Benim kontrol de yarın sadece belim ağrıyor bu bel ağrısına gelmez herhalde. Suyun nasıl ki daha bekleyemiyor.mu doktorun?
erensar arada sizlerin mesajlarınızı okuyunca dua ediyorum inşallah bi an önce kavuşursunuz
Forumda biz başka tel siz başka telde çalıyo gibi olduk
Az kaldı ama
İnşallah sağlıcakla kabuşursunuz
Ay bizimki de aynısı ıh ıh yapıyor ama ıkınmıyor sanki konuşuvercek gibi mırıldanıyor
Hacı dede diyorum ben de gece uyanıyorum bakıyom yine mırıldanıyor bişeyler

Benim kontrol de yarın sadece belim ağrıyor bu bel ağrısına gelmez herhalde. Suyun nasıl ki daha bekleyemiyor.mu doktorun?
erensar arada sizlerin mesajlarınızı okuyunca dua ediyorum inşallah bi an önce kavuşursunuz
Forumda biz başka tel siz başka telde çalıyo gibi olduk
Az kaldı ama
İnşallah sağlıcakla kabuşursunuz
Ay bizimki de aynısı ıh ıh yapıyor ama ıkınmıyor sanki konuşuvercek gibi mırıldanıyor
Hacı dede diyorum ben de gece uyanıyorum bakıyom yine mırıldanıyor bişeyler

Yok bizimki hep kusuyor kafasının yanı bi geliyorum kusmuk içinde
Ama bu defa nefesi kesilir gibi oldu boğuluyor sandım meğer kusmaya çalışıyormuş bi cıkarttı inanamadım
Canım bunladar kusması normalmi drnize sordunuzmu biZimde işk zamanları arada kusuyordu her emdiğinde kusuyorsa reflüsü vardır demişti

Canım suyu iyi ama pazartesi 41 haftalık oluyoruz o yüzden bekleme taraftarı değil doktorum sende inşallah en hayırlı haberlerle gel canım

Biz de cuma günü taburcu olduk şükür. Inş sonuclariniz iyi çıkar

kızlar benim yaklaşık 10 gündür ne yesem içsem de eskisi gibi dolmuş göğüslerim olmuyor. herşeyi yiyip içtim olmuyor sütüm yetmiyor kafasına girdim. ama bebeğim emiyor uzun uyuyor günde 5-6 kez kaka yapıyor. bayadır da araştırıyorum internette göğsün terbiye olması diye bisey okudum. ilk zamanlar orantısız süt üretildiği için şişermiş göğüsler. daha sonra vücut bebeğe yetecek kadar süt üretmeye başlarmış dolayısıyla göğüsler yumusak olabilirmis. ama herkes bu durumun 3 aydan sonra olduğunu yazmış. bazıları da 1 ay olmadan bu durumu yaşadığını. sizce benim göğsüm terbiye mi olmuştur? buna inanıyorum artık çünkü gerçekten güçlü emen bebeğim var. hiç aç kalmadı diyebilirim çok şükür.

Çok rahatladım bu mesaja. Benim de durum aynı. Hatta fazlasını kusuyor

Bugun sadece 2 saat uyudu oglende.kac saattir gogsumde ama yok.cok anormal ya uykusuzluktan oluyo ama direniyo uyumamak icin
Uyumadikca agliyo meme istiyo nasil bebek

Çok sağol canım duaların için aynen bir zamane24 ile ben doğumu konuşuyoruz sizler bebişleriniz kucağınızda hep aynı konuları konuşuyorsunuz bir ara oda dokunmadı değil bebeğini kucağına alan sormaz oldu görmez oldu bizi diye sonra dedim kendi kendime alınganlık yapma hormonların sana oyun oynuyor

Benimkide kusuyor cogu zaman mama diye aglamiyor sagdigimda 50 cc cikiyor tek memeden arrtik ama her kusma doymadan degilmis reflude olabilirmis.. benimde durum ayni..emme olayi bitti uyku problemi basladi
50cc yetmesi lazım ki bebek pompadan daha güzel çeker. evet ama bazen peynir gibi yoğun kıvam çıkarıyor bu da emdikten yarım saat sonra falan oluyor. süt gibi dediğim emdikten hemen sonra çıkardığı.

Cok aklima yatti deneyecegim. Pamukcuk da olacak sanki dili beyazladi. Benim bebek de memelerle gureserek emiyor. Isiriyor cenesi ile iyice sıkıp kafasini salliyor emerken. Meme catlamasin da ne yapsin. Disleri cikinca isirmaz insallah.

erensar
canlar hala beklemede misiniz??
Allah kolaylık versin inşaallah
Gelmiyor, gelmiyor. Eylülü bitireceğiz şancı da yok. Su zamandan sonra beklemek daha stresli

Sizin yazdıklarınızı okuyor unutmayayım diyorum lazım olur diyorum ama kendimi veremiyorum ki doğum kısmına takılıp kaldım

Canım suyu iyi ama pazartesi 41 haftalık oluyoruz o yüzden bekleme taraftarı değil doktorum sende inşallah en hayırlı haberlerle gel canım
Benimki de beklemese onun rahatlığı beni daha çok kasıyor bizde böyle olalım artikk

Tüm gün cocuga bakiyorum tek basima mücadele veriyorum esiiminde isle ilgili bi sinavi var bu aksam uyumadi bi turlu bende cok yoruldum(ki ishal fln olmusum rahatsizimda) 2saat falan oldu calismaya oturali seslendim yoruldum artik dedim aldi cocugu hisimla soguk odaya goturdu..ben nasil tez yazicam bu cocukla falan diyo..bende soylendim tabii..gittim soguk burasi ver diyorum vermedi cocuk hapsurmaya baslayinca geciyordu onunu kestim ver diyorum.cekilirmisin falan diyo..cok zoruma gitti odaya gectim..tüm gün yapisik gibi geziyorum o cocukla ben 20 gundur evden disari cikmadim insanliktan ciktim..is cikisi gitmis bi yerlerde bira icmis gelmis keyif surebiliyo hala.. cok saskinim..gereksiz bi cikisti bu aksamki..haftasonu var calisabilirdi..kollarim yoruldu tutmaktan..annesi de aramis buraya gelin diyo dalga gecer gibi ben babani birakamiyorum diyo bana kizacagna annesine verebilse o tepkiyi keske..en zor gunlerimizde yapayalniz kaldik..

ya ne kadar düşüncesiz. sen yemeğini bile zor yiyosun kendin yapmak zorundasın üstelik. insan bazen bunalıyor 1-2 saat biri alsa da baksa diyo. eşler lohusalığa giriyo zaten biz değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…