- 18 Haziran 2018
- 13.813
- 23.025
- 348
Ben icimde tutamam söyledim söylüyorum herşeyiya vallahi aynısı. ne kadar düşüncesizler. geçen gün ağlayacaktım sinirden içimden dedim ki görümcem evlensin doğursun ona aynısını yapıcamçocuğu zor bela uyuttum ikindin göğüsler inmiş balon gibi oldu biseyler yemeye gittim. sevmek için uyandırdılar. ee sonra çocuk aranmaya basladı 10 dk sevdiler sonra ver annesine emzirsin demeye basladılar. süt bankasıyım sanki. daha yeni yemek yedim neyi emecek dedim. gülmeye basladı kv çok komik de benim haberim yok herhalde. eşlere bu durumları anlatıyor musunuz onlar yokken olanları? fitlemek istemiyorum ama bi yandan bilsin de istiyorum.
Ben ishal olmadan 1 gün önce 6 kere kaka yaptı bebiş. Şimdi 3 4 e geri döndü. Ama emzirebilirmişizBendd simdi olmusum neden acaba..kati beslenmeme ragmen..gaz falsnds vsr cocugu o mu etkiliyoda huysuz bu kdr acaba ya
Uyuyan bebek uyandırıp sevilir mi ayıp denilen birşey var birde günah yani , bebek konuşamıyor diye oyuncak gibi sevilir mi konuşsa belki neler diyecekya vallahi aynısı. ne kadar düşüncesizler. geçen gün ağlayacaktım sinirden içimden dedim ki görümcem evlensin doğursun ona aynısını yapıcamçocuğu zor bela uyuttum ikindin göğüsler inmiş balon gibi oldu biseyler yemeye gittim. sevmek için uyandırdılar. ee sonra çocuk aranmaya basladı 10 dk sevdiler sonra ver annesine emzirsin demeye basladılar. süt bankasıyım sanki. daha yeni yemek yedim neyi emecek dedim. gülmeye basladı kv çok komik de benim haberim yok herhalde. eşlere bu durumları anlatıyor musunuz onlar yokken olanları? fitlemek istemiyorum ama bi yandan bilsin de istiyorum.
Kızım uyurken ıh ıh diye inliyor bazen yüzünü burusturup aglamaklı gibi yapıyor
Sizde de var mı böyle seyler
Bi yerimi agrıyor diye düşünüyorum
Karbonatlı su denedin mi . Ben her emzirmeden önce sonra pamuğu karbonatlı suya batırıp siliyorum. Yaralar geçti . Hemde çocuğun ağzı pamukçuk olmuyor . Bi saklama kabına az su bi çay kaşığı karbonat koydum . Elimin altında sürekli . Bi dene istersenBenim memeler baya bir catladi. Sagiyorum emziriyorum da. Sanirim gecmeyecek hic. Krem de suruyorum. Gece 1 defa sagiyorum. Ama ne yaosam bilemedim. Kalkan mi alsam gumus kapak mi alsam baya aciyor.
Gaz mı dersin ?Benimki de yapıyor bazen sancısı olduğunu düşünüyorum
Gaz sancısı. Bizde de var. Zaten ufak ufak gidiyo o ara.Kızım uyurken ıh ıh diye inliyor bazen yüzünü burusturup aglamaklı gibi yapıyor
Sizde de var mı böyle seyler
Bi yerimi agrıyor diye düşünüyorum
Benim kontrol de yarın sadece belim ağrıyor bu bel ağrısına gelmez herhalde. Suyun nasıl ki daha bekleyemiyor.mu doktorun?İyiyim çok şükür canım kontrolden geldim sancım yok pazartesi sabah 8 de hastaneye gidicem suni sancı verilecek doğum olacak kısmetse sen nasılsın
Sanırım gaz yokluyor , ya da tuvaletini yapmaya çalışıyor da olabilirGaz mı dersin ?
Gaz sancısı. Bizde de var. Zaten ufak ufak gidiyo o ara.
Sanırım gaz yokluyor , ya da tuvaletini yapmaya çalışıyor da olabilir
ay ben söyleyince tartısma oluyor bozuluyorBen icimde tutamam söyledim söylüyorum herşeyi
Kendide farkında da caktırmıyor ne yapsın ne desin annesi onu mu takar kendi bildigi neyse onu okumaya devam edecek tabi
Misafir geliyor annenler dedim annemler misafirmi dedi evet dedim aksam aksam gelip sevip gidicekler üc bes günde bir yedi kat yabancı bile kac cesit yemek yapıp getirdi annenden torununun hatrına bi tas corba bile göremedik vs de dedim bozuldu açlarsa sorarsın dısardan yemek söyleriz dedim tatlı getirince kaynana kendi gitti cay koydu ikram etti falan
Bu aksamda geleceklermiş söyle erken gelsinler cocuk gecen 3ü buldu uyuması biliyorsun dedim
kız söylüyorum laftan anlamıyolar üstüne bide gülüyoUyuyan bebek uyandırıp sevilir mi ayıp denilen birşey var birde günah yani , bebek konuşamıyor diye oyuncak gibi sevilir mi konuşsa belki neler diyecekben bazılarını kayınvalidenin yüzüne söylüyorum bazılarınıda eşine söylüyorum. Uyuyan bebek uyandırılmaz yazık fln deyin bari ben müsade etmezdim
Bilmem ki sancıdandır heraldeAy ama ıkınır gibi seyler yapmıyor ki
Sanki seksenlik neneler gibi ıh ıh diyip duruyor sadece :/
Evet bazı yerlerde var o gelenek. Herkesin yaptığı da yenmiyor işte, şansıma güzel çıktıBenimkiler kendisi yspan yapmis yapamayan hazir kurabiye getirmis. Cok asiri gelenim olmadi ama az da degildi gelenler. Tepsiyle tatli kek kurabiye hatta tencere ile sarma geldi. Bildigin gun gibi oldu.
Ben de kek yapip goturmustum vaktinde. Ondan geldi sanirim. Burada gelenek gibi birsey dogum yapana yemek goturmek. Yada imramlik.
Uzatırsam benimkide tartısır :)ay ben söyleyince tartısma oluyor bozuluyor
kız söylüyorum laftan anlamıyolar üstüne bide gülüyo
Ay bizimkiler uyandırmıyor ama başka saçmalıklar yapıyorlardı uyardım şimdi seyrek geliyorlar.ay ben söyleyince tartısma oluyor bozuluyor
kız söylüyorum laftan anlamıyolar üstüne bide gülüyo
Aynı modelden bizde de varAy ama ıkınır gibi seyler yapmıyor ki
Sanki seksenlik neneler gibi ıh ıh diyip duruyor sadece :/
Ay normal o zaman bu kadar kişi yasadıgına göreAynı modelden bizde de variçine koca karı kaçmış bunun diyorum ilk zamanlar çok üzüldüm bi yeri mi ağrıyor diye ama ağlama, huysuzlanma olmadığı için uykusunda sayıklama gibi kabul ettim zamanla. Geçen yine bir yazı okudum diyorduki nasıl büyük insanlar uykusunda konuşursa bebeklerde uykusunda çeşitli sesler çıkarabilir inleme, ıkınma, gülme, ağlama vs gibi.
bugün bıktırdık seni de 40dan sonra çağırmadan gelmem dedi şakayla karışıkAy bizimkiler uyandırmıyor ama başka saçmalıklar yapıyorlardı uyardım şimdi seyrek geliyorlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?