Ben icimde tutamam söyledim söylüyorum herşeyi
Kendide farkında da caktırmıyor ne yapsın ne desin annesi onu mu takar kendi bildigi neyse onu okumaya devam edecek tabi

Misafir geliyor annenler dedim annemler misafirmi dedi evet dedim aksam aksam gelip sevip gidicekler üc bes günde bir yedi kat yabancı bile kac cesit yemek yapıp getirdi annenden torununun hatrına bi tas corba bile göremedik vs de dedim bozuldu açlarsa sorarsın dısardan yemek söyleriz dedim tatlı getirince kaynana kendi gitti cay koydu ikram etti falan

Bu aksamda geleceklermiş söyle erken gelsinler cocuk gecen 3ü buldu uyuması biliyorsun dedim

Kızım uyurken ıh ıh diye inliyor bazen yüzünü burusturup aglamaklı gibi yapıyor
Sizde de var mı böyle seyler
Bi yerimi agrıyor diye düşünüyorum

Uyuyan bebek uyandırıp sevilir mi ayıp denilen birşey var birde günah yani , bebek konuşamıyor diye oyuncak gibi sevilir mi konuşsa belki neler diyecek ben bazılarını kayınvalidenin yüzüne söylüyorum bazılarınıda eşine söylüyorum. Uyuyan bebek uyandırılmaz yazık fln deyin bari ben müsade etmezdim

Benim memeler baya bir catladi. Sagiyorum emziriyorum da. Sanirim gecmeyecek hic. Krem de suruyorum. Gece 1 defa sagiyorum. Ama ne yaosam bilemedim. Kalkan mi alsam gumus kapak mi alsam baya aciyor.
Karbonatlı su denedin mi . Ben her emzirmeden önce sonra pamuğu karbonatlı suya batırıp siliyorum. Yaralar geçti . Hemde çocuğun ağzı pamukçuk olmuyor . Bi saklama kabına az su bi çay kaşığı karbonat koydum . Elimin altında sürekli . Bi dene istersen

İyiyim çok şükür canım kontrolden geldim sancım yok pazartesi sabah 8 de hastaneye gidicem suni sancı verilecek doğum olacak kısmetse sen nasılsın
Benim kontrol de yarın sadece belim ağrıyor bu bel ağrısına gelmez herhalde. Suyun nasıl ki daha bekleyemiyor.mu doktorun?

ay ben söyleyince tartısma oluyor bozuluyor
kız söylüyorum laftan anlamıyolar üstüne bide gülüyo

Evet bazı yerlerde var o gelenek. Herkesin yaptığı da yenmiyor işte, şansıma güzel çıktı
Az önce süt alıp geçmiş olsuna gelenlerden biri hediye getirmiş eşofman takımı, kapıdan verdi emzirdiğimi görünce girmedi.

ay ben söyleyince tartısma oluyor bozuluyor

kız söylüyorum laftan anlamıyolar üstüne bide gülüyo
Uzatırsam benimkide tartısır :)
Ben lafımı derim susarım sonra ona düşünme zamanı tanırım
Ne yapıcak savunmayıp biri anası biri bacısı atabilir mi düzeltebilir mi
Görümcem yanaklarıyla oynamaya devam edince onada dedim uyandırıyorsun ama aglayınca on dk sonra susturmak icin geri vericeksin bi iki saat önce gelseydiniz ablama gülücükler sacıyordu simdi uyumaya çalışıyor huzursuz tabi
bugunde gelicekler eşime üc bes kere annene söyle gec gelmesin cocuk uyuyor o saate düzeni şaşıyor sabah yola cıkıcaz hem valiz daha hazırlamadım vs su bu diyip bi bahaneyle arattırıp söylettim erken gelsin diye bakalım ne kadar erken olucak :)

Ay ama ıkınır gibi seyler yapmıyor ki
Sanki seksenlik neneler gibi ıh ıh diyip duruyor sadece :/
Aynı modelden bizde de var içine koca karı kaçmış bunun diyorum ilk zamanlar çok üzüldüm bi yeri mi ağrıyor diye ama ağlama, huysuzlanma olmadığı için uykusunda sayıklama gibi kabul ettim zamanla. Geçen yine bir yazı okudum diyorduki nasıl büyük insanlar uykusunda konuşursa bebeklerde uykusunda çeşitli sesler çıkarabilir inleme, ıkınma, gülme, ağlama vs gibi.

Ay normal o zaman bu kadar kişi yasadıgına göre

Kızlar bebeklerinizin solunumu nasıl? Benim bebeğim bugün bi ara hızlı hızlı nefes alıyordu sonra yavaşlıyor tekrar aynı şekilde alıyordu. Burun açıcı serum fizyolojik damlattım rahatladı gibi sanki. Burnu tıkanık olduğu için mi öyle oldu acaba. Aksi gibi hafta sonu girdi. Gittiğimiz doktor hafta sonu çalışmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…