Canım bunladar kusması normalmi drnize sordunuzmu biZimde işk zamanları arada kusuyordu her emdiğinde kusuyorsa reflüsü vardır demişti
Her emdiğinde kusmuyor sürekli emdiği içğn o kadar kusamaz zaten
7sinde kontrolumuz o zaman sorucam cevremdekiler hep normal diyor

Pörsüdüğünde bile elinle sıktıgında süt geliyorsa bencede terbiye olmustur

Cocukla tez yazamıyor ok ama bira içmeye arkadaslarına tez yazmadıgı zaman vakit ayırabiliyor
Cok bencil eşin
Umarım o tepkisi huysuzlugu tamamen alkoldendir

ya ne kadar düşüncesiz. sen yemeğini bile zor yiyosun kendin yapmak zorundasın üstelik. insan bazen bunalıyor 1-2 saat biri alsa da baksa diyo. eşler lohusalığa giriyo zaten biz değil
Simdi daha yalniz hissediyorum iste..zorla destek olmasnin soylene soylene kendi cocuguna bakmasinin ne manasi var ki..ben kendimi dusunuyorum sanki diyo..sinavi öne sürerek..bosbos gecirdigi zaamnlara bakmiyorda..

Canım benim 4. Çocuk ve diğer üçüde suni sancıyla olduğu için daha fazla beklemeye gerek görmedi doktor sende yarın güzel haberlerle dönersin inşallah

Cocukla tez yazamıyor ok ama bira içmeye arkadaslarına tez yazmadıgı zaman vakit ayırabiliyor
Cok bencil eşin
Umarım o tepkisi huysuzlugu tamamen alkoldendir
Yok kesinlikle agir geldi babalik.hayatim bitmis gibi hissediyorum dedim de..ben de dedi bana soka girdim..hali harab olan benim..is cikisi gitmismia tek basina gidiyo bir de.. 2dir eski okuluna ugrayip bira icip geliyor

Yok kesinlikle agir geldi babalik.hayatim bitmis gibi hissediyorum dedim de..ben de dedi bana soka girdim..hali harab olan benim..is cikisi gitmismia tek basina gidiyo bir de.. 2dir eski okuluna ugrayip bira icip geliyor
Resmen rol calıyor yahu
Lohusa sendromunu kaptırma eşine

Kaptirmama gerek yok zaten depresyona soktular sagolsunlar..aldim kizimi yataga uyiicaz simdi sarilip..annemi nasil iyi anliyorum..
Erkekler bizler gibi yasamıyorlar
Ve yaptıgımız hormonal duygu değişimlerine bazen cok anlamsızmıs gibi yaklaşabiliyorlar
Benim eşim senin ki gibi davransa hayırdır sen mi acılar içinde dogurdun sen mi gün icinde emziriyorsun bakıyorsun bi lohusa sendromum var onuda alamazsın elimden paşa paşa nazımı cekeceksin falan diye atarlanırdım kesin :)

Simdi daha yalniz hissediyorum iste..zorla destek olmasnin soylene soylene kendi cocuguna bakmasinin ne manasi var ki..ben kendimi dusunuyorum sanki diyo..sinavi öne sürerek..bosbos gecirdigi zaamnlara bakmiyorda..
oy kıyamam ya eşin bir an evvel kendine gelir umarım

Ben de ayni seyi dusunuyorum. Surejli emziriyorum. Eskisi kadar sagmiyorum ya da yediklerim konusunda cok disiplinli degilim. Ama bebegim doyuyor. Carsamba gunu doktor kontrolumuz var, kilosunu cok merak ediyorum.

5 saat suren gaz sancisi mi olur ya sabah aksam saatlerce gaz sancisiyla kivraniyor yavrum. Kafayi yiyecegim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…