işlerini yaomaya gitti
Bebek iki haftayı devirdi anca öyle geldi elinde on tane yumurta üc dört kilo ciğ süt ile :)
Üstüne üc gün sonra ziyarete geldi tatlı almıs sayılı 10tane zaten 8ini 4 kişiydik yedik o anda hep beraber :)
Bi tas corba yapıp getirmişliği yok misafir gibi gelip bi saat sevip gitti
Yedi kat yabancı bi komsusu var annemin bana yakın yaşlarda iki cocugu var biri otizmli hatta (annem sehirdısına cıktı tekiz bi haftaya yakındır ama onda kalmaya devam ediyorum ablam cok yakında oturuyor diye) üc gün boyunca kadın corbasından yemegine tatlısına yapıp yapıp getirdi hic bi cıkarı zorunlulugu ne bileyim bi amacı bile olmadan
Hemde bi bana tabak değil tencereyle eşinle yersin diyip
Ev yemek dolu ablamda yaptı annem bıraktı su bu diyorum olsun aksamada sunu getiricem bunlar hep süt olucak sana diyor getiriyor
Eve girip oturmuyor bile soyadını bile bilmem sokakta görsem merhaba merhabayızdır ama işte
İnsanın gönlü zengin olucak gercekten Rabbim hepimizi iyi insanlarla karsılastırsın
Bize 8 damla demişBen kullanıyorum ama 4 damla fazla değil mi bize doktor bir yada iki damla en fazla demiştiuyku yapmıyor malesef
Şoka girdimBize 8 damla demiş
akşam vakitsiz gelenlere ayrı gıcık oluyorum. sagolsun benim kv de çocuğu sevmek için uyandırıp 5 dk sevip gider olan bana olur. allah anlayıs versin başka hiçbişey demiyorumAy benim kaynanamla görümcemde gecen gün biri aksam 10 da biri 10.30 da geldi trip atıp lafımı soktum valla
Hic cay bile koymadım acsanız dısardan adana falan söyliyim dedim
Cocuk aglıyor durmuyor ay bu hep böylemi dediler değil dedim uyku vakti geldi cocugun bi uyku düzeni var sasınca huzursuz oluyor haliyle gec oldu falan dedim
Ertesi gün annemi arayıp honeyi iyi görmedik cok bunalmıs su bu dert yanmıslar evine dönsün aksam biz gelir bakarız kıza biraz rahatlar belki demişler
Ay dedim gelcekler aksamın körü kızımında düzenini bozcaklar benimde misafir gibi sinirimi bozcaklar hic gerek yok
İlk torunu ve ogluna aşırı düşkün kızından bile ama torununu el olarak görüyor herhalde bilemedimBizde böyle böyle görüp öğrenmiş oluyoruz işte ne kadar önemli olduğunu , insaf ama ya sanki yabancı doğurdubende kayınvalideyi gerdim diğer torunu hırslanmasın hırçınlaşmasın diye benim kızıma cici cici film yaptırıyoruz 1 kere başından öp yeter dedi o günden beri çocuk gelip öpmeye çalışıyor kayınvalidemin kucağındayken tepelerine çıkmaya çalışıyor yani dengesi bozulsa üstüne düşer Allah korusun , bebeğimi sakınan bir insan olmama rağmen tedirgin oluyorum , tamam canım yeter gel hadi 1 kez film diyorum ama gergin olduğum için yanlış anlaşıldı, zarar vermez öpüyor sadece dedi baktım durmuyor öpmesi gerek yok yeter bak zaten huysuz bebek dedim ben kötü oldum resmen , kayınvalide bu kadar dayandın biraz daha dayan dedi bana
Ya varya tırmalayasım geldi görümcemiakşam vakitsiz gelenlere ayrı gıcık oluyorum. sagolsun benim kv de çocuğu sevmek için uyandırıp 5 dk sevip gider olan bana olur. allah anlayıs versin başka hiçbişey demiyorum
Benim de 8 damlaBize 8 damla demiş
Bir damla dişinin kavuguna yetmez yahu kücücük kasıgın ucu kadar oluyor 8damla zatenŞoka girdimbağırsak düzenini bozuyo sık ve çok kullandıkça demişti doktorumuz ama ben bir damlayla rahat ediyorum çok şükür tabi her doktor aynı düşünmüyor hepimiz farklı şeyler duyuyoruz uyguluyoruz sağlıkla büyüsünler gerisinin önemi yok bildiğimiz gibi yapalım biz
X xxyyzztt yalniz degiliz demek..ben bir posta agladim öglende..bir sallayisim var cocugu sonra uzuluyorum ama kahvalti bile yaptirmadiBende bende aynı durumdayım ağlıycam artık gözyaşım tetikte bekliyorgücüm enerjim kalmadı çünkü , Happy Kids diye bir program var gün gün Bilgi veriyor bugün yazan bu E Elwing6
Eki Görüntüle 2540043
Hemen alıyorum o zaman teşekkür ederimEvet kullanabiliyorsun doğal içeriği
Bende ilk lansinoh ile basladım ama yara olunca hicte iyileştirmedi
Medela kanayan kısmı durdurdu üstüne bikaç saat sonra emzirince oradan kan falanda gelmedi hatta tamamen iyileştirdi bile diyebilirim artık kanamıyor cunku bayadır acımıyorda
Yinede baska kullanıcı yorumlarınada bak istersen ben cok memnun kaldım ama herkeste aynı etkiyi verirmi bilemedimHemen alıyorum o zaman teşekkür ederim
Evet bu dönem böyle demek kiX xxyyzztt yalniz degiliz demek..ben bir posta agladim öglende..bir sallayisim var cocugu sonra uzuluyorum ama kahvalti bile yaptirmadituvalete bile gidemez oldum sinirlerim pert oldu artik..surekli goguste uykuya gececek..bazen o da ise yaramiyo neyse ki bi 2 saat uyuudu bende yanina yattim uyuduk kuşumla.. direk aglayarak uyaniyo zaten.
Bendd simdi olmusum neden acaba..kati beslenmeme ragmen..gaz falsnds vsr cocugu o mu etkiliyoda huysuz bu kdr acaba yaİshal oldum
Dun bizimde vardi damla aldik daha iiyi simdi.Evet bu dönem böyle demek ki
Biz bide sancısı var heralde diyip bez ısıtıp koyuyoruz arada kıyafetinin üstünden
ya vallahi aynısı. ne kadar düşüncesizler. geçen gün ağlayacaktım sinirden içimden dedim ki görümcem evlensin doğursun ona aynısını yapıcamYa varya tırmalayasım geldi görümcemi
Ki severim görümcemi
Emiyor cocuk uyumaya calısıyor zaten gece seansımız 9 gibi baslayıp 1e kadar emzir alt değiştir uyusun koy uyansın geri al emzir alt değiştir seklinde baslıyor
Bu böyle yanaklarını oksuyor göğsümdeki cocugun ama uyansın artık ama kalksın diyor saat olmus 11 cocugunda iyi kötü düzeni var sen bile esniyorsun ne istiyorsun uyansın diye
Uyandıracak iki sevecek al annesi dicek ki yaptı gece 2.30a kadar sürdü uyutmam arkalarından
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?