Al benden de o kadar, hiç durmaz oldu, devamlı ağlıyor, ya kucakta ya memede, inşallah düzelir

Bende bende aynı durumdayım ağlıycam artık gözyaşım tetikte bekliyor gücüm enerjim kalmadı çünkü , Happy Kids diye bir program var gün gün Bilgi veriyor bugün yazan bu E Elwing6

O kadar komik ki kaynanam dogumuma yetişmedi cıkısa yetiştiler ki hastaneye max bes km mesafede altlarında araba oturuyıorlar
Dogum yaptım ertesi günü köydeki işlerini yaomaya gitti
Bebek iki haftayı devirdi anca öyle geldi elinde on tane yumurta üc dört kilo ciğ süt ile :)
Üstüne üc gün sonra ziyarete geldi tatlı almıs sayılı 10tane zaten 8ini 4 kişiydik yedik o anda hep beraber :)
Bi tas corba yapıp getirmişliği yok misafir gibi gelip bi saat sevip gitti

Yedi kat yabancı bi komsusu var annemin bana yakın yaşlarda iki cocugu var biri otizmli hatta (annem sehirdısına cıktı tekiz bi haftaya yakındır ama onda kalmaya devam ediyorum ablam cok yakında oturuyor diye) üc gün boyunca kadın corbasından yemegine tatlısına yapıp yapıp getirdi hic bi cıkarı zorunlulugu ne bileyim bi amacı bile olmadan
Hemde bi bana tabak değil tencereyle eşinle yersin diyip
Ev yemek dolu ablamda yaptı annem bıraktı su bu diyorum olsun aksamada sunu getiricem bunlar hep süt olucak sana diyor getiriyor
Eve girip oturmuyor bile soyadını bile bilmem sokakta görsem merhaba merhabayızdır ama işte
İnsanın gönlü zengin olucak gercekten Rabbim hepimizi iyi insanlarla karsılastırsın

Ay benim kaynanamla görümcemde gecen gün biri aksam 10 da biri 10.30 da geldi trip atıp lafımı soktum valla
Hic cay bile koymadım acsanız dısardan adana falan söyliyim dedim
Cocuk aglıyor durmuyor ay bu hep böylemi dediler değil dedim uyku vakti geldi cocugun bi uyku düzeni var sasınca huzursuz oluyor haliyle gec oldu falan dedim
Ertesi gün annemi arayıp honeyi iyi görmedik cok bunalmıs su bu dert yanmıslar evine dönsün aksam biz gelir bakarız kıza biraz rahatlar belki demişler
Ay dedim gelcekler aksamın körü kızımında düzenini bozcaklar benimde misafir gibi sinirimi bozcaklar hic gerek yok

Kızlar metsil damla kullanan var mı uyku yapıyor mu ??
Dün ve bugün 4er damla kullandık
Şimdi 3saati geçti emzirmek için uyandıramıyoruz
Ben kullanıyorum ama 4 damla fazla değil mi bize doktor bir yada iki damla en fazla demişti uyku yapmıyor malesef

Bizde böyle böyle görüp öğrenmiş oluyoruz işte ne kadar önemli olduğunu , insaf ama ya sanki yabancı doğurdu bende kayınvalideyi gerdim diğer torunu hırslanmasın hırçınlaşmasın diye benim kızıma cici cici film yaptırıyoruz 1 kere başından öp yeter dedi o günden beri çocuk gelip öpmeye çalışıyor kayınvalidemin kucağındayken tepelerine çıkmaya çalışıyor yani dengesi bozulsa üstüne düşer Allah korusun , bebeğimi sakınan bir insan olmama rağmen tedirgin oluyorum , tamam canım yeter gel hadi 1 kez film diyorum ama gergin olduğum için yanlış anlaşıldı, zarar vermez öpüyor sadece dedi baktım durmuyor öpmesi gerek yok yeter bak zaten huysuz bebek dedim ben kötü oldum resmen , kayınvalide bu kadar dayandın biraz daha dayan dedi bana

Bize 8 damla demiş
Şoka girdim bağırsak düzenini bozuyo sık ve çok kullandıkça demişti doktorumuz ama ben bir damlayla rahat ediyorum çok şükür tabi her doktor aynı düşünmüyor hepimiz farklı şeyler duyuyoruz uyguluyoruz sağlıkla büyüsünler gerisinin önemi yok bildiğimiz gibi yapalım biz

akşam vakitsiz gelenlere ayrı gıcık oluyorum. sagolsun benim kv de çocuğu sevmek için uyandırıp 5 dk sevip gider olan bana olur. allah anlayıs versin başka hiçbişey demiyorum

İlk torunu ve ogluna aşırı düşkün kızından bile ama torununu el olarak görüyor herhalde bilemedim
Bizim yiğenlerde paso kucagına almak istiyor 4 ve 6 yasındalar mecbur veriyorum tabi de ne gerek var bakıyorlar sadece öyle bos bos birbirlerine :)

akşam vakitsiz gelenlere ayrı gıcık oluyorum. sagolsun benim kv de çocuğu sevmek için uyandırıp 5 dk sevip gider olan bana olur. allah anlayıs versin başka hiçbişey demiyorum
Ya varya tırmalayasım geldi görümcemi
Ki severim görümcemi
Emiyor cocuk uyumaya calısıyor zaten gece seansımız 9 gibi baslayıp 1e kadar emzir alt değiştir uyusun koy uyansın geri al emzir alt değiştir seklinde baslıyor
Bu böyle yanaklarını oksuyor göğsümdeki cocugun ama uyansın artık ama kalksın diyor saat olmus 11 cocugunda iyi kötü düzeni var sen bile esniyorsun ne istiyorsun uyansın diye
Uyandıracak iki sevecek al annesi dicek ki yaptı gece 2.30a kadar sürdü uyutmam arkalarından

Bir damla dişinin kavuguna yetmez yahu kücücük kasıgın ucu kadar oluyor 8damla zaten

X xxyyzztt yalniz degiliz demek..ben bir posta agladim öglende..bir sallayisim var cocugu sonra uzuluyorum ama kahvalti bile yaptirmadi tuvalete bile gidemez oldum sinirlerim pert oldu artik..surekli goguste uykuya gececek..bazen o da ise yaramiyo neyse ki bi 2 saat uyuudu bende yanina yattim uyuduk kuşumla.. direk aglayarak uyaniyo zaten.

Hemen alıyorum o zaman teşekkür ederim

Evet bu dönem böyle demek ki
Biz bide sancısı var heralde diyip bez ısıtıp koyuyoruz arada kıyafetinin üstünden

Evet bu dönem böyle demek ki
Biz bide sancısı var heralde diyip bez ısıtıp koyuyoruz arada kıyafetinin üstünden
Dun bizimde vardi damla aldik daha iiyi simdi.
20 gunde jbiile rahatlarsin huyu degisir diyorlardi bizimki tersi oldu

ya vallahi aynısı. ne kadar düşüncesizler. geçen gün ağlayacaktım sinirden içimden dedim ki görümcem evlensin doğursun ona aynısını yapıcam çocuğu zor bela uyuttum ikindin göğüsler inmiş balon gibi oldu biseyler yemeye gittim. sevmek için uyandırdılar. ee sonra çocuk aranmaya basladı 10 dk sevdiler sonra ver annesine emzirsin demeye basladılar. süt bankasıyım sanki. daha yeni yemek yedim neyi emecek dedim. gülmeye basladı kv çok komik de benim haberim yok herhalde. eşlere bu durumları anlatıyor musunuz onlar yokken olanları? fitlemek istemiyorum ama bi yandan bilsin de istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…